IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny. Po krótkiej przerwie, czyli po moim pierwszym nieudanym in vitro w lutym tego roku ponownie spróbowaliśmy. Criotransfer 5 dniowego zarodka tym razem. Wczoraj transfer i teraz dwa tygodnie czekania
Ps. pomijam fakt, że strasznie przeżyłam pierwszą nieudaną próbę. Było naprawdę ciężko.
Pozdrawiam serdecznie Dziewczyny i trzymam kciuki za Was.
gosia81 lubi tę wiadomość
-
Angela* wrote:Dziewczyny jak radzicie sobie ze stresem przed punkcją? Mam jutro o 10 punkcje i zaczynam sie stresować: (
Asia_88, Milkowiec lubią tę wiadomość
-
Angela, Mala ma rację, punkcja to mały pikuś przy całej reszcie! śpisz sobie spokojnie, oni za Ciebie odwalają całą robotę, potem możesz trochę plamić i tyle strachu. Potem zaczyna się to najgorsze czyli czekanie... czy powstaną zarodki, ile i jakiej klasy, a po transferze to już jest jazda bez trzymanki, próbujesz się skupić na czymkolwiek żeby tylko nie myśleć o becie i za h... Ci to nie wychodzi!
Także pwoodzenia, wszystko przed Tobą
MalaHD, Krakowianka, Deseo lubią tę wiadomość
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
Angela, widze ze juz wyczytalas ze na recepte - popros o recepte zeby miec na transfer
Kciuki na jutro && -
Witam dziewczynki
przymierzam sie do pierwszego podejscia i jestem swiezo po histeroskopii,dokladnie wczoraj ,mialam jakis przerost i został usuniety ,male lyzeczkowanie ,moze sie orientujecie ile musze odczekac ?
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Angela* wrote:Właśnie sie parzy meliska
Aaa to ja wlasnie najbardziej boje sie tego usypiania...
Bedziesz troche senna po. -
ślązaczka wrote:Angela, Mala ma rację, punkcja to mały pikuś przy całej reszcie! śpisz sobie spokojnie, oni za Ciebie odwalają całą robotę, potem możesz trochę plamić i tyle strachu. Potem zaczyna się to najgorsze czyli czekanie... czy powstaną zarodki, ile i jakiej klasy, a po transferze to już jest jazda bez trzymanki, próbujesz się skupić na czymkolwiek żeby tylko nie myśleć o becie i za h... Ci to nie wychodzi!
Także pwoodzenia, wszystko przed Tobą
O kurde , pewnie jutro bede sie smiala z tego że dzis tak panikowalam i bede sie bala , czy wszystko ok , jak mowicietransfer mam miec w piatek , wiec oby wszystko było dobrze