IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
No to życzę powodzenia. Ja pisałam na dr skargę do Dyrektor kliniki. Sam Pałaszewski prowadzi mnie od początku roku i mimo to wymagał ode mnie rzeczy niestworzonych! Mam dwa niedrozne jajowody, a mimo to zalecił stymulację i kazał sie pytac o kwalifikację w listopadzie, bo nie uznał u mnie obrazów USG i opisów jako dokumentu medycznego.
Masz u niego już kwalifikację czy wizytę konsultacyjną?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 10:01
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
My juz w dowjke jestesmy w domku, teraz bedziemy lezakowac pare dni
W klinice wszystko poszlo bardzo sprawnie i w milej atmosferze. Teraz pozostaje tylko czekac na efekty pracy czeskiego lekarzaMoniaa, Tosia 1981, Sysiaaaaa, MisiaMisia, Beata.D, paszczakin, Mount, Nusia, Assume2, martusia1986, Konwalia, Agnieszka_ako99, Simba, Katha81, Fedra, mala29_, Sansivieria, gosia81, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:My juz w dowjke jestesmy w domku, teraz bedziemy lezakowac pare dni
W klinice wszystko poszlo bardzo sprawnie i w milej atmosferze. Teraz pozostaje tylko czekac na efekty pracy czeskiego lekarzaniecierpliwa, MisiaMisia lubią tę wiadomość
Zapisałam się dziś na kwalifikację... Jest tyle ludzi chętnych, ze udało mi się dopiero na 9 września. Tyle czasu jeszcze czekania Zobaczcie ile ludzi ma problemy z zajściem, że kliniki oblegane strasznie... Choroba cywilizacyjna dzisiejszych czasów
MisiaMisia, niecierpliwa, paszczakin, Tosia 1981, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
Niecierpliwa- kciuki bardzo mocno zaciśnięte
o niepłodności coraz więcej się mówi i dobrze, coraz więcej osób ma też odwagę powiedzieć głośno, że ma problem z poczęciem dziecka, nie jest to już temat zamiatany pod dywanniecierpliwa, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniecierpliwa wrote:My juz w dowjke jestesmy w domku, teraz bedziemy lezakowac pare dni
W klinice wszystko poszlo bardzo sprawnie i w milej atmosferze. Teraz pozostaje tylko czekac na efekty pracy czeskiego lekarza
Powodzenia Kochana trzymam mocno kciuki!!niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny... a my już w trojkę w domku doliczając kota jest nas czwórka - więc całą bandą zjemy pizze i zaczniemy leżakowanie
było milo, przyjemnieSysiaaaaa, Assume2, martusia1986, Nusia, Konwalia, Tosia 1981, Beata.D, Katha81, niecierpliwa, Fedra, mala29_, Sansivieria, gosia81, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Mount wrote:... a my już w trojkę w domku doliczając kota jest nas czwórka - więc całą bandą zjemy pizze i zaczniemy leżakowanie
było milo, przyjemnieniecierpliwa, Mount lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMount wrote:... a my już w trojkę w domku doliczając kota jest nas czwórka - więc całą bandą zjemy pizze i zaczniemy leżakowanie
było milo, przyjemnie
Mount zaciskam mocno kciuki za Waszą trójeczkę, abyście już pozostali w komplecie aaa, doliczając kota, to za czwóreczkę heheMisiaMisia, niecierpliwa, Mount, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Mount,ale trojeczke, bo mauz jest tez, czy trojeczka, bo masz 2 maluchy jednak w brzuchu?
męża nie liczyłam z Nim i z Panem Kotem jest nas teraz 5!
jednak 2
errata: mąż wraca, będzie za tydzień czekam już na Niego 2 miesiąceWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 15:03
kaarolaa lubi tę wiadomość