X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • MIKOLAY Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sansivieria, nie panikuję :( Przez cały cykl się nie odzywałam, bo nie chciałam zapeszyć :) Byłam już w ciąży i czuję, że coś jest nie tak. CYCE bolały a teraz nic:) Za to ciągnęło mnie na okresik - więc nospa :) W niedzilę był 9 dpt i mnie wszystko ciągnęł, więc Beta mnie mega zaskoczyła. A teraz mam dreszcze i czuję, że mi gorąco - MEGA !!!!! a temperatura 36,4 - 37,2 skacze. Mam uczucie, że mój organizm walczy ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 21:15

b4ipuen.png
  • libellula83 Ekspertka

Wysłany: 29 października 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzis 9dpt i po 16stej zaczelam plamic :(((((jasnobrazowe plamienie ale dosc obfite,wzielam progesteron,nospe,magnez ale boje sie,ze to poczatek konca i nadciaga @,bo przeciez na implantacje zdecydowanie za pozno:(((

Mala mi przykro mi bardzo,ale masz racje trzeba sie podniesc i walczyc dalej,coz innego nam pozostaje,przytulam:*
    Mikolay trzymam kciuki,zeby bylo wszystko ok!!!!!

3bgzlmbjn0igw8vk.png
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sansivieria ja nie byłam specjalnie przygotowywana do transferu mrozaczka. Mam naturalną owulację. Jedynie po owu biorę duphaston.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 22:23

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • MIKOLAY Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    libellula83, a jak brzuch ?? Boli ? W 9 tc pojechałam na pogotowie z brunatnym plamieniem i lekarz dyżurny patrzył na mnie jak na kosmite ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 23:42

MisiaMisia, libellula83 lubią tę wiadomość

b4ipuen.png
  • Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny, ciesze sie ze trafilam do Was. Chybs tylko kobieta kobiete tak naprawde zrozumie :** a teraz dobranoc kobietki :*

Mała Mi
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    libellula83 wrote:
    u mnie dzis 9dpt i po 16stej zaczelam plamic :(((((jasnobrazowe plamienie ale dosc obfite,wzielam progesteron,nospe,magnez ale boje sie,ze to poczatek konca i nadciaga @,bo przeciez na implantacje zdecydowanie za pozno:(((

Mala mi przykro mi bardzo,ale masz racje trzeba sie podniesc i walczyc dalej,coz innego nam pozostaje,przytulam:*
    Mikolay trzymam kciuki,zeby bylo wszystko ok!!!!!

Kochana zrob dzis bete i wtedy bedzie wiadomo czy to moze zbyt malo progesteronu czy faktycznie @ i wtedy bez sensu faszerowac sie lekami. Beta wszystko wyjasni

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymajcie kciuki dziś wizyta betowa w klinice..mamy nadzieję że okruszek rośnie :)

MisiaMisia, Lenuś, Tosia 1981, czarownica_tea, GabiK, Fedra lubią tę wiadomość

• Madzia82 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia1986 trzymam bardzo mocno zacisniete.

martusia1986 lubi tę wiadomość

• Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia1986. Trzynam mocnoo mocnoo :D bedzie dobrze :)

Mała Mi
  • kuciak Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis mam nadzieje wielki dzien. szykuje sie na transfer.

ale wczoraj mialam jazdy wieczorem nie doszlam z toalety do pokoju maz mnie musial zbierac z podlogi i wieczorem w jego towarzystwie juz to samo. ale dzis wstalam, zjadlam siadanie w lozku popilam herbata i narazie jest ok.

zaczelam czytac ulotki, ktore z moich lekarstw moga powodowac zawroty glowy i wszystkie :-) ale powiem wam jeszcze ze po tym zastrzyku z clexane (ktorego sie balam bo mam juz dosc zastrzykow) w przeciagu pol godziny odeszly wszystkie bole brzucha :-)

miałysice jakies wymioty, omdlenia i zawroty glowy po punkcji i po jakis lekach?

MisiaMisia, Konwalia lubią tę wiadomość

bhywanlil4ktaodk.png
  • Aga17070 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    Dziewczyny trzymajcie kciuki dziś wizyta betowa w klinice..mamy nadzieję że okruszek rośnie :)
    mocno trzymam <3 będzie dobrze :)

• Aga17070 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    libellula83 wrote:
    dzisiaj ma 10 dpt 3 dni. zar. więc spokojnie możesz dzisiaj zrobić betkę :) po co się stresować.

• Aga17070 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuciak wrote:
    dzis mam nadzieje wielki dzien. szykuje sie na transfer.

ale wczoraj mialam jazdy wieczorem nie doszlam z toalety do pokoju maz mnie musial zbierac z podlogi i wieczorem w jego towarzystwie juz to samo. ale dzis wstalam, zjadlam siadanie w lozku popilam herbata i narazie jest ok.

zaczelam czytac ulotki, ktore z moich lekarstw moga powodowac zawroty glowy i wszystkie :-) ale powiem wam jeszcze ze po tym zastrzyku z clexane (ktorego sie balam bo mam juz dosc zastrzykow) w przeciagu pol godziny odeszly wszystkie bole brzucha :-)

miałysice jakies wymioty, omdlenia i zawroty glowy po punkcji i po jakis lekach?

koniecznie poinformuj o tym lekarza przed transferem! To mogą być objawy hiperki.

• kuciak Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz wczoraj polecialam do lekarza, powiedzial ze to za wczesnie i w jajnikach ani w brzuchu nic nie znalazla zrobila badanie krwi moze dzis beda wyniki.

bhywanlil4ktaodk.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To 3mam kciuki. Dzisiejszy 2 zastrzyk poszedl mezowi duuuuzo lepiej :) troche tylko bolalo :) ale najpiew nasypalam sobie lodu z kostkarki do woreczka i na kilka minut przed zastrzykiem zamrozilam sobie miejsce na brzuszku :D biedny, stresuje sie bardzo, ale niech wie co ja musze znosic od ponad 2 lat... ;)

kuciak lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • kuciak Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zastrzyki wbijam sama, ale m przygotowuje roztwory, odmierza dawki, likwiduje babelki powietrza i nadzoruje cz dobrze wykonuje zastrzyk sam chcial jakos pomoc.

bhywanlil4ktaodk.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie mam gotowy gonapeptyl, wiec nie ma co mieszac... Na razie... A najgorsze jest to, ze moj maz idzie na poranna zmiane do pracy w przyszlym tygodniu... Przez 2 lata mial moze 4 tygodnie na rano i akurat jak mi robi zastrzyki to wystawili Go na poranna :( no nic, trudno. Musze sie z tym oswoic do poniedzialku...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Aga17070 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka zacznij w sobotę sama. Mąż jak coś będzie pomagał. Bo jak zostaniesz z tym sama w poniedziałek to możesz spanikować.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba bede musiala... Najchetniej to bym to wypila zamiast wbijac ;)

Tosia 1981 lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Aga17070 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Chyba bede musiala... Najchetniej to bym to wypila zamiast wbijac ;)
    rozumiem Cię doskonale. Ale pamiętaj w razie problemów zawsze możesz podejść do gabinetu zabiegowego w swoim mieście i zrobią Ci tam zastrzyk :)

‹‹ 528 529 530 531 532 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ