IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
kur...jutro mam punkcję, wyczytałam w necie, że przed powinnam brać antybiotyk, zajebiście....zapomnieli o moim paciorkowcu a ja nie pomyślałam. Eh...myślicie, że jak juto im przypomnę będzie ok? Mam go w pochwie i w szyjce jeszcze mi brakuję, by mi zainfekowali jajniki
-
agniesia2569 wrote:kur...jutro mam punkcję, wyczytałam w necie, że przed powinnam brać antybiotyk, zajebiście....zapomnieli o moim paciorkowcu a ja nie pomyślałam. Eh...myślicie, że jak juto im przypomnę będzie ok? Mam go w pochwie i w szyjce jeszcze mi brakuję, by mi zainfekowali jajniki
No ja bym w te pędy kontaktowała się z kliniką. Dziwne, ze mając paciorkowca w ogóle doszło do stymulacji. Niektóre pacjentki dostają antybiotyk w dniu pick-up'a tylko raczej nie mają paciorkowca. -
nick nieaktualny
-
Mała Mi 1 wrote:Wyniki odebrane... niestety wczesne poronienie... Od poniedziałku byłam przygotowana do tego ale zabolało mimo wszystko dziś tez. a teraz co. trzeba sie podnieść i walczyć dalej.!!!
Kochana trzymaj się............ Twoje podejście mnie podnosi na duchu.
Wczoraj 11 dpt beta 160, dziś 255 i od 12-ej plamienie. Telefon do lekarza : zwiększyć leki i beta w piątek. A ja siedzę w domu, czuję że zaraz będę mieć gorączkę ;( Coś się dzieje, ale na złe. Jutro idę na betę i się wyjaśni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 20:28
-
Konwalia, Niecierpliwa - jak byłyście przygotowywane do crio?? Jakie leki brałyście w tym właściwym cyklu? Pytam, bo dziś się okazało, że nie mogę mieć transferu świeżego zarodka w tym cyklu. Dojdzie tylko do punkcji w piątek. Mój estradiol dziś to 2896, a progesteron 18 (przy 20 pęcherzykach). Czy to świadczy o przestymulowaniu??
Mikolay, ogromnie gratuluję i nie panikuj. Piękna beta!! :)Chyba już się naczytałaś o plamieniach w czasie ciąży...to chyba było Twoje pierwsze podejście?