IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś jeszcze strzeliłam sobie betę i mam >10.000 bo oni dokładniej już nie podają -yupi
Takich wyników wszystkim Wam tu życzę z całego serducha!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 15:01
Sysiaaaaa, Mount, Beata.D, Fedra, niecierpliwa, Nusia, paszczakin, Tosia 1981, MisiaMisia, mala29_, Assume2, gosia81, kaarolaa lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Dziewczyny-trzymam za Was kciuki mooooocno!!!!&&&&&& Czyli pierwsze testowania u Niecierpliwej i Mount?! Dajcie nastepnym dobry przyklad
Widzisz Malinka-a tak panikowalas sikańcem Jak tam ktoras pisala-sikańce-oszukańceWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 15:14
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za dzisiejsze przyszle Mamusie niech maluchy juz z Wami zostana na 9 miesiecy
Za te w trakcie i przed procedura rowniez trzymam kciukiKonwalia, Beata.D, Limia, Katha81, Tosia 1981, MisiaMisia, Agnieszka_ako99, Assume2, kaarolaa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja postanowilam, ze bete robie 18 sierpnia i zadnych sikancow wczesniej, ale czy wytrwam w tym postanowieniu to sie okaze
czarownica_tea, Beata.D, Moniaa, Tosia 1981, Fedra, MisiaMisia, Agnieszka_ako99, malinka1984, mala29_, Assume2, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa i Mount trzymam mocno kciuki za dwie grube krechy na tescie i wysokie bety Teraz to lezakujcie i malo sie stresujcie aby wasze smyki ladne gniazdka w was wily
malinka super betaSansivieria, niecierpliwa, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
loka wrote:Dziewczyny czy ktoraj po trasnferze miala wysypke??? Mnie strasznie obsypalo dekold 3razy gorzej niz przed @ i niewiem co mam o tym myslec.... boje sie
A czego właściwie się boisz? Zapewne tak reagujesz na hormony. To jest trądzik czy swędzące piekące uczulenie?
Mnie wysypuje po hormonach. Właśnie zaliczam bomby na brodzi i plecach. -
loka wrote:Uczulenie nie.... nie swedzi i nie piecze... poprostu ropna wysypka a boje sie ze nic tego nie bedzie ze zarodek sie nie przyjmie. ... kolejnego razu juz nie wytrzymam psychicznie
Jeżeli uważasz, że ten wysyp odchodzi od normy, to powiadom swojego lekarza. Moja skóra bardzo źle znosi te dawki hormonów ale czego nie robi się dla upragnionego potomstwa....
Wiele z nas próbuje już wiele razy. Ja akurat przeżywam to wszystko z większym dystansem niż na początku. Warto próbować choć trzeba stawiać sobie granice. Nie nastawiaj się negatywnie. Wysypka nie ma nic do tego a może być wręcz dobrym objawem. W jakim momencie teraz Jesteś? -
W zeszly czwartek mialam transfer i czekam na bete.... biore leki i nie narzekam tylko troszke psycbika siada.... bardzo dziekuje Ci za szybka odpowiedz;-) i masz racje to nie musi byc zky objaw.... dobranoc i jeszcze raz dziekuje
MisiaMisia lubi tę wiadomość
-
loka wrote:W zeszly czwartek mialam transfer i czekam na bete.... biore leki i nie narzekam tylko troszke psycbika siada.... bardzo dziekuje Ci za szybka odpowiedz;-) i masz racje to nie musi byc zky objaw.... dobranoc i jeszcze raz dziekuje
Bądź dobrej myśli. Cera siada też w ciąży. Nie zakładaj najgorszego. Dobrej nocy -
nick nieaktualnydziewczynki mocno trzymam kciuki za Wasze kruszynki kochane...niech sie ładnie i zdrowo rozwijaja i oczywiscie pierwsze co to zycze 2 kresek lub ładnej betki powodzenia
niecierpliwa, Moniaa, MisiaMisia, Agnieszka_ako99, Mount, Tosia 1981, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta powiedzcie mi proszę ile czasu jest ważne AMH? 3miesiące czy pół roku? A i jeszcze jedno. Ile kosztują kariotypy mniej więcej?
Miłego DNIA KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 09:37
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnyWydaje mi się, że AMH jest ważne rok. Kosztuje ok. 150 zł. Teraz jak staram się dostać do tych badań klinicznych to właśnie musiałam mieć amh zrobione nie starsze niż rok.
Kariotypów ja nigdy nie robiłam, ale wiem że są drogie. Nie wiem czy nawet nie ok. 300 zł, ale nie ejstem pewna.
Możesz też je zrobić na fundusz, popytaj u siebie w mieście gdzie robią właśnie na fundusz i ile się czeka. -
Sysiaaaaa wrote:Dziewczęta powiedzcie mi proszę ile czasu jest ważne AMH? 3miesiące czy pół roku? A i jeszcze jedno. Ile kosztują kariotypy mniej więcej?
Miłego DNIA Kochane
Sysiaaaa, w mojej klinice (invimed wawa) kariotypy 350 zl za jedna osobe