X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś jeszcze strzeliłam sobie betę i mam >10.000 bo oni dokładniej już nie podają -yupi
    Takich wyników wszystkim Wam tu życzę z całego serducha!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 15:01

Sysiaaaaa, Mount, Beata.D, Fedra, niecierpliwa, Nusia, paszczakin, Tosia 1981, MisiaMisia, mala29_, Assume2, gosia81, kaarolaa lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Beata.D Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny-trzymam za Was kciuki mooooocno!!!!&&&&&& :) Czyli pierwsze testowania u Niecierpliwej i Mount?!;) Dajcie nastepnym dobry przyklad ;)

Widzisz Malinka-a tak panikowalas sikańcem ;) Jak tam ktoras pisala-sikańce-oszukańce :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 15:14

niecierpliwa lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za dzisiejsze przyszle Mamusie niech maluchy juz z Wami zostana na 9 miesiecy :D

Za te w trakcie i przed procedura rowniez trzymam kciuki :)

Konwalia, Beata.D, Limia, Katha81, Tosia 1981, MisiaMisia, Agnieszka_ako99, Assume2, kaarolaa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja postanowilam, ze bete robie 18 sierpnia i zadnych sikancow wczesniej, ale czy wytrwam w tym postanowieniu to sie okaze ;)

czarownica_tea, Beata.D, Moniaa, Tosia 1981, Fedra, MisiaMisia, Agnieszka_ako99, malinka1984, mala29_, Assume2, kaarolaa lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa i Mount trzymam mocno kciuki za dwie grube krechy na tescie i wysokie bety :) Teraz to lezakujcie i malo sie stresujcie aby wasze smyki ladne gniazdka w was wily :)
    malinka super beta :)

Sansivieria, niecierpliwa, Fedra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Sansivieria Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa i Mount, gratuluję szczęśliwych transferów!!! Niech Wasze Bąbelki zostaną z Wami na całe życie!!

MisiaMisia, Fedra lubią tę wiadomość

age.png
    age.png
  • loka Debiutantka

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy ktoraj po trasnferze miala wysypke??? Mnie strasznie obsypalo dekold 3razy gorzej niz przed @ i niewiem co mam o tym myslec.... boje sie

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loka wrote:
    Dziewczyny czy ktoraj po trasnferze miala wysypke??? Mnie strasznie obsypalo dekold 3razy gorzej niz przed @ i niewiem co mam o tym myslec.... boje sie

A czego właściwie się boisz? Zapewne tak reagujesz na hormony. To jest trądzik czy swędzące piekące uczulenie?
    Mnie wysypuje po hormonach. Właśnie zaliczam bomby na brodzi i plecach.

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • loka Debiutantka

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uczulenie nie.... nie swedzi i nie piecze... poprostu ropna wysypka a boje sie ze nic tego nie bedzie ze zarodek sie nie przyjmie. ... kolejnego razu juz nie wytrzymam psychicznie

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loka wrote:
    Uczulenie nie.... nie swedzi i nie piecze... poprostu ropna wysypka a boje sie ze nic tego nie bedzie ze zarodek sie nie przyjmie. ... kolejnego razu juz nie wytrzymam psychicznie

Jeżeli uważasz, że ten wysyp odchodzi od normy, to powiadom swojego lekarza. Moja skóra bardzo źle znosi te dawki hormonów ale czego nie robi się dla upragnionego potomstwa....
    Wiele z nas próbuje już wiele razy. Ja akurat przeżywam to wszystko z większym dystansem niż na początku. Warto próbować choć trzeba stawiać sobie granice. Nie nastawiaj się negatywnie. Wysypka nie ma nic do tego a może być wręcz dobrym objawem. W jakim momencie teraz Jesteś?

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • loka Debiutantka

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zeszly czwartek mialam transfer i czekam na bete.... biore leki i nie narzekam tylko troszke psycbika siada.... bardzo dziekuje Ci za szybka odpowiedz;-) i masz racje to nie musi byc zky objaw.... dobranoc i jeszcze raz dziekuje

MisiaMisia lubi tę wiadomość

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loka wrote:
    W zeszly czwartek mialam transfer i czekam na bete.... biore leki i nie narzekam tylko troszke psycbika siada.... bardzo dziekuje Ci za szybka odpowiedz;-) i masz racje to nie musi byc zky objaw.... dobranoc i jeszcze raz dziekuje

Bądź dobrej myśli. Cera siada też w ciąży. Nie zakładaj najgorszego. Dobrej nocy :)

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki mocno trzymam kciuki za Wasze kruszynki kochane...niech sie ładnie i zdrowo rozwijaja i oczywiscie pierwsze co to zycze 2 kresek lub ładnej betki :) powodzenia

niecierpliwa, Moniaa, MisiaMisia, Agnieszka_ako99, Mount, Tosia 1981, Fedra lubią tę wiadomość

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta powiedzcie mi proszę ile czasu jest ważne AMH? 3miesiące czy pół roku? A i jeszcze jedno. Ile kosztują kariotypy mniej więcej?

Miłego DNIA Kochane :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 09:37

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja amh mialam robione w maju 2013 kwalifikowali mnie w lipcu i nie kazali powtarzac

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMH ważne jest chyba 6 miesięcy albo nawet rok. Niestety gdybam.

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha no to dobrze :) wiem, że wyniki nasienia 3 miesiące,a z AMH się zastanawiałam :)

MisiaMisia lubi tę wiadomość

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się, że AMH jest ważne rok. Kosztuje ok. 150 zł. Teraz jak staram się dostać do tych badań klinicznych to właśnie musiałam mieć amh zrobione nie starsze niż rok.

Kariotypów ja nigdy nie robiłam, ale wiem że są drogie. Nie wiem czy nawet nie ok. 300 zł, ale nie ejstem pewna.
    Możesz też je zrobić na fundusz, popytaj u siebie w mieście gdzie robią właśnie na fundusz i ile się czeka.

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za radę :) W klinice babka mi dziś powiedziała cenę 450 za jedne, czyli razy dwa :( Rany....

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Limia Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Dziewczęta powiedzcie mi proszę ile czasu jest ważne AMH? 3miesiące czy pół roku? A i jeszcze jedno. Ile kosztują kariotypy mniej więcej?

Miłego DNIA Kochane :)

Sysiaaaa, w mojej klinice (invimed wawa) kariotypy 350 zl za jedna osobe

‹‹ 368 369 370 371 372 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ