IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak nie można myśleć. Może to głupio zabrzmi, ale to jakby ciągle patrzeć się na swoje biegające dziecko i zastanawiać się w którym momencie coś mu się stanie. Prawdopodobieństwo jest podobne. Więc proszę mi sę tu nie nakręcać
Podbijam jeszcze raz moje pytanie o brak objawów, zwłaszcza jeśli któraś z was ma doświadczenia po crio?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 09:54
-
llallka wrote:Cześć dziewczyny, dziś jest mój 4dpt (krio) Nie mam kompletnie żadnych objawów. Nic mnie nie kuje w brzuchu. Tylko piersi obolałe ale dobrze wiem, że to od luteiny.
To moje pierwsze podejście z mrożonym zarodkiem (5dniowa blastka) Mam już za sobą jedno podejście ale z niemrożonym. I wtedy miałam objawy takie trochę przedokresowe. Ciąża była, niestety trwała tylko 10t.
Dziewczyny powiedzcie proszę cz u którejś z Was też było tak kompletnie bezobjawowo a jednak się udało....
u mnie niestety nie było żadnych objawów ( też miałam 5dniową blastkę) i beta negatywna, ale każdy organizm jest inny -
nick nieaktualny
-
Lunk_a wrote:Miano przeciwciał.
Ile ich jest.
Jakościowe to typ. W przypadku ana typ świecenia
czyli typ, swiecenie i miano?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lunk_a wrote:Zapytalas o ilościowe. Ilościowe to inaczej miano. Ile jest tych pcial i czy w ogóle są
Dzieki za odpowiedzMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nefe wrote:Super, a ile wyszła? Będziesz jeszcze robiła kolejną betę?
-
ana1122 wrote:Nefe ty jesteś już W 9 tyg ciazy. I tak patrzę na twój przyrost bety miedzy 12 a 14 dpt był niski wiesz Czemu?
Tak, wg OM to 9tc. Nie wiem dlaczego,z lekarzem też nie rozmawiałam o tym. Jedyne co, to w dniu 1 bety zaczęło mi się przeziębienie, może ono jakoś wpłynęło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 17:55
I ICSI - 06.10.2016 - transfer; beta HCG - 12dpt 40,61; 14 dpt - 51,10; 18 dpt - 222,80; 9.11./
2 mrozaczki
04.06.2017 r. Zuzia
-
Nefe wrote:Tak, wg OM to 9tc. Nie wiem dlaczego,z lekarzem też nie rozmawiałam o tym. Jedyne co, to w dniu 1 bety zaczęło mi się przeziębienie, może ono jakoś wpłynęło.
-
Serduszko to na razie tylko widziałam, ciąża pojedyncza, długość 22,8 mm
Ale przyplątały mi się jakieś bakterie w moczu i czekam na wynik posiewu.
A Ty robiłaś jeszcze betę, po wyniku 109? ( chyba dobrze pamiętam twój wynik?)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 18:45
sisi lubi tę wiadomość
I ICSI - 06.10.2016 - transfer; beta HCG - 12dpt 40,61; 14 dpt - 51,10; 18 dpt - 222,80; 9.11./
2 mrozaczki
04.06.2017 r. Zuzia
-
Nefe wrote:Serduszko to na razie tylko widziałam, ciąża pojedyncza, długość 22,8 mm
Ale przyplątały mi się jakieś bakterie w moczu i czekam na wynik posiewu.
A Ty robiłaś jeszcze betę, po wyniku 109? ( chyba dobrze pamiętam twój wynik?)