IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania:gdzie ta ciaza! wrote:Dziewczyny co pytaly i komentowaly- nie mam pojecia jakie sa roznice miedzy naturalnym cyklem do crio a takim z lekami. Moj lekarz jak pisalam mowil ze a wiele wieksze szanse z lekami- nie wiem, moze wtedy nie ma ryzyka ze sie ominie dobry moment? A moze dla niego latwiej? Ja bylam cylk po pobraniu komorek, bo mialam jakies pochrzanione hormony zaraz po punkcji wiec odwolali transfer i robilam miesiac po- moze to ma cos z tym wspolnego?
anywyas, dzis 10ty dzien po transferze i test sikany nadal super negatywny. jutro ostateczna beta ( robilam tez we wtorek ale jeszcze nie dzwonil lekarz, wiec pewnie byla ch... i nie chca mnie jeszcze dolowac)
Monako, pisz co i jak!!Ania:gdzie ta ciaza! lubi tę wiadomość
-
Mag85 wrote:Mam pytanie odnosnie utrogestanu, czy ktos go kupowal w czechach w cieszynie? W ktorej aptece i czy moze sie da zadzwonic wczesniej. Mam przepisane 4 op.nie wiem czy beda tyle miec od reki.
Mag85 lubi tę wiadomość
Peonia88
-
lilou wrote:Ja kupuje w czeskim cieszynie w aptece dr Max w kauflandzie. Nigdy nie dzwonię, zawsze maja. Nawet po 8opakowan brałam i nie zabrakło. Podobno w każdej czeskiej aptece jest dostępny, wiec jak by nie było w tej, to w innej.
lilou lubi tę wiadomość
-
ukulele wrote:To ja chyba mam trochę inaczej, stymulacja od jutra, czyli 4 dc. Mam nadzieję, że to nie jest za późno? W taki sposób ustalił to lekarz. Czy któraś z Was tak miała?
Martwi mnie jeszcze coś... wynik na chlamydie.
Wyszło mi:
IgG 4,4
IgM 11,37, gdzie wartość referencyjna dla pozytywnego to >11
Boję się, że jutro lekarz mi powie, że stymulacje musimy przełożyć
Edit.Sorki pomylilam sie tez mislam od 2dc tylko to byl 4 pazdziernik dlatego pomyliłam sieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 17:06
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Monako powinna spadać sama. Ja nie lubie takich przyrostów bo tak beznadziejne początki miałam przy pozamacicznej. Niepotrzebnie ja lekami podtrzymywała do wartości kilku tysięcy:-(
Przy Hani miałam średnie przyrosty ale powyżej 1000hcg zwolniło, wcześniej było 80/200/450/1000,pózniej 1600/2200/3100 i stad były mega stresy bo sie nie podwajają ale jednak przy początku ciąży to tak znikome przyrosty to najczęściej biochemiczna.
Plus taki ze jak sie raz zaszło w ciąże-nawet biochemiczna to chyba 99,9 kobiet z tych co taka przeszły zostają matkami.
Moim zdaniem to ze zaczęło sie coś dziać jest na twój plus! -
MoNaKo wrote:Wynik 5,45
Nie ogarniam...ja mialam 2 testy pozytywne a beta 4.60
Bardzo mi przykro
Niby u mnie u labo ciaza tez jest od 5, nie wiem co Ci doradzic, powinna sie podwoic jesli to ciaza a tak nie jest, ale jutro i tak idziesz na bete to zobaczysz czy rosnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 17:45
-
MonakoStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Monako5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Anko, ja już miałam dwie biochemiczna i jedno poronienie. Tak wiec nie wiem czy to dla mnie dobra wiadomość
jutro już nie idę na betę bo to nie ma sensu. Napisałam do doktora i czekam co mi odpisze. Co do leków encortonu nie biorę, biorę luteinę, duphaston, clexane i kwas foliowy 4 mg te dwa ostatnie to ze wzgl na mutacje które mi wyszły w badaniach genetycznych
-
Mag85 wrote:Mam pytanie odnosnie utrogestanu, czy ktos go kupowal w czechach w cieszynie? W ktorej aptece i czy moze sie da zadzwonic wczesniej. Mam przepisane 4 op.nie wiem czy beda tyle miec od reki.
Lékárna Na Ostravské
Komorní 564/1
737 01 Český Těšín.
http://www.lekarna-almus.cz/
przesyłasz im receptę pocztą, piszesz maila z zamówieniem, a oni wysyłają Ci tabletki za pobraniem.Mag85 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural