IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Emeska, gratulacje!
Trzymam kciuki za transfery które odbędą się w tym tygodniu && Powodzenia dziewczyny
Dzwoniłam do kliniki poinformować o negatywnej becie. Umówiłam nas na rozmowę do lekarza prowadzącego na 9 maja - powinnam być już po okresie, liczę że przy okazji doktorek zrobi mi usg i oceni czy są jakieś "szkody" po procedurze. Od tej rozmowy będzie zależało czy zostaniemy w tej klinice na trzecie podejście czy nie.monia2015, emeska lubią tę wiadomość
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
Mimi86 wrote:Opu myśle ze lepiej zrobić
Anatolka a miałaś bakterie podczas stymulacji ? Czy najpierw czekali aż znikną i dopiero zaczynali stymulke ?
U mnie się okazało w trakcie zastrzyków już. Dostałam 2 dni przed punkcja antybiotyk zgodny z antybiogramem. Później się okazało, że się nie wyleczyly u mnie po tym jednym antybiotyku -
A teraz bede mogla sobie zrobic?,jak pojde na usg?,bo to wymaz z pochwy jest?,bo tam lutinusek sobie...plywa5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
cicho sza wrote:hej, ja miałam dzisiaj.
-
Nadira wrote:Moje endometrium w trakcie stymulacji trzęsie się jak galareta i doktor zaproponował mi ten lek. Może tu tkwi problem z implantacją a raczej brakiem implantacji naszych zarodków. Nie słyszałam wcześniej o Tym leku. Podaje się go jednorazowo przed transferem? Na jaki koszt muszę być przygotowana?
JA go miałam dzisiaj profilaktycznie - 2 dni po transferze. Doktor powiedział mi, że podają go do 5 dni po transferze. 3h kroplówki i u mnie w klinice to koszt 800 zł
Nadira lubi tę wiadomość
Kosmos :-*
-
amygdala wrote:Dziewczyny, a gdzie dokładnie przyjmuje ten immunolog? Ja jestem z W-wy, ale jakby nie udał się jutrzejszy transfer to tez będę chciała pójść do immunologa, nawet do Łodzi, jeśli zna się na rzeczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 20:05
-
dziewczyny doradzcie. jakie badania robilyscie np immunologiczne. nieudany transfer inv niestety dwa zarodki wogole brak implantacji, zero mrozakow. chcemy przystapic narazie przerwa na anty. myslalam zeby zrobic jakies badania ale nie wiem jakie doktor zalecil na celiaklie ale poza tym cos jeszcze mozna zrobic?
-
emeska wrote:I Dziewczęta,
rzadko tu zaglądam ostatnio, ale to forum zawsze potrzebuje dobrych wieści.
To ja dziś z dobrymi
beta 7dpt - 99, 10dpt - 471, criotransfer blastki 4aa
Bety podobne do moich ciekawe czy będzie 1 czy 2 bąbelkiemeska lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Jutro idę po recepte na leki, ale do innego lekarza może popodglądamy co tam słychać3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Sansivieria wrote:Amygdala, w razie czego... Dr Paśnik, którego znam, przyjmuje w APC Analizy Medyczne przy ul. Sczanieckiej 4 w Łodzi (to "na tyłach" Centrum Zdrowia Matki Polki).Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Dziewczyny, a Wasi mężowie byli z Wami podczas transferu? Bo ja sama już nie wiem, z jednej strony wiadomi chciałabym aby mój mąż był wtedy przy mnie ale z drugiej nie wiem czy to nie będzie zbyt krępujące dla niego, dla mnie jak jakiś inny facet tzn. Lekarz będzie majstrowal między moimi nogami... Może to głupie... ale nie miałyście takich rozterek? Jak Wasi mężowie to zniesienia? Co radzicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 22:38