IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorek wrote:U nas 2 pęcherzyki na razie nic więcej nie widać.
Jestem w szoku
Martwi mnie wygląd moich jajników podobno sa bardzo przestymulowane.
Jutro dzwonie do kliniki niech mnie obejrzą.
Miała któraś z was taki problem?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualnyKaczorek wrote:Nie widać zarodków to mój 21dpt
Ewlinaaa85 o jakich zastrzykach mówisz?
Nic mi dr przy transferze o żadnej hiperce nie wspominał i też nie czuję nic szczególnie, myślałam że mnie to ominęło -
nick nieaktualnyAnatolka wrote:W Provicie dawali rozkurczową papaweryne np.
-
Hej, ja już w domku leżę po punkcji
Wszystko przebiegło bardzo dobrze. Odlot fajny
Pobrali 20 komórekJutro mają do mnie dzwonić emriolodzy z informacją ile było dojrzałych, ile zapłodnili i kiedy transfer. Mam nadzieję, że transfer będzie w piątek
Dostałam całą siatę leków. Luteinę, Zamur, Dostinex i Fragmin zastrzyki... także nadal mam kłucie, aż do bety a może i dłużej. Ale czego się nie robi ...
Tyszanka81, Tosia 1981, ewlinaaa85, monia2015, Mimbla, zizia_a, pysia, Konwalia, Eltasz, chiara, Asia_88, V., karina76, gosia81, nika03, Joanna85 lubią tę wiadomość
-
vioris wrote:Hej, ja już w domku leżę po punkcji
Wszystko przebiegło bardzo dobrze. Odlot fajny
Pobrali 20 komórekJutro mają do mnie dzwonić emriolodzy z informacją ile było dojrzałych, ile zapłodnili i kiedy transfer. Mam nadzieję, że transfer będzie w piątek
Dostałam całą siatę leków. Luteinę, Zamur, Dostinex i Fragmin zastrzyki... także nadal mam kłucie, aż do bety a może i dłużej. Ale czego się nie robi ...
To teraz kciuki za seksik na szkielku...lilou, vioris lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
nika03 wrote:asia-m-b, a jaki dają zastrzyk przed transferem?
pytałam pielęgniarki co mi daje odpowiedziała, że rozkurczowo i rozluźniającoAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
vioris trzymam kciuki
oby wszytskie sie zaplodnily
ja jutro jade na wizytevioris lubi tę wiadomość
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Vioris kciukam
Dziewczyny mam pytanie mierzycie temp. po transferze? Ja przed transferem mialam 36.40-36.50. Po transferze niska 36.70-36.85 ale dzis 14dpt. obudzialam sie wczesniej ok.2h i wyszla mi 36.61( przeciez to jest za niska temp.aby utrzymac ciaze) pozniej zmierzylam o standardowej godzinie i wyszlo powyzej 37.00,( ale pewnie ta druga byla zaburzona) mialyscie tez tak? Kurcze teraz sie martwie o mojego skarbavioris lubi tę wiadomość
-
PragnącaDziecka wrote:Vioris kciukam
Dziewczyny mam pytanie mierzycie temp. po transferze? Ja przed transferem mialam 36.40-36.50. Po transferze niska 36.70-36.85 ale dzis 14dpt. obudzialam sie wczesniej ok.2h i wyszla mi 36.61( przeciez to jest za niska temp.aby utrzymac ciaze) pozniej zmierzylam o standardowej godzinie i wyszlo powyzej 37.00,( ale pewnie ta druga byla zaburzona) mialyscie tez tak? Kurcze teraz sie martwie o mojego skarbaPragnącaDziecka lubi tę wiadomość
-
PragnącaDziecka wrote:Vioris kciukam
Dziewczyny mam pytanie mierzycie temp. po transferze? Ja przed transferem mialam 36.40-36.50. Po transferze niska 36.70-36.85 ale dzis 14dpt. obudzialam sie wczesniej ok.2h i wyszla mi 36.61( przeciez to jest za niska temp.aby utrzymac ciaze) pozniej zmierzylam o standardowej godzinie i wyszlo powyzej 37.00,( ale pewnie ta druga byla zaburzona) mialyscie tez tak? Kurcze teraz sie martwie o mojego skarbaV. lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
ewlinaaa85 wrote:Mi by się coś takiego przydało przed kolejnym transferem. Przed poprzednim cały czas bolał mnie brzuch siedziałam na tym korytarzu czekając na crio ze ściśniętym brzuchem cała sztywna. Ale nasz Dr chyba nie praktykuje czegoś takiego
Możesz poprosić, powiedzieć jak się czulas. Papaweryna jest tania, dużo do Ciebie nie dołożąewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Kaczorek wrote:Nie widać zarodków to mój 21dpt
Ewlinaaa85 o jakich zastrzykach mówisz?
Nic mi dr przy transferze o żadnej hiperce nie wspominał i też nie czuję nic szczególnie, myślałam że mnie to ominęło
To normalne, ja wtedy widziałam pecherzyk ciążowy teżdokładnie w takim samym dpt. A teraz blisko 2kg człowieka urządza mi ring bokserski w brzuchu...
ewlinaaa85, Iva79, Nadira, Tyszanka81, Beata.D, gosia81, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:To normalne, ja wtedy widziałam pecherzyk ciążowy też
dokładnie w takim samym dpt. A teraz blisko 2kg człowieka urządza mi ring bokserski w brzuchu...
-
Tyszanka tak mierze, tymbardziej tak jak piszecie,ze progesteron zaburza temp.czyli ona powinna byc wyzsza a nie tak niska jak u mnie. A moze masz racje, po co mierzyc i sie stresowac tak jak ja teraz ehhh...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 08:01
-
amygdala wrote:Pragnąca a kiedy masz wizytę u lekarza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 09:13
-
Pragnąca proszę nie denerwuj się.. pod jaką postacią bierzesz progesteron? Na pewno wszystko jest dobrze z dzidziolkiem! Jak się bardzo martwisz to idź na betę przynajmniej Cię uspokoi.
Dziewczyny mam i duphaston i luteinę dopochwową w domu.. proszę poradźcie co lepiej brać? A może rano duphaston a na noc luteinę? czy lepiej nie mieszać?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."