IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Requiem wrote:Mi w inviccie z 1,5 tysiąca w 3 dni skoczył na 6200 wiec możliwe, a jakie dawki menopuru? Jakie masz amh?
miałam menopur 150 przy AMH z zeszłego roku (przed pierwszą procedurą) ok 8.
To co, będzie hiperka?
-
Milkowiec wrote:miałam menopur 150 przy AMH z zeszłego roku (przed pierwszą procedurą) ok 8.
To co, będzie hiperka?
Ps. U mnie nie było hiperki pomimo ze e2 powyżej normy było.Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynkiKONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach... -
Dziewczyny melduję, że wracamy z Groszkiem do domu!
Wszystko poszło szybko i sprawnie, mąż został na korytarzu, ale pytali czy chcemy aby był przy transferze.
Dziś i jutro odpoczywam, a potem do pracy... Na szczęście weekend długi przed nami.
Groszku kochany zostań ze mną!!!Anatolka, Neo84, Gallina, szurusiowa, chiara, asia-m-b, karina76, shooa, Eltasz, Requiem, _cherryLady, gosia81, Mimi86, gochu, nika03, Joanna85, vioris, Tosia 1981, Beata.D, Asiula86, V. lubią tę wiadomość
-
kassik wrote:Przed transferem zaprasza się do sali obojga na papierologię i rozmowę z embriologiem. Później Pan wychodzi, kobieta do łazienki i wskakuje w swoją koszulkę następnie zastrzyk w pupę, później przychodzi lekarz i robi transfer (na fotelu ginekologicznym). Po głównej atrakcji leży się 20 minut i w tym czasie zaprasza się Pana ponownie...no chyba, że nie chcesz
i na fotel... jak podają zarodek to wstaje się i leci na siusiu, nie ma leżakowania
transfer bez partnera, chyba że wykupi jakis fartuch. Embriolog sprawdza dane i prosi o pesel. Potem mówi, że podaje jedną blastocystę... i tyle, transfer tez przy usg. Po oddaniu cewnika dostaje się kartę ze zdj groszka, groszków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 12:57
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
amygdala wrote:Dziewczyny melduję, że wracamy z Groszkiem do domu!
Wszystko poszło szybko i sprawnie, mąż został na korytarzu, ale pytali czy chcemy aby był przy transferze.
Dziś i jutro odpoczywam, a potem do pracy... Na szczęście weekend długi przed nami.
Groszku kochany zostań ze mną!!!amygdala lubi tę wiadomość
-
cicho sza wrote:Dziewczyny moje Kochane, pytanie z cyklu archiwum X. Czy w rządówce można dopłacić za to by np. o jeden dzień dłużej hodowano nasze zarodki?Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynkiKONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach... -
amygdala wrote:Dziewczyny melduję, że wracamy z Groszkiem do domu!
Groszku kochany zostań ze mną!!!
Groszku kochany zostań z mamusiąamygdala lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Dziewczyny jak to jest z tą ustawą o leczeniu niepłodności. Czy będąc w 3 procedurze w rządówce zapładnia się tylko 6 komórek czy mogą zapłodnić więcej? W jednej klinice 2 lekarzy mówiło mi dwie różne rzeczy więc zgłupiałam. Raz mówią że zapładniają wszystko, innym razem że mogą tylko 6... Jak jest w waszych klinikach?
-
Nadira wrote:Dziewczyny jak to jest z tą ustawą o leczeniu niepłodności. Czy będąc w 3 procedurze w rządówce zapładnia się tylko 6 komórek czy mogą zapłodnić więcej? W jednej klinice 2 lekarzy mówiło mi dwie różne rzeczy więc zgłupiałam. Raz mówią że zapładniają wszystko, innym razem że mogą tylko 6... Jak jest w waszych klinikach?
Mi trzy dni temu w 3 procedurze zapłodnili 8 (z 10).Kosmos :-*
-
cicho sza wrote:Mi trzy dni temu w 3 procedurze zapłodnili 8 (z 10).