IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
słodka wrote:Co robicie z igłami i strzykawkami po użyciu? Do śmietnika nie można wyrzucać więc co z tym robić?
Bo nie wiedzialam co z tym zrobic a troche tego bylo.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
słodka wrote:Co robicie z igłami i strzykawkami po użyciu? Do śmietnika nie można wyrzucać więc co z tym robić?W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
amygdala wrote:Wg mnie wystarczyłoby IMSI skoro plemniki są dobre. A w jakiej klinice jesteś? My za FAMSI chyba 1 tys. lub 1,5 doplacalismy. Jeśli macie w pakiecie to super ☺2 IUI
Niskie AMH, MTHFR, Hiperprolaktynemia
IVF - czerwiec
23.05.2017 moje szczęście przyszło na świat :*
-
słodka wrote:Co robicie z igłami i strzykawkami po użyciu? Do śmietnika nie można wyrzucać więc co z tym robić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 05:42
2 IUI
Niskie AMH, MTHFR, Hiperprolaktynemia
IVF - czerwiec
23.05.2017 moje szczęście przyszło na świat :*
-
słodka wrote:Co robicie z igłami i strzykawkami po użyciu? Do śmietnika nie można wyrzucać więc co z tym robić?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Ja zbieram z nadzieja ze kiedys powtorze podobne zdjecie, oby strzykawek bylo jednak mniej http://www.babyboom.pl/blog/szczegoly/serce-ze-strzykawek-do-in-vitro-symbol-drogi-do-macierzynstwa.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 10:42
lipa, Tosia 1981, Opium, Mimi86, Beata.D, Konwalia lubią tę wiadomość
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
Czesc dziewczyny mam takie dziwne sny ,ze ksiazke moglabym o nich napisac
dalej boli mnie brzuch okresowo ... mam nadzieje ze malpiszon sie nie rozkreca ...Tylko moj dzidziol sie ladnie implantuje
V., asia-m-b, Gallina, Konwalia lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
SzewskaPasja wrote:Dziewczyny mam problem, 31.05 miałam histeroskopię ze scratchingiem, 31 miałam jeszcze niewielkie plamienia, 1.06 już plamien nie bylo, a dzisiaj wydaje mi się, że przyszła @. Problem polega na tym, ze jest o 5 dni za wczesnie i jest jakas taka malo obfita jak na pierwszy dzien, zupelnie inna niz zwykle. Przygotowuje się do crio i powinnam od drugiego dnia cyklu zaczac brac estrofem, ale nie wiem czy to rzeczywscie jest @ czy tylko jeszcze jakies krwawienia po histero. Miałyscie cos takiego? Możecie cos doradzic?
Ja też miałam za każdym razem krótszy cykl po histeroskopii. Raz trwał 21 dni, raz chyba 24. Okres dostawałam normalny więc trudno mi powiedzieć jak u Ciebie. Jeśli nawet dostałaś @ wieczorem wczoraj to licz pierwszy dzień cykl od dziś. Po obserwuj jeszcze dziś jak sytuacja, jeśli się @ rozkręcić to od jutra weź estrofem -
No właśnie się nie rozkręciła, w nocy jakieś plamienie, a teraz prawie nic. Próbuję umówić się do gina na usg, ale nie wiem czy mi się uda. Kurde juz sama nie wiem co robić...Nie chce stracic tego cyklu, bo nie po to ryski robilam, żeby teraz nie mieć crio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 10:17
-
Dziewczyny, czy lekarz robiąc usg jest w ogóle stanie stwierdzić, czy to już początek cyklu czy tylko jakieś krwawienie/plamienie?
-
SzewskaPasja z tego co sie orientuje to endometrum w II fazie cyklu jest trojlinijne czy jakos tak, i u mnie na usg lekarz zobaczyl ze zaczyna sie zluszczac sluzowka ( powiedzial ze zaczyna sie @)wiec jest to mozliwe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 10:44
SzewskaPasja lubi tę wiadomość
-
PragnącaDziecka wrote:SzewskaPasja z tego co sie orientuje to endometrum w II fazie cyklu jest trojlinijne czy jakos tak, i u mnie na usg lekarz zobaczyl ze zaczyna sie zluszczac sluzowka ( powiedzial ze zaczyna sie @)wiec jest to mozliwe.
-
PragnącaDziecka wrote:SzewskaPasja z tego co sie orientuje to endometrum w II fazie cyklu jest trojlinijne czy jakos tak, i u mnie na usg lekarz zobaczyl ze zaczyna sie zluszczac sluzowka ( powiedzial ze zaczyna sie @)wiec jest to mozliwe.
-
SzewskaPasja wrote:Dziewczyny, czy lekarz robiąc usg jest w ogóle stanie stwierdzić, czy to już początek cyklu czy tylko jakieś krwawienie/plamienie?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny lekko wariuje.
Biorę Utrogestan 200 dopochwowo 3 razy dziennie.
Dzien po transferze miałam straszny scisk w żołądku, bol w jelitach w przy zginaniu i ogolny dyskomfort. Po kilku dniach i wizytach w WC przeszło. Od wczoraj znowu ta sama śpiewka. Już się doszukuję hiperki, ale to chyba nie to. Nie mam wielkiego wzdecia, chodze siku normalnie, mam wrazenie, ze mam lekko powiekszony pecherz(?).
Czy to moze byc od progesteronu? Czy po prostu mam niestrawność?
Jestem dziś 8 dni po transferze 3d zarodka i 11 dni od punkcji.
Please help -
Ania1986 wrote:Dziewczyny czy u którejś z Was zarodek nie przetrwał rozmrażania albo stracił na jakości?
Evaa lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer-