IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam Was dziewczynki weekendowo!! Ja relaksuje sie u rodzicow na wsi dzis u mnie 5dpt objawow jakichkolwiek brak, oprocz tego ze co jakis czas cos mnie zaboli/ukluje/pociagnie w dole brzucha z lewej strony, z tej z ktoret podany mam zarodek. Z wytesknieniem wyczekuje maluskiego plamienia, ktore mogloby swiadczyc o zagniezdzeniu, a tu nic
Moniaa, czarownica_tea, Fedra, mala29_, Beata.D, kaarolaa, Tosia 1981, Simba lubią tę wiadomość
-
Mount gratuluje takiej liczby blastusi-chyba bedziesz rekordzistka na watku I spodobala mi sie Karoli "miejscówka" To co by jedna znalazla sobie "miejscowke w pierwszej klasie"
Misia cos mi sie wydaje ze szykujesz sie na "Matke Polke"(zreszta Mount tez ) Zycze Wam zebyscie szybko zobaczyly dwie grube krechy No i sie wczasowac
Mnie moj maz zabral po histero(ale odczekalismy 24h) do siostry na wioske i sie relaksuje...(czyt.opalam ) czyli od czwartku do wtorku bedziemy u niej,potem na kontrole. I tu pytanie do Was-ile wedlug was musze odczekac(moj gin teraz po @chce rozpoczac przygotowanie do transferu i nie wiem czy to czasem nie za wczesnie,bo raptem uplynie tylko ok 2tyg???!!)
Udanej,slonecznej niedzieli Wam zyczeniecierpliwa, MisiaMisia, kaarolaa, Mount, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj na papierze toaletowym znalazłam malutkie brązowe coś mniejsze od główki szpilki. Jakby skrzepik, który dał się rozetrzeć. A poza tym mam wylatane po relanium.
niecierpliwa, Assume2, Beata.D, Konwalia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeatko dziękuję bardzo za miłe słowa!
Ja miałam trzy histeroskopie; po każdej w zasadzie prawie od razu byłam jak nowa, od @ byłam już gotowa na wszystko więc słuchaj lekarza i działaj ściskam mocno i już trzymam kciuki
Beata.D lubi tę wiadomość
-
A ja Wam powiem, ze nic tak kobiecie nie poprawia humoru jak nowa sukienka ooo!! I powiem wiecej mam nadzieje, ze za pare miesiecy sie w nia nie zmieszcze i nawet mi pprzykro nie bedzie!!
Assume2, Beata.D, czarownica_tea, Konwalia, Fedra, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Hahaha też dziś chodziłam w nowej sukience. Mąż mnie komplementował, a ja powiedzialam że fajnie by było jakbym miała jakiś brzusio pod nią
Ech, niech ten czas przyspieszy...MisiaMisia, niecierpliwa, Beata.D, kaarolaa, Fedra, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
Ja nie potrafie wejsc do sklepu zeby nie wyjsc z ciuchem, chocbym jak dzis pojechala po zabawke dla psiaka do tesco zabawek fajnych nie bylo a sukienki na wyprzedazy owszem ja wiem, ze jestem zakupoholiczka, ale uwielbiam to i niech maz sie cieszy, ze umiem ubrac sie markowo i tanio bo uwielbiam szperac po ciucholandach, mozna tam takie perelki znalezc, ze szok a jak kupuje w markowych sklepach to tylko na wyprzedazach choc ostatnio musze sie ograniczac bo sa wazniejsze wydatki
Beatko po ivf tez bedzie ciach na sexWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 17:31
MisiaMisia lubi tę wiadomość
-
Zgadzam sie ciach od transferu w sumie u Nas od 1dc i niestety do teraz
Ale jeden plus jest maly bo maly ale jakie sa sny
Tez bym sobie kupila jakis ciuch wiec bede musiala w koncu zrobic nalot na ciuchlandy
Gratuluje zbiorow blastusiowychniecierpliwa, Beata.D, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Mam jeszcze jedno pytanko do Dziewczyn od protokołu długiego. Powiedzcie mi, czy bezpośrednio po tabletkach anty, np. w ostatnim dniu ich brania, od razu brałyście jakieś inne leki, czy czekałyście na @ i dopiero stymulacja niosła za sobą branie leków? Tak jak pisałam wcześniej, mi kazano przyjść po tabletkach w 2 dniu kolejnego cyklu, a czytam w różnych artykułach, że bezpośrednio po antykach coś tam się bierze, jakiś jeden lub wiele zastrzyków, ale nie jest to stricte stymulacja. Pytam, ponieważ taki moment kolejnego przyjścia zaordynowała mi Doktorka, która zastępowała mojego właściwego lekarza prowadzącego, który akurat jest na urlopie, wiec siłą rzeczy czuję pewien niepokój. Nie chciałabym się dowiedzieć, że zmarnowałam cykl, bo przyszłam za późno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 23:23
-
Tak powiedział mi lekarz prowadzący na ostatniej wizycie z nim. Na stówę użył tego sformułowania "w Pani przypadku zdecydujemy się na protokół długi". Czy możliwe jest, że ma się tabletki anty, a następnie stymulacja od 2 dc?
Doktorek wróci z urlopu zanim skończę anty, wiec dla pewności zadzwonię do niego chyba. Nie ma się co domyślać. -
Mam folder z opisem wszystkich trzech protokołów i długiego nie zaczyna się od 2dc...
Ja zaczynałam od 2dc po tabletkach anty, i to jest krótki z antagonistą. Jest porównywalnie skuteczny do długiego ale znacznie skraca czas przygotowania do IVF. Skoro jesteś zdrowa może właśnie taki Cię czeka, bez wyciszania? Nie wiem, gdybam....nie jestem ekspertką, opieram się tylko na wiedzy z kilku źródeł...MisiaMisia lubi tę wiadomość
icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)