IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:Vioris, był. Dziewczyna, która poznałam na żywo i kumpluje się. Z ręki Dra M. Niestety ciąża się nie utrzymała
Ja też "znam" przypadek bliźniaków jednojajowych po transferze jednej blastki! Pewnie jest więcej takich przykładów ale się o nich zapomina a przy trojaczkach już ciężko przejść obojętnieAnatolka lubi tę wiadomość
-
vioris wrote:Amygdala przykro mi
Justi jestem w szoku! Gratuluję
Swoją drogą ciekawe, że to się zdarza drugi raz na forumI dzielą się akurat jak są podawane dwa zarodki
A jest ktoś na forum, komu się podzielił jeden zarodek?
Vioris, chyba już zapomniałaś o koleżankach z ArtvimeduU nas na forum jest Ewa, której podzielił się jeden zarodek
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
vioris dr M mi nie przepisal, po punkcji jak dostalam rozpiske to bylo tam relaniu ale nie dostalam recepty i sie upomnialam w recepcji , wtedy byla dr Cz i mi dopisala recepte..
nie pytalam wlasnie doktora o te relanium.. zawsze co wazne to mi wylatuje z glowy
ale w innych klinikach zalecaja i tak tylko do 3 dnia po transferze
justa183 co za wspaniała wiadomośc:) superWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 14:50
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
dziewczyny a tego ananasa z głąbem sie je? ktoś wie moze dlaczego niektorzy jedzą z głąbem ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 14:54
katariiinkaa lubi tę wiadomość
Luty 2015-HSG,3iui
Szczep.immuno
-
Ja jem z głąbem
No racja Suomi, że jest Ewa na artvimed ale mi to w głowie nie utkwilo, bo jakoś wtedy dopiero przyszłam
Pysia a mi od razu skreslil to relanium więc ja się nie upominalam. Nie wiem w sumie czemu skreślił, skoro tam jest na tej rozpisce. Mam nadzieję że nospa pomoże
Suomi lubi tę wiadomość
-
pysia wrote:dziewczyny a tego ananasa z głąbem sie je? ktoś wie moze dlaczego niektorzy jedzą z głąbem ?
Bromelaniny jest tam najwięcej.
P.s. Ja przy udanym transferze nie jadłam wcale, bo kupiłam i był ohydny a nie chciało mi się jechać do innego sklepu po nowy... No stress, jak się ma udać to się uda. Czy z ananasem czy bez.szurusiowa, pysia, ewlinaaa85, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Mnie dr M pytal o to czy chce relanium,powiedzialam ze nie i skreslil...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Anatolka i Tyszanka a Wy jak sie zachowywalacie po transferze? lezalyscie czy gotowalascie itd?
Luty 2015-HSG,3iui
Szczep.immuno
-
vioris wrote:Pysia a Ty dostalas od dr M relanium? U mnie nawet o tym nie wspomniał tylko skreślił na tej rozpisce. A ja mam problem ze skurczami w sumie cały czas, ale to ze względu na bóle jelit, żołądka i brzucha. Biorę tylko Nospe max.
U mnie dziś 6dpt... Zaczynam się stresować że się nie uda
A o po czym można poznać, że ma się te skurcze? jest to jakoś wyczuwalne?I procedura
08.03.2016 - transfer, bHCG
02.05.2016 - transfer, czekamy.... -
pysia wrote:Anatolka i Tyszanka a Wy jak sie zachowywalacie po transferze? lezalyscie czy gotowalascie itd?
2 razy leżałam plackiem i efektu zero. Udany raz miałam rajd (zaraz po transferze też) po salonach samochodowych, bo wybieralismy z tatą nowe firmowe autonika03 lubi tę wiadomość
-
amygdala - bardzo Ci współczuję, to okropne uczucie, 3maj się ciepło!
A z tą kasą
Takie mamy państwo, że zamiast pomóc ludziom, to rzucają nam tylko kłody pod nogi...
Jeśli mi za tydzień beta też nie wyjdzie, to będę w takiej samej sytuacji jak Ty. Ściskam Cię mocno!I procedura
justa183 wrote:Ja po udanym transferze 3 dni posiedziałam w domu, a później poszłam do pracy na 12 godzin
Zjadłam tylko 1 ananasa - więcej już nie miałam ochoty no i brałam nospę 2x1. A na betę pobiegłam 5 dpt
W pracy stoisz czy siedzisz przy kompie?
Ja chcąc nie chcąc jestem w domu po transferze i cały czas leżę. Nie ze względu na transfer ale samopoczucie. Ale jak tak czytam, że większość z Was zaszła wcale nie leżąc to się martwię, że jednak to leżenie może mieć zły wpływKtórej się udało kiedy leżała cały czas?
-
vioris wrote:A co tak szybko poszłaś na bete?
Ja chcąc nie chcąc jestem w domu po transferze i cały czas leżę. Nie ze względu na transfer ale samopoczucie. Ale jak tak czytam, że większość z Was zaszła wcale nie leżąc to się martwię, że jednak to leżenie może mieć zły wpływKtórej się udało kiedy leżała cały czas?
Vioris, ja też już zaczynam myśleć, że mi nie wyjdzie, a jeszcze tydzień do bety...
Nie schizuj się z tym leżeniem, to na pewno nie zaszkodziI procedura
vioris wrote:A co tak szybko poszłaś na bete?
Dziewczyny ciagle leżenie to nic dobrego. Macica wtedy dostaje mniej krwi i to niezbyt korzystna sytuacja po transferze. Nie ma co tak ciagle lezec. Zaraz podesle linka to fajnego bloga, tylko po angielsku. Dziewczyna tam pisze odpowiedzi na pytania, które wiele z nas nurtuje typu: Czy zarodek moze wypaść z macicy?pysia, lipa lubią tę wiadomość