X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Maka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa ile wizyt musiałaś odbyć w czasie stymulacji w GynC. Pewnie to indywidualna sprawa, ale tak mniej więcej chciałabym wiedzieć.. Ile razy trzeba będzie w pracy naściemniać..

niecierpliwa lubi tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa witaj w klubie wąłśnie się dowiedziałam ze mój też dostał mandat wczoraj w firmie policja go szukała by ustalić kto urzytkuje samochód dzisiaj się okazało że zaparkował na trawniku pod blokiem żenada :/ zawsze tam stoi jak kilka innych samochodów ale cóż komuś sie nudziło i zadzwonił...

mandat to mandat szkoda na niego nerwów ;)

niecierpliwa, MisiaMisia, Beata.D, Tosia 1981 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Niecierpliwa ile wizyt musiałaś odbyć w czasie stymulacji w GynC. Pewnie to indywidualna sprawa, ale tak mniej więcej chciałabym wiedzieć.. Ile razy trzeba będzie w pracy naściemniać..

Mialam dlugi protokol i 5 wizyt plus punkcja i transfer, akurat tak mi sie jakos udalo, ze nie musialam brac wolnego bo 1 wizyte mialam po 18, dwie kolejne w soboty, a nastepne dwie udalo mi sie wczesniej zwolnic z pracy ;)
    Od punkcji wzielam l4 ;)

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, ach te nasze chlopy ;)

Fedra lubi tę wiadomość

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    To Twoje 3 podejscie prawda?? To moze tym razem podadza juz 2 aby zwiekszyc szanse :)

Pewnie jutro się dowiem :)

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm może byśmy to na urlopie załatwili... Mam 2 tyg urlopu do wybrania w dogodny m dla mnie terminie... A z tymi protokołami - długi, krótki- to zabijcie mnie nie czaje nic..

ckaik0s3070dl07t.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a u mnie bomba.. po przedwczorajszych wiesciech, ze tylko 2 jajka na razie dorosly i jedno teroretycznie dorosnie do czasu IVF byl foch na moje jajniory i reprymenda.

no i ruuuuszylo ;)

dzis- 11 doroslych plus 5 potencjalnych, jesli jeszcze poczekamy.. po poludniu bede wiedziec co i jak..

ciesze sie bardzo!

No to super!! Pewnia na dniach punkcja :)

paszczakin lubi tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Hmm może byśmy to na urlopie załatwili... Mam 2 tyg urlopu do wybrania w dogodny m dla mnie terminie... A z tymi protokołami - długi, krótki- to zabijcie mnie nie czaje nic..

Maka przepraszam jesli pisalas wczesniej, ale tyle tu nas, ze nie pamietam?? Ty juz po kwalifikacji??

• Maka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Maka przepraszam jesli pisalas wczesniej, ale tyle tu nas, ze nie pamietam?? Ty juz po kwalifikacji??

Kochanie, jeszcze nie. Dzisiaj jedziemy.. Z tym że u mnie wyszła torbiel czekoladowa i nie wiem czy nie będzie konieczna pierw laparoskopia. Można się załamać.. Jeszcze mężu oddaje nasienie do badania.. Jak tam nic nie znajdą a ja będę musiała mieć laparo to się chyba potne...

niecierpliwa lubi tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • Beata.D Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loka-jak wywnioskowalam z dzisiejszej tresci to jednak Ty pierwsza testujesz :) Spokojnie-relaksuj sie,stres Ci nie pomoze,musisz myslec pozytywnie(no prosze teraz to ja chodzacy spokoj ;) )

Ja dzis po histeroskopii,nic nie boli,troche zawroty glowy i lekko krwawie(i leca od czasu do czasu takie male rozowe skrawki,mozna powiedziec ze skrzepy)Mysle ze jutro juz bedzie dobrze-za tydzien do gina do kontroli(dziwne tylko ze nie przyszedl do mnie lekarz,ten co operowal,i nie powiedzial co i jak :O) To standard?!

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej nie standard... Mój zaglądał do mnie ze trzy razy. Sprawdzał jak sie czuje i jak uznał, że już kontaktuje, to wyjaśnił co i jak. Później przyniósł wypis i jeszcze pogadał :)

Beata.D lubi tę wiadomość

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata.D wrote:
    Loka-jak wywnioskowalam z dzisiejszej tresci to jednak Ty pierwsza testujesz :) Spokojnie-relaksuj sie,stres Ci nie pomoze,musisz myslec pozytywnie(no prosze teraz to ja chodzacy spokoj ;) )

Ja dzis po histeroskopii,nic nie boli,troche zawroty glowy i lekko krwawie(i leca od czasu do czasu takie male rozowe skrawki,mozna powiedziec ze skrzepy)Mysle ze jutro juz bedzie dobrze-za tydzien do gina do kontroli(dziwne tylko ze nie przyszedl do mnie lekarz,ten co operowal,i nie powiedzial co i jak :O) To standard?!
    U mnie w klinice po histero tak jak po punkcji czy transferze dogladala polozna, z tym ze prz histero z taka roznica, ze konsultacja lekarska byla po, a nie jak w wypadku punkcji i transferu przed :)

Beata.D lubi tę wiadomość

• Assume2 Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny!
    Miałam dziś pierwszy podgląd i wszystko ok. Napisał w karcie po cztery pecherzyki (11, 12 i 13). Był zadowolony z endometrium. Dostałam jeszcze Menopur i Cetrotide i w sobotę kolejna wizyta.
    @niecierpliwa, @Mount, moje drogie :) Oczywiście nie dopytałam i nie wiem co mnie czeka...powiedział że będziemy kończyć stymulację... To bedzie kolejny podgląd? :/

niecierpliwa, MisiaMisia, gosia81, kaarolaa, Fedra lubią tę wiadomość

icsi sierpień 2014 (-)
    crio październik 2014 (-)
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze, ze tez trenujesz czytanie do gory nogami ;) tak w sobote kolejny podglad i podejmie dadcyzje co dalej ;) jesli koniec to pewnie kolo poniedzialku punkcja ;)

Assume2 lubi tę wiadomość

• Assume2 Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytanie całkiem nieźle mi szło, pisał dość dużymi cyframi :) dzięki za ten knif, sama ja, cielepa nie wpadłabym na to :)
    Też tak liczyłam że w poniedziałek ( bazuję mniej więcej na Waszych opowieściach) ;)
    Jak się czujecie, Dziewczyny w pierwszych dniach po transferze? :)

icsi sierpień 2014 (-)
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, od czasu do czasu cos mnie w dole brzucha zakluje z lewej strony, z tej na ktora byl podany zarodek, ale czy to dobrze czy zle pojecia nie mam ;)

Assume2, Simba lubią tę wiadomość

• Assume2 Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem dobrze. Niech się mości i kokosi! :)

niecierpliwa, Mount, MisiaMisia, Fedra lubią tę wiadomość

icsi sierpień 2014 (-)
  • Limia Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem w absolutnym szoku!! Cykl "ostatniej szansy" przed in vitro... od 2 dni ból brzucha jakby już powoli przybywała @... dziś rano 2 krechy na teście... wieczorem mail z wynikami beta hcg - 211,5... :)

Sysiaaaaa, Katha81, malinka1984, Sansivieria, Assume2, Konwalia, gosia81, kaarolaa, Beata.D, MisiaMisia, agniesia2569, niecierpliwa, Mount, Moniaa, Tosia 1981, Mixa, paszczakin, Fedra, Simba, martusia1986, Nusia lubią tę wiadomość

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limia wielkie gratulacje :)

Limia lubi tę wiadomość

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOW Limia :) serdecznie gratuluje!!! :D ale fajna niespodzianka

Limia lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
‹‹ 370 371 372 373 374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ