IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane moim zyczeniem na swieta jest to by tym ktore betują w grudniu jeszcze bety byly bardzo pozytywne a tym dziewczynom które rozpoczynają walke na nowo w nowym roku oby to byla juz ostatnia walka zakonczona zwyciestwem,trzymamy za was kciuki,ja i mój dzidziol.Ma juz rączki wiec tez wam kibicuje
Wife, Nefe, Cala, Mag85, shooa, bizona, Beata.D lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
ewela873 wrote:Oj widzę że stresik się nasila...
Wytrzymaj i nie rób za szybko tej bety
A jak sikance nie wyjdą to wogóle będziesz panikować
Nie cierpię sikancow...
Sam zamęt sieją
Głową do góry i czarne myśli precz bo pamiętaj że nie mam daleko do Ciebie wiec jak będzie trzeba dupe sprać to przyjadę a co☺
Mam przeczytam o Twojej becie to mam nadzieje że mi aż łezki wyjdą
Z radości oczywiście ☺
Buziaki i trzymaj się słońce
Jeśli kiedyś dojdzie do spotkanka to pamiętajcie o mnie☺
Dopóki się nie rozpakuje to jestem chętna ☺
Mag a Ty jak się czujesz wogóle?
Pobieralas się troszkę?
Wiem że ciężko przestać o tym myśleć i po prostu odpocząć
Ja do 2 procedury podeszłam po roku a najpierw 3 miesiące wydawały mi się mega długo...potem sama chyba specjalnie przedłużałam i gdyby nie strach ze pis zaraz zabroni ivf i zabierze refundacje na leki to pewnie nawet w tym sierpniu bym jeszcze nie podeszła
ewela, tego było mi trzebaprzeczytałam wcześniej i troche sie ogarnęłam
Sikańce mam to juz sobie zrobię ale i tak wiem że tylko beta prawdę powie.
-
Jagna 75 wrote:Ja dzis po wizycie,10tydzien(9+5),dzidziol prawie 3cm,machal juz rączkami.Za dwa tygodnie po swietach kolejna wizyta,schodze powoli z dawki progesteronu
Jaki wielkoludA badanie prenatalne będziesz miała?
I ICSI - 06.10.2016 - transfer; beta HCG - 12dpt 40,61; 14 dpt - 51,10; 18 dpt - 222,80; 9.11./
2 mrozaczki
04.06.2017 r. Zuzia
-
Beata.D wrote:Witaj widze ze dziewczyny Cie przeoczyly bo "wyladowalas"na samym dole strony
Jak sie teraz czujesz-przeszlo?? Pij duzo izotonikow,wody,nutri drinkow(wyslij meza do apteki).Trzymam kciuki zeby to nie byla hiperka(swoja droga lekarz musi poinformowac i o takich skutkach ubocznych). No i oczywiscie trzymam kciuki za czwartek
Dzięki Beata D za odpowiedź
Juz dziś jest troszkę lepiej ale dalej leżę plackiem
Pije po 3l wody dziennie + dieta białkowa
No i czekam cierpliwie aż przejdzie ... mierze brzuch dziś troszkę mniejszy
Jutro tel z kliniki jak tam moje jajka ... czy coś sie udało zapłodnić ... stresik jest .. mam nadzieje że coś wygrzebalj w tych 19 cumulusachBeata.D lubi tę wiadomość
15.12 transfer 2 3 dniowe 8B
11.01.2017 DWA PĘCHERZYKI CIĄŻOWE, DWA ZARODKI DWA PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKA !!!!
-
Yhy tak szybko i później w pt zrobię ja z tych niecierpliwych a Bella mówi że powinna już wyjść bo miałam dwie blastki
boję się ale już nie mam na to wpływu co będzie Nefe a my jakoś podobnie miałyśmy punkcje jak bym podeszła do świeżego to może już bym miała taki piękny suwaczek jak Twój
09.2016 IVF
09.12.2016 crio 2 blastek
5dpt-8,67,7dpt-38,68, 10dpt -222,37 12dpt-606,27 -
nick nieaktualny
-
Wife wrote:Monako a mnie korci jutro
Jeśli pójdziesz jutro możesz się niczego nie dowiedzieć bo wynik może być jeszcze niediagnostyczny i dopiero będziesz rozkminiać jak ja ostatnio...
Kredowa, pij jeszcze izotoniki- też są zalecane po punkcji.
I trzyamamy kciuki za piękne zarodki
Co do scratchingu- ja raz wogóle nie plamiłam a drugim razem tylko w dzień kiedy był wykonywany -
Dziewczyny czy któraś z Was wie co może oznaczyć wysoki estradiol w 5 dc??
Koleżanka robiła i ma 524 pmol/I Dodam, że dr stweirdził że bardzo wysoki jak na ten dzień cyklu a ona ma cykle 28/29 dniowe.
Normy: F.pęcherzykowa 46-670
F. owulacyjna 315- 1828
F. lutealna 161-774 -
shooa wrote:bo ten ból po stracie chyba nigdy tak całkowicie nie odpuści
a jak przed AZ, kiedy start? dobrze pamiętam, że chcieliście coś przeleczyć?
Teraz nowa nadzieja i może w końcu sukces
Jutro mam wizytę i powoli będę się przygotowywać do transferu. Pewnie kupa badań do zrobienia i wiele rzeczy do nadrobienia.
Pewnie luty/marzec transfershooa, Piggy lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaaa wrote:Ciężkie chwile i niestety ból zostaje.....
Teraz nowa nadzieja i może w końcu sukces
Jutro mam wizytę i powoli będę się przygotowywać do transferu. Pewnie kupa badań do zrobienia i wiele rzeczy do nadrobienia.
Pewnie luty/marzec transfer -
ewela873 wrote:Oj widzę że stresik się nasila...
Wytrzymaj i nie rób za szybko tej bety
A jak sikance nie wyjdą to wogóle będziesz panikować
Nie cierpię sikancow...
Sam zamęt sieją
Głową do góry i czarne myśli precz bo pamiętaj że nie mam daleko do Ciebie wiec jak będzie trzeba dupe sprać to przyjadę a co☺
Mam przeczytam o Twojej becie to mam nadzieje że mi aż łezki wyjdą
Z radości oczywiście ☺
Buziaki i trzymaj się słońce
Jeśli kiedyś dojdzie do spotkanka to pamiętajcie o mnie☺
Dopóki się nie rozpakuje to jestem chętna ☺
Mag a Ty jak się czujesz wogóle?
Pobieralas się troszkę?
Wiem że ciężko przestać o tym myśleć i po prostu odpocząć
Ja do 2 procedury podeszłam po roku a najpierw 3 miesiące wydawały mi się mega długo...potem sama chyba specjalnie przedłużałam i gdyby nie strach ze pis zaraz zabroni ivf i zabierze refundacje na leki to pewnie nawet w tym sierpniu bym jeszcze nie podeszła,odpoczywam bo mialam dosc juz jezdzenia do kliniki, ale wiadomo w glowie i tak jest. W ogole mam taka psychoze zeby cos badac, cokolwiek
Sprawdzam co maja w promocji w labolatorium
w listopadzie byl panel tarczycowy to zrobilam. Juz mowie w rodzinie ze jak ktos mi cos chce kupic to nie bon do orseya tylko np do Diagnostyki
masakra.
Troche ogarnelam swoja glowe, postanowilam ze sie nie podam i bede mama w koncu. Trzeba probowac. Licze tez ze maz dojrzeje do wizyty w OA. Bedzie dobrze, musi byc.ewela873, amygdala lubią tę wiadomość
-
Kredowa wrote:Dzięki Beata D za odpowiedź
Juz dziś jest troszkę lepiej ale dalej leżę plackiem
Pije po 3l wody dziennie + dieta białkowa
No i czekam cierpliwie aż przejdzie ... mierze brzuch dziś troszkę mniejszy
Jutro tel z kliniki jak tam moje jajka ... czy coś sie udało zapłodnić ... stresik jest .. mam nadzieje że coś wygrzebalj w tych 19 cumulusachStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]