IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa witaj w klubie wąłśnie się dowiedziałam ze mój też dostał mandat wczoraj w firmie policja go szukała by ustalić kto urzytkuje samochód dzisiaj się okazało że zaparkował na trawniku pod blokiem żenada zawsze tam stoi jak kilka innych samochodów ale cóż komuś sie nudziło i zadzwonił...
mandat to mandat szkoda na niego nerwówniecierpliwa, MisiaMisia, Beata.D, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Maka wrote:Niecierpliwa ile wizyt musiałaś odbyć w czasie stymulacji w GynC. Pewnie to indywidualna sprawa, ale tak mniej więcej chciałabym wiedzieć.. Ile razy trzeba będzie w pracy naściemniać..
Mialam dlugi protokol i 5 wizyt plus punkcja i transfer, akurat tak mi sie jakos udalo, ze nie musialam brac wolnego bo 1 wizyte mialam po 18, dwie kolejne w soboty, a nastepne dwie udalo mi sie wczesniej zwolnic z pracy
Od punkcji wzielam l4 -
paszczakin wrote:a u mnie bomba.. po przedwczorajszych wiesciech, ze tylko 2 jajka na razie dorosly i jedno teroretycznie dorosnie do czasu IVF byl foch na moje jajniory i reprymenda.
no i ruuuuszylo
dzis- 11 doroslych plus 5 potencjalnych, jesli jeszcze poczekamy.. po poludniu bede wiedziec co i jak..
ciesze sie bardzo!
No to super!! Pewnia na dniach punkcjapaszczakin lubi tę wiadomość
-
Maka wrote:Hmm może byśmy to na urlopie załatwili... Mam 2 tyg urlopu do wybrania w dogodny m dla mnie terminie... A z tymi protokołami - długi, krótki- to zabijcie mnie nie czaje nic..
Maka przepraszam jesli pisalas wczesniej, ale tyle tu nas, ze nie pamietam?? Ty juz po kwalifikacji?? -
niecierpliwa wrote:Maka przepraszam jesli pisalas wczesniej, ale tyle tu nas, ze nie pamietam?? Ty juz po kwalifikacji??
Kochanie, jeszcze nie. Dzisiaj jedziemy.. Z tym że u mnie wyszła torbiel czekoladowa i nie wiem czy nie będzie konieczna pierw laparoskopia. Można się załamać.. Jeszcze mężu oddaje nasienie do badania.. Jak tam nic nie znajdą a ja będę musiała mieć laparo to się chyba potne...
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Loka-jak wywnioskowalam z dzisiejszej tresci to jednak Ty pierwsza testujesz Spokojnie-relaksuj sie,stres Ci nie pomoze,musisz myslec pozytywnie(no prosze teraz to ja chodzacy spokoj )
Ja dzis po histeroskopii,nic nie boli,troche zawroty glowy i lekko krwawie(i leca od czasu do czasu takie male rozowe skrawki,mozna powiedziec ze skrzepy)Mysle ze jutro juz bedzie dobrze-za tydzien do gina do kontroli(dziwne tylko ze nie przyszedl do mnie lekarz,ten co operowal,i nie powiedzial co i jak ) To standard?! -
Raczej nie standard... Mój zaglądał do mnie ze trzy razy. Sprawdzał jak sie czuje i jak uznał, że już kontaktuje, to wyjaśnił co i jak. Później przyniósł wypis i jeszcze pogadał
Beata.D lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Beata.D wrote:Loka-jak wywnioskowalam z dzisiejszej tresci to jednak Ty pierwsza testujesz Spokojnie-relaksuj sie,stres Ci nie pomoze,musisz myslec pozytywnie(no prosze teraz to ja chodzacy spokoj )
Ja dzis po histeroskopii,nic nie boli,troche zawroty glowy i lekko krwawie(i leca od czasu do czasu takie male rozowe skrawki,mozna powiedziec ze skrzepy)Mysle ze jutro juz bedzie dobrze-za tydzien do gina do kontroli(dziwne tylko ze nie przyszedl do mnie lekarz,ten co operowal,i nie powiedzial co i jak ) To standard?!Beata.D lubi tę wiadomość
-
Hej, dziewczyny!
Miałam dziś pierwszy podgląd i wszystko ok. Napisał w karcie po cztery pecherzyki (11, 12 i 13). Był zadowolony z endometrium. Dostałam jeszcze Menopur i Cetrotide i w sobotę kolejna wizyta.
@niecierpliwa, @Mount, moje drogie Oczywiście nie dopytałam i nie wiem co mnie czeka...powiedział że będziemy kończyć stymulację... To bedzie kolejny podgląd?niecierpliwa, MisiaMisia, gosia81, kaarolaa, Fedra lubią tę wiadomość
icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
Czytanie całkiem nieźle mi szło, pisał dość dużymi cyframi dzięki za ten knif, sama ja, cielepa nie wpadłabym na to
Też tak liczyłam że w poniedziałek ( bazuję mniej więcej na Waszych opowieściach)
Jak się czujecie, Dziewczyny w pierwszych dniach po transferze?icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
Dziewczyny, jestem w absolutnym szoku!! Cykl "ostatniej szansy" przed in vitro... od 2 dni ból brzucha jakby już powoli przybywała @... dziś rano 2 krechy na teście... wieczorem mail z wynikami beta hcg - 211,5...
Sysiaaaaa, Katha81, malinka1984, Sansivieria, Assume2, Konwalia, gosia81, kaarolaa, Beata.D, MisiaMisia, agniesia2569, niecierpliwa, Mount, Moniaa, Tosia 1981, Mixa, paszczakin, Fedra, Simba, martusia1986, Nusia lubią tę wiadomość