IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Sansivieria, nie panikuję Przez cały cykl się nie odzywałam, bo nie chciałam zapeszyć Byłam już w ciąży i czuję, że coś jest nie tak. CYCE bolały a teraz nic:) Za to ciągnęło mnie na okresik - więc nospa W niedzilę był 9 dpt i mnie wszystko ciągnęł, więc Beta mnie mega zaskoczyła. A teraz mam dreszcze i czuję, że mi gorąco - MEGA !!!!! a temperatura 36,4 - 37,2 skacze. Mam uczucie, że mój organizm walczy ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 21:15
-
u mnie dzis 9dpt i po 16stej zaczelam plamic ((((jasnobrazowe plamienie ale dosc obfite,wzielam progesteron,nospe,magnez ale boje sie,ze to poczatek konca i nadciaga @,bo przeciez na implantacje zdecydowanie za pozno:(((
Mala mi przykro mi bardzo,ale masz racje trzeba sie podniesc i walczyc dalej,coz innego nam pozostaje,przytulam:*
Mikolay trzymam kciuki,zeby bylo wszystko ok!!!!! -
libellula83, a jak brzuch ?? Boli ? W 9 tc pojechałam na pogotowie z brunatnym plamieniem i lekarz dyżurny patrzył na mnie jak na kosmite
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 23:42
MisiaMisia, libellula83 lubią tę wiadomość
-
libellula83 wrote:u mnie dzis 9dpt i po 16stej zaczelam plamic ((((jasnobrazowe plamienie ale dosc obfite,wzielam progesteron,nospe,magnez ale boje sie,ze to poczatek konca i nadciaga @,bo przeciez na implantacje zdecydowanie za pozno:(((
Mala mi przykro mi bardzo,ale masz racje trzeba sie podniesc i walczyc dalej,coz innego nam pozostaje,przytulam:*
Mikolay trzymam kciuki,zeby bylo wszystko ok!!!!!
Kochana zrob dzis bete i wtedy bedzie wiadomo czy to moze zbyt malo progesteronu czy faktycznie @ i wtedy bez sensu faszerowac sie lekami. Beta wszystko wyjasni
-
nick nieaktualny
-
dzis mam nadzieje wielki dzien. szykuje sie na transfer.
ale wczoraj mialam jazdy wieczorem nie doszlam z toalety do pokoju maz mnie musial zbierac z podlogi i wieczorem w jego towarzystwie juz to samo. ale dzis wstalam, zjadlam siadanie w lozku popilam herbata i narazie jest ok.
zaczelam czytac ulotki, ktore z moich lekarstw moga powodowac zawroty glowy i wszystkie ale powiem wam jeszcze ze po tym zastrzyku z clexane (ktorego sie balam bo mam juz dosc zastrzykow) w przeciagu pol godziny odeszly wszystkie bole brzucha
miałysice jakies wymioty, omdlenia i zawroty glowy po punkcji i po jakis lekach?
MisiaMisia, Konwalia lubią tę wiadomość
-
libellula83 wrote:u mnie dzis 9dpt i po 16stej zaczelam plamic ((((jasnobrazowe plamienie ale dosc obfite,wzielam progesteron,nospe,magnez ale boje sie,ze to poczatek konca i nadciaga @,bo przeciez na implantacje zdecydowanie za pozno:(((
-
kuciak wrote:dzis mam nadzieje wielki dzien. szykuje sie na transfer.
ale wczoraj mialam jazdy wieczorem nie doszlam z toalety do pokoju maz mnie musial zbierac z podlogi i wieczorem w jego towarzystwie juz to samo. ale dzis wstalam, zjadlam siadanie w lozku popilam herbata i narazie jest ok.
zaczelam czytac ulotki, ktore z moich lekarstw moga powodowac zawroty glowy i wszystkie ale powiem wam jeszcze ze po tym zastrzyku z clexane (ktorego sie balam bo mam juz dosc zastrzykow) w przeciagu pol godziny odeszly wszystkie bole brzucha
miałysice jakies wymioty, omdlenia i zawroty glowy po punkcji i po jakis lekach?
koniecznie poinformuj o tym lekarza przed transferem! To mogą być objawy hiperki. -
To 3mam kciuki. Dzisiejszy 2 zastrzyk poszedl mezowi duuuuzo lepiej troche tylko bolalo ale najpiew nasypalam sobie lodu z kostkarki do woreczka i na kilka minut przed zastrzykiem zamrozilam sobie miejsce na brzuszku biedny, stresuje sie bardzo, ale niech wie co ja musze znosic od ponad 2 lat...
kuciak lubi tę wiadomość
-
Ja na razie mam gotowy gonapeptyl, wiec nie ma co mieszac... Na razie... A najgorsze jest to, ze moj maz idzie na poranna zmiane do pracy w przyszlym tygodniu... Przez 2 lata mial moze 4 tygodnie na rano i akurat jak mi robi zastrzyki to wystawili Go na poranna no nic, trudno. Musze sie z tym oswoic do poniedzialku...