IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiedzcie prosze jak Wasi lekarze podchodzą do L4 po transferze? Mówią, że to konieczne? Wypisują Wam zwolnienie, czy może nie zalecają? Zastanawiam się, czy brac wolne na ten czas. Jeżeli za pierwszym razem sie nie uda, to będą zle na mnie patrzec w pracy, że jestem caly czas na zwolnieniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 14:10
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No wiec u nas w klinice z l4 nie ma najmniejszego problemu wystawiaja juz od puncji, chcesz tydzien, daja tydzien, chcesz dwa-daja dwa;)
My z Mount wzielysmy od punkcji, transfer we wtorek wiec ja do konca tygodnia wzielam l4, a ja wszystko bedzie ok to w poniedzialek wracam do pracyMisiaMisia lubi tę wiadomość
-
cześć Dziewczyny,
postanowiłam dołączyć, chociaż jestem dopiero na początku mojej drogi. 23 lipca miałam HSG- jeden jajowód zarośnięty od urodzenia drugi niedrożny w 85% po wycięciu wyrostka. Przepłakana noc, przegadany z TŻ dzień i wizyta w Klinice Invicta, termin kwalifikacji wyznaczony na 14.08- wtedy lekarz podejmie decyzję czy się załapaliśmy. Staramy się 18 miesięcy, teraz już wiemy dlaczego bezskutecznie. Oboje jesteśmy po 30, ja dodatkowo choruję na Hashimoto- na razie TSH pod kontrolą. Jeszcze nie wiem czy się dostaniemy i jeszcze nie wiem jak wygląda "wszystko to" związane z IVF ale już się trochę boję . Za Was trzymam kciuki i będę podpytywać dobrze??niecierpliwa, Beata.D, Assume2 lubią tę wiadomość
-
Kochane
Miałam dzisiaj pick-up. To moje trzecie IVF dla przypomnienia.
Zazwyczaj miałam po 3 kumulusy (z tego najpierw 1 a potem 2 zarodki)
No i dzisiaj niespodzianka. Pobrali mi 10 kumulusów z czego 8 się nadaje. 1 był atypowy a 1 niedojrzały.
Jestem mocno pozytywnie zaskoczona. Przyzwyczaiłam się, że za dużo kumulusów nie produkuję. Oczywiście jeszcze nie wiemy ile będzie zarodków.
Wstępnie transfer mamy na czwartek albo na sobotę. Zależnie od tego jak się temat rozwinie.
Za Was wszystkie trzymam kciuki.
Smutaskom wysyłam mnóstwo pozytywnej energii.
Ściskam Was LaskiMount, niecierpliwa, Fedra, Tosia 1981, Limia, mala29_, Sansivieria, Katha81, Agnieszka_ako99, Beata.D, Nusia, Assume2, malinka1984, czarownica_tea, gosia81, kaarolaa, Simba, Elfik lubią tę wiadomość
-
MisiaMisia super wynik teraz scisjam kciuki za twoje jajeczka aby ladnie sie dzielily
paszczakin to zycze zeby jeszcze cos tam uroslo
czarownica_bea witam Cie w naszych skromnych progach i zycze powodzenia w dalszej walce
Sansiviera tak mi przykro wiem co czujesz ale ja wieze ze nastepne podejscie bedzie szczesliwe :*
loka glowa do gory i odgon te czarne mysli bo to nie pomaga. Staraj sie myslec pozytywnie bo to polowa sukcesu Trzymam kciuki zeby wam sie udalo.
Niecierpliwa i Mount to powodzonka jutro dziewczynki
A co do tego to u mnie niestety musialam przyznac sie w pracy ze podchodze do IVF bo sie juz wsciekali ze ciagle biore dni wolne ale w agencji pracy prze ktora pracuje nie wiedza i sproboje zrobic tak zeby sie nie dowiedzieli.
Sansivieria, niecierpliwa, MisiaMisia, Moniaa, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Dziewczyny w środę mam wizytę w klinice. Chyba się potne jak jednak będę musiała mieć laparo i później czekać 3 msc. Wiem, że psychicznie tego nie wytrzymam. Ale przy endometriozie okres się wydłuża, nie? A ja w sobotę niby dostałam - i to taki że mogłabym cały dzień chodzić w jednej podpasce, w niedziele to samo.. a dzisiaj wygląda na koncówke.. No szok co się to u mnie podziało.. Zawsze miałam min 5 dni a w 2 i 3 dc były obfite.. Jestem naprawdę w ciemnej dupie..
-
Sansivieria,kurcze,bardzo mi przykro
Czarownica_bea witamy serdecznie
Misia wow jestem bardzo mile zaskoczona-to za sexik na szkielku
Paszczakin-niechaj Ci jeszcze podrosna jajeczka
Loka to i tak jestes niezla Ja,jak mi "nie idzie po mysli" to tu wpadam,"rzucam miesem" -dziewczyny ustawią do pionu i mi przechodzi
Niecierpliwa i Mount,kochane mocno kciuki zacisniete &&&&&&&& I powodzenia jutrzejszego dniaMisiaMisia, mala29_, niecierpliwa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!! Cudowny dzis dzien, niebawem i ja i Mount jedziemy po nasze malenstwa, ktore zapewne lezakowaly gdzies kolo siebie i sluchaly muzyki klasycznej...tak tak nie przeczytalyscie zle u nas w klinice zarodki aby sie lepiej dzielily sa poddawane muzykoterapii i puszczaja im muzyke klasyczna!! Ma to gonoc cos wspolnego z drganiami
Dobrego dnia Wszystkim!!Moniaa, Tosia 1981, Agnieszka_ako99, paszczakin, Beata.D, Limia, Assume2, Katha81, kaarolaa, Mount, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
-
czarownica_tea wrote:Sysia- w Wawie
Misia- imponująco
Dzięki Dziewczyny za miłe przyjęcieDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA