IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia-m-b ja biore luteine dowcipnie 2x3 tabl. to wcale nie malo.Ale ostatnio ciagle mi jest zimno, nie wiem czy jakas infekcja czy oslabienie organizmu, moze to ma wplyw na temp.,ale zeby byla taka niska? Nie wiem...
To i to progesteron, tylko duphaston podobno drozszy, ale z tego co czytalam to nie ma znaczenia,ktory bierzeszWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 09:39
-
Amygdala, trzymam kciuki!
Vioris, za Ciebie również &&&
Pragnąca, ja się chyba przejadę do Ciebie żeby Tobą potrząsnąćWyrzuć termometr kobieto!!! Tyle się naczekałaś na ciążę, ona w końcu jest, więc na usg też się doczekasz - jeszcze tylko kilka dni. A że się martwisz, no cóż, taka rola matki, tak już do śmierci będzie
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
Dopóki nie plamisz to znaczy, że prg jest na dobrym poziomie. Temperatura choćby najwyższa i tak nie powie Ci jak się ma zarodek, więc mierzenie jest bez sensu.
PragnącaDziecka, ewlinaaa85, karina76 lubią tę wiadomość
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
Anatolka wrote:Tyszka, Ty dziś?
a powie mi dzis dr ktory to tydzien ewentualnie?V., opu, Anatolka lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
PragnącaDziecka wrote:Tyszanka tak mierze, tymbardziej tak jak piszecie,ze progesteron zaburza temp.czyli ona powinna byc wyzsza a nie tak niska jak u mnie. A moze masz racje, po co mierzyc i sie stresowac tak jak ja teraz ehhh...
jesli ma Cie to uspokoic zrob sobie bete albo tesiora5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Z doświadczenia wiem że robienie tych bet to tylko niepotrzebny stres.
Staram sobie tłumaczyć że i tak nie mam na nic wpływu.
Na pewno muszę sprawdzić tarczycę, w poprzedniej ciąży niedoczynność przeszła mi w nadczynność...
Tyszanka powodzenia na wizycie!V., ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Tyszanka81 wrote:Dzis,dzis...12:30 witaj Gyncentrum
a powie mi dzis dr ktory to tydzien ewentualnie?
Kiedy miałaś punkcję? Data? Od tego dnia odejmij 14dni i wpisz sobie w kalendarzu belly ten dzień jako OM to Ci dokładnie pokaże który to tydz. Na wydruku z usg też będzie, ale może być niewielka rozbieżność w jedną czy druga stronę -
Dziś mój pierwszy dzień po transferze. Hihi chciałabym coś już czuć... Ale oczywiście nie czuję jeszcze nic. Momentami nawet zapominam, że coś tam mam w środku ☺ Jutro idę już do pracy bo nie mogłam wziąć więcej wolnego. Na szczęście praca siedząca i mało stresująca ☺ Będzie co jest mi pisane, na ten moment zrobiliśmy z mężem wszystko co mogliśmy. Teraz niech działają siły wyższe, Bóg, los, szczęście w zależności od tego kto w co wierzy... ☺
ewlinaaa85, karina76, nika03, kkkkasia, Karolina1111, gosia81 lubią tę wiadomość
-
Pragnąca wiem, że ciężko uwierzyć w szczęście, jednak ciesz się pozytywną beta i czekaj na wizytę
ja wizytę mam 05.05 także dzień po tobie
widzę że odliczamy razem
Iva79 dziękija mam nadzieję, że w dniu wizyty też zobaczę serduszko i będę spokojniejsza. Tylko trochę martwi mnie to, że ty w dniu 18dpt 6mm a ja miałam 17dpt i 3,7mm. Czy aby nie za mały? Choć lekarz powiedział, że jest dobrze ale te wątpliwości i troski......
Tyszanka81 czekam na relacjęIva79 lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Kiedy miałaś punkcję? Data? Od tego dnia odejmij 14dni i wpisz sobie w kalendarzu belly ten dzień jako OM to Ci dokładnie pokaże który to tydz. Na wydruku z usg też będzie, ale może być niewielka rozbieżność w jedną czy druga stronę5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Jak spogladam na suwak Chiary to widze ktory mam tydzien
, Chiara bo Ty tez punkcje mialas 2.04?
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Tyszanka81 wrote:Jak spogladam na suwak Chiary to widze ktory mam tydzien
, Chiara bo Ty tez punkcje mialas 2.04?
Iva79 dzięki
Czy w ciąży można jeść jajecznicę? Nie chcę popadać z jednej skrajności w drugą. Uwielbiam jajecznicę, jednak nie są to jajka gotowaneIva79 lubi tę wiadomość
-
Amygdala bedzie dobrze, ja tez narazie pracuje, ale jak uslysze serduszko to ide na l4. Ja mam prace siedzaca ale troche stresujaca i przychodza do mnie czesto chorzy ludzie, wiec musze uwazac.
Chiara no to odliczamyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 11:06
chiara, amygdala lubią tę wiadomość
-
Ja mam prace stojącą ( apteka ) i duży ruch, ciągle na nogach.
W pierwszej ciąży siedziałam na L4 jeszcze przed punkcją i leżałam ciągle plackiem.
Teraz cały czas chodzę i nikomu się nie przyznaję
Poczekam do bezpiecznego momentu jeśli taki nadejdzie...
amygdala, karina76 lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno