IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
amygdala wrote:A to nie miałam z nią styczności. Ważne, że jesteś zadowolona ☺ A co do IMSI jeśli nasienie jest ok a Ty nie masz endometriozy to ICSI powinno wystarczyć. Ale tu lepiej zdać się na lekarza. My mieliśmy FAMSI bo nasienie tragiczne.2 IUI
Niskie AMH, MTHFR, Hiperprolaktynemia
IVF - czerwiec
23.05.2017 moje szczęście przyszło na świat :*
-
aniabbb wrote:Cześć dziewczyny, mogę do Was dołaczyć w kupie zawsze raźniej,a nikt nie zrozumie lepiej niż Wy
Ja od wczoraj zaczęłam antyki,idę długim protokółem w Inviccie w Warszawie,moim problemem są niedrożne jajowody.
Trzymam za każdą z Was mocno kciuki.2 IUI
IVF - czerwiec
-
nick nieaktualny
-
Za tydzień zaczynam stymulacje, dzięki Wam dziewczyny naprawdę dużo informacji się dowiedziałam od Was czytając te posty. Są bardzo przydatne
trzymam za wszystkie kciuki
2 IUI
IVF - czerwiec
-
Dziewczyny a jak mój M. ma dziecko z poprzedniego związku to też musi badać kariotypy, czy tylko ja mam zbadać?
kruszynka5 lubi tę wiadomość
-
hej ja tez dzis bylam na wizycie :)dr M mnie zbadal, zeby zobaczyc jak tam po punkcji - wsyztsko ok i crio bedzie:) Mam nadal brac estrofem i od jutra (6dc) encorton, kolejne usg w srode . Dzis zaplacilismy za mrozenie zarodków - 1300 zl policzylimaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mała Mi 80 wrote:Anakonda dostałaś moją wiadomość? I co, którą klinikę wybrałaś?
Co do kliniki to zdecydowaliśmy że pójdziemy na wizytę i do Invimed i MedArt i wtedy po wizytach mam na 27.06 umówione zadecydujemy gdzie . Bardzo ciężko nam jest podjąc decyzje bo każda klinika ma swoje plusy i minusy .Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Dziewczyny mam problem, 31.05 miałam histeroskopię ze scratchingiem, 31 miałam jeszcze niewielkie plamienia, 1.06 już plamien nie bylo, a dzisiaj wydaje mi się, że przyszła @. Problem polega na tym, ze jest o 5 dni za wczesnie i jest jakas taka malo obfita jak na pierwszy dzien, zupelnie inna niz zwykle. Przygotowuje się do crio i powinnam od drugiego dnia cyklu zaczac brac estrofem, ale nie wiem czy to rzeczywscie jest @ czy tylko jeszcze jakies krwawienia po histero. Miałyscie cos takiego? Możecie cos doradzic?
-
Ja miałam kiedyś też taki problem, że nie wiedziałam czy to @ bo też była jakaś inna niż zwykle. Zadzwoniłam do mojego lekarza i powiedział, że @ to @ więc chyba powinnaś to traktować jak @... Tak sądzę... A swoją drogą to po takiej ilości leków jaką my przyjmujemy to możliwe że wszystko nam się rozregulowało i poprzestawiało...
SzewskaPasja lubi tę wiadomość
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
Suomi wrote:Dziewczyny, ja właśnie trafiłam do szpitala z hiperką.
Jest płyn w brzuchu i powiększone jajniki
Dziś mój 3dpt blastki. Czekam na wynik bety. Mam nadzieje, ze się nie rozkręci...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
SzewskaPasja wrote:Dziewczyny mam problem, 31.05 miałam histeroskopię ze scratchingiem, 31 miałam jeszcze niewielkie plamienia, 1.06 już plamien nie bylo, a dzisiaj wydaje mi się, że przyszła @. Problem polega na tym, ze jest o 5 dni za wczesnie i jest jakas taka malo obfita jak na pierwszy dzien, zupelnie inna niz zwykle. Przygotowuje się do crio i powinnam od drugiego dnia cyklu zaczac brac estrofem, ale nie wiem czy to rzeczywscie jest @ czy tylko jeszcze jakies krwawienia po histero. Miałyscie cos takiego? Możecie cos doradzic?
moze to faktycznie @SzewskaPasja lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
SzewskaPasja wrote:Dziewczyny mam problem, 31.05 miałam histeroskopię ze scratchingiem, 31 miałam jeszcze niewielkie plamienia, 1.06 już plamien nie bylo, a dzisiaj wydaje mi się, że przyszła @. Problem polega na tym, ze jest o 5 dni za wczesnie i jest jakas taka malo obfita jak na pierwszy dzien, zupelnie inna niz zwykle. Przygotowuje się do crio i powinnam od drugiego dnia cyklu zaczac brac estrofem, ale nie wiem czy to rzeczywscie jest @ czy tylko jeszcze jakies krwawienia po histero. Miałyscie cos takiego? Możecie cos doradzic?
Ja tak miałam. Też lekarz powiedział, że @.
SzewskaPasja lubi tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny, lekarz odpisał, że jeśli do jutra krwawienie nie ustanie to mam je traktowac jak @. Poczekam zatem i zobaczymy.
-
lady_pink wrote:Vaina o której masz punkcje? Daj znać jak tam bo ja nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić
trzymam kciuki za śliczne komórki
A ty o której masz w sb? Ja też trzymam żeby Twoje ślicznie jeszcze podrastały
lady_pink lubi tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Madzik_6 wrote:Amygdala a jeśli się ma endometriozę to jakie powinno się mieć? bo mi lekarz proponował ICSI, tylko potem zmienił na FAMSI bo mamy w pakiecie i żeby wykorzystać
Famsi czy raczej IMSI? FAMSI to jest wybór plemnika pod jeszcze większym powiększeniem niż IMSI. My mieliśmy FAMSI ze względu na bardzo bardzo źle nasienie. Jeśli u Was nasienie jest ok to wystarczyloby ICSI, chociaż przy endometriozie podobno też zaleca się IMSI. Jeśli macie w pakiecie to pewnie, że robić ☺Madzik_6 lubi tę wiadomość
-
amygdala wrote:Famsi czy raczej IMSI? FAMSI to jest wybór plemnika pod jeszcze większym powiększeniem niż IMSI. My mieliśmy FAMSI ze względu na bardzo bardzo źle nasienie. Jeśli u Was nasienie jest ok to wystarczyloby ICSI, chociaż przy endometriozie podobno też zaleca się IMSI. Jeśli macie w pakiecie to pewnie, że robić ☺2 IUI
IVF - czerwiec