IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySysia podzwoń i popytaj o bezpłatne. MOże akurat uda Ci się jakoś szybko załapać. Trzeba chyba tylko mieć skierowanie od swojego ginekologa - ale tego na 100% nie ejstem pewna. Zapytam siostry bo Ona właśnie robiła na fundusz, bo chciała zaoszczędzić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 11:03
MisiaMisia lubi tę wiadomość
-
Ja miałam zlecony kariotyp i inne badania genetyczne przed 1-ą procedurą. Taka zasada w Klinice.
Sysiaaa sprawdź jeszcze PRACOWNIĘ CYTOGENETYKI MOLEKULARNEJ przy INSTYTUCIE MATKI I DZIECKA na Kasprzaka. Mają umowę z NFZ tak jak Sobieskiego. -
MisiaMisia wrote:A i jeszcze kolnij do nOvum (moim zdaniem najlepsza klinika)
Ale staracie się pomóc Dziękuję wam bardzo :*MisiaMisia lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Kochane, mamy drugą dobę i jest 5 zarodeczków:) 4-A2 i 1-A4
Planowo jutro transfer ale może się to jeszcze zmienić.
Ściskamniecierpliwa, Limia, Maka, Fedra, paszczakin, Beata.D, Tosia 1981, gosia81, kaarolaa, agniesia2569, Simba lubią tę wiadomość
-
MisiaMisia wrote:Kochane, mamy drugą dobę i jest 5 zarodeczków:) 4-A2 i 1-A4
Planowo jutro transfer ale może się to jeszcze zmienić.
Ściskam
Ile zarodeczkow Ci podaja??
Do mnie dzis dzwonil embriolog, ale dalej jestem glupia prawie nic nie zrozumialam z tego biologicznego belkotu, tylko tyle ze mam 4 zarodki dwa klasy A costamcostam dwa klasy B costamcostam, dzis jest 4 doba a w czwartej dobie do zarodkow nie zagladaja bo jest krytyczna, zapytalam czy jest dobrze to powiedzial, ze w jego ocenie powinno byc wszystko ok, jak tylko osiagna stadium blastocysty to beda mrozic, przygotuja umowe i beda dzwonic - tyle sie dowiedzialam.
Dzis 1dpt mialam lezec i sie relaksik, a tu listonosz przynosi mi mandat z fotoradaru mojego kochanego malzonka...jakby malo bylo wydatkowWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 12:25
MisiaMisia, Fedra, Beata.D, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Sysiaaaaa wrote:Dziewczęta powiedzcie mi proszę ile czasu jest ważne AMH? 3miesiące czy pół roku? A i jeszcze jedno. Ile kosztują kariotypy mniej więcej?
Miłego DNIA Kochane
u mnie AMH było długo ważne w sumie w ciagu 3 lat robiłam to badanie tylko 2 razy..
za kariotyp od osoby w Klinice płaciliśmy 400zł czyli razem 800zł...Sysiaaaaa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi