IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysiaaaaa wrote:Nigdy nie brałam dwóch tabletek, a progesteron był bardzo ok
no ja do crio zawsze mialam 3x2 lutinusu lub utrogestanuMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
emka29 wrote:Ja także mam we wtorek i przyjmuje luteine od piątku wieczór.
Ja crio mam zawsze w 6dniu brania prg, tak jakby to wygladalo przy cyklu naturalnym/cyklu z punkcja. -
Sysiaaaaa wrote:I jak przedstawiał się twój poziom progesteronu? Biorę zgodnie z zaleceniami lekarza
crio mialam zawsze na cyklu sztucznym i zawsze blastki byly podawane, wiec moj progesteron w dniu robienia bety wynosil 13 czyli dosc nisko ale to tez w zaleznosci ktore crio, bo malam ich kilka, raz tak ze mialam prg 17 i potem mi lecial w dol i wtedy zaczelam brac zastrzyki jeszczeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bella93 wrote:Crio blastki?
Ja crio mam zawsze w 6dniu brania prg, tak jakby to wygladalo przy cyklu naturalnym/cyklu z punkcja.Bella93 lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Na cyklu naturalnym po punkcji co mialam transferowane 3 dniowe zarodki progesteron mialam znacznie wiekszy bo nawet dochodzi do 35 wiec jest duza roznicaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Na cyklu naturalnym po punkcji co mialam transferowane 3 dniowe zarodki progesteron mialam znacznie wiekszy bo nawet dochodzi do 35 wiec jest duza roznica
Pewnie masz słabe przyswajanie progesteronu i stąd lutinus 3x2Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Sysiaaaaa wrote:Pewnie przez fakt, że był to cykl naturalny.
Pewnie masz słabe przyswajanie progesteronu i stąd lutinus 3x2
pewnie tak, ale zawsze mialam tak rozpisywane branie progesteronu i po punkcji i po crio.. jak zglaszalam lekarce po crio do ktorej juz nie pojde ze mam niski prg a jestem w ciazy to stwierdzila ze jest wystarczajaco itp.. poszlam do innej ktora mi zlecila od razu zastrzyki dodatkowoMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
MalaHD wrote:Ja przy pierwszym transferze miałam progesteron 65 stąd te fajne cycuchy
A brałam 1x prolutex
no to niezle!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Bella93 wrote:Crio blastki?
Ja crio mam zawsze w 6dniu brania prg, tak jakby to wygladalo przy cyklu naturalnym/cyklu z punkcja. -
emka29 wrote:Tak crio na cyklu sztucznym. Mam w Novum u dr. Taszyckiej. Będę miała podane dwa zarodki kompaktujace.
e_mil_ka wrote:Mam pytanie. Co to znaczy zarodki kompaktujące?e_mil_ka, emka29 lubią tę wiadomość
-
emka29 wrote:Tak crio na cyklu sztucznym. Mam w Novum u dr. Taszyckiej. Będę miała podane dwa zarodki kompaktujace.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Sysiaaaaa wrote:Czyli można powiedzieć, że idziemy równo. U mnie w czwartek transfer blastocyst
-
Drogie Dziewczęta mam pytanie
czy któraś z Was ma doświadczenie z kliniką Salve Medica z Łodzi? Pytam pod kątem wyboru lekarza i KD. Bardzo proszę o ujawnienie się bo mam kilka pytań technicznych
Angelius-Provita po kilku latach zmiana na InviMed 😁
Endometrioza III stopnia, niedrożność jajowodów, immunologia.
od 2014; 5 IMSI, ponad 15 transferów, 5 poronień. -
Sysiaaaaa wrote:Który, to będzie Twój transfer?
-
kassik wrote:Drogie Dziewczęta mam pytanie
czy któraś z Was ma doświadczenie z kliniką Salve Medica z Łodzi? Pytam pod kątem wyboru lekarza i KD. Bardzo proszę o ujawnienie się bo mam kilka pytań technicznych
-
nick nieaktualnykassik wrote:Drogie Dziewczęta mam pytanie