IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
martusia1986 wrote:U mnie chyba nic z tego dziś rano śluz z krwią na aplikatorze
Martusia moja koleznka w 9 dpt tez na aplikatorze miała krew. Lekarz kazał lutke wkładac palcem bo aplikator mogł podrażnic śluzówke i zwiekszyc dawke bo moze niski progesteron.
A poniedziałkowa beta u niej 260 tylko progesteron troche niski i ma brac jeszcze wiecej lutki.
Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 10:49
kaarolaa, agniesia2569, czarownica_tea, martusia1986, Fedra lubią tę wiadomość
-
libellula83 wrote:Martusia ja tez mysle,ze u Ciebie to implantacja,ja za to sie martwie,bo dzis dopiero 2dpt i wczoraj wieczorem i dzis rano jakies brunatne plamienie...
libellula83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martusia, z tego co wiem przeszłaś już wiele...wiem, że najcięższą rzeczą dla Ciebie będzie teraz zachować spokój. Może lepiej zadzwonić do kliniki? Z pewnością bardzo Cie to niepokoi, więc chyba dobrze będzie poradzić się położnej/lekarza z kliniki?
martusia1986 lubi tę wiadomość
icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:Na inplantacje to chyba za późno bo ja miałam blastusia podanego i znów delikatne plamienie
Nie wiem czy jest sens dalszego brania leków..
W mojej rozpisce od lekarza było napisane, że może wystąpić plamienie a nawet krwawienie i żeby nie odstawiać leków, więc spokojniekaarolaa, Tosia 1981, martusia1986, Fedra lubią tę wiadomość
-
Martusia- wiem, że jesteś zdenerwowana ale nie odstawiaj leków, czekaj spokojnie- ja wiem, że to nie jest łatwe sama to przechodziłam. Odstawieniem leków możesz tylko zaszkodzić. Przytulam Cię mocno i trzymam kciuki
martusia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozmawiałam z panią dr mam absolutnie nie odstawiać leków że spokojnie jest jeszcze wcześnie więc może być to implantacja..
agniesia2569, Assume2, libellula83, niecierpliwa, Tosia 1981, Beata.D, Konwalia, MisiaMisia, zbikowa, Fedra, kaarolaa, Moniaa, duza lubią tę wiadomość
-
Chciałabym przywołać do nas nasze koleżanki, które gdzieś nam zniknęły, a na pewno walczą dalej... Chodzi mi o MOUNT i ATYDE... W podobnym czasie przechodziłyśmy pierwszą próbę, ja trochę wcześniej. Odezwijcie się Kochane, co u Was??? Pozdrawiam serdecznie!!!
Assume2, niecierpliwa, Fedra lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja mialam- taki jakby gul oparzony pokrzywa? nawet do kliniki z tym pojechalam, kazali nastepny zastrzyk robic przy nich.. zobaczyli reakce i powiedzieli ze cetrotide tak czasami ma, jak ci zejsdzie po kilku godzinach to jest ok
z wczoraj zostal tylko siniak, dzis kolejny zastrzyk juz bardziej na spokojnie i bula mniejsza, ale dalej jest. dzieki za wsparcie i rady:-) -
martusia1986 wrote:Karolcia chciałabym ale jest mi ciężko jak cholera
Ja mialam pkamienia dosc dlugo i nawet krwawienie w sierpniu a w ciazy jestem. Progesteron byl duzy beta rosla wiec glowa do gory...
Zadzwon do gina On Ci powie co i jak moze nawet kazac zrobic progesteron..martusia1986 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi