IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Evaa doczytałam się że masz crio na cyklu naturalnym, pytanie czy lekarz zalecił Ci przyjmowanie Estrofemu po transferze?
Bądź dobrej myśli, dziewczyny często mają po transferze plamienia i bóle miesiączkowe i nie zawsze musi oznaczać to najgorsze.
-
Evaa blastka była?? Bądź dobrej myśli, bo już mogła zacząć się zagnieżdżać
a jaki kolor plamienia? ja miałam 2dpt plamki takie ciemne.. Będzie dobrze!
Evaa lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Nadira wrote:Evaa doczytałam się że masz crio na cyklu naturalnym, pytanie czy lekarz zalecił Ci przyjmowanie Estrofemu po transferze?
Bądź dobrej myśli, dziewczyny często mają po transferze plamienia i bóle miesiączkowe i nie zawsze musi oznaczać to najgorsze.
Nie zawsze dają wtedy estrofem, bo na cyklu naturalnym organizm produkuje swój. W mojej pierwszej klinice dodawali sztuczny, w drugiej nie (tylko do crio na sztucznym był).Nadira, Evaa lubią tę wiadomość
-
Dopytuję się tak ciągle o ten estrofem, bo po cyklu stumulowanym i świeżym transferze odstawiłam za zgodą lekarza z kliniki tą 1 tabletkę estrofemu, którą brałam doustnie, po wizycie serduszkowej, a inny gin ( nie z mojej kliniki) bezwzględnie kazał mi zwiększyć! Do 3x2 dopochwowo. Słucham się lekarza który robił ivf, ale strasznie boję się zaszkodzić... No i mętlik w głowie mam.
Anatolko, a Ty miałaś mutację MTHFR homo czy heterozygotyczną?
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja już po wczorajszym podglądaniu i jutro punkcja. Tak do końca nie umiałam wyczytać z reakcji doktora czy mam dobre poziomy hormonów do ilości pęcherzyków. Może któraś pomoże
JL: 12,13,15,15,16,18,18,20,20
JP: 12,15,16,20
Endometrium: 13mm
Estradiol: 1839
Progesteron: 0,258
Mimi86, V. lubią tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Vaina ja przy 11 komórkach miałam estradiol 3700
endometrium masz piękne, u mnie było 9mmAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Anatolka wrote:Vaina, dobre
ale wydaje mi się, że możesz liczyć na te pęcherzyki 16 i więcej. Może na te 15... (?) Te mniejsze raczej nie będą miały dojrzałych jajek.
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
nick nieaktualny
-
Vaina kochana, nie martw się na zapas. Wygląda bardzo dobrze! Poza tym po Pregnylu estradiol może jeszcze sporo skoczyć, sprostujcie mnie, jeśli się mylę.
Ja już po punkcji, wygrzewam się pod kocykiem i czekam na telefon, ile komórek udało się zapłodnić.Opium, lilou, Vaina, nika03, lipa, Mimi86 lubią tę wiadomość
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
Nanatasza wrote:nie do końca się znam, ale moim zdaniem fragmenty endometrium z polipami z reakcją prostagenową (nie bardzo wiem co to) miąższu
i Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Nanatasza lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, mogę do Was dołaczyć w kupie zawsze raźniej,a nikt nie zrozumie lepiej niż Wy
Ja od wczoraj zaczęłam antyki,idę długim protokółem w Inviccie w Warszawie,moim problemem są niedrożne jajowody.
Trzymam za każdą z Was mocno kciuki.Vaina, Opium, amygdala, Evaa, nika03, Mimbla, Mimi86 lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Chciałabym zapytać sie co myślicie o IMSI ??? Warto macie jakieś opinie?
U nas nie ma problemu z nasieniem .Wyniki są bardzo dobre DNA plemnika też zastanawiam się czy jest sens???Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud