IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
A więc dołaczam do Waszego zacnego grona bo IV a własciwie ICSi to jedyna szansa jaką nam dawają.
Co prawda przed nami jeszcze długa droga ale chętnie popatrzę przez ten czas jak Wam się udaje :***Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga17070 wrote:więc czym się martwisz? bo wydajesz się zmartwiona.
Ojj jestem od tego czasu jak dowiedziałam się że przyrost bety nie był za dobry..
Mam już koszmary w nocy dziś mi się śniło że mam odstawić leki i czekać na poronienie
Jestem strasznie emocjonalną osobą i wszystko bardzo przeżywam...
W dodatku dziś jakoś się dziwnie czuję..Tak jakby kropek chciał dać znać że jest... -
martusia1986 wrote:Ojj jestem od tego czasu jak dowiedziałam się że przyrost bety nie był za dobry..
Mam już koszmary w nocy dziś mi się śniło że mam odstawić leki i czekać na poronienie
W dodatku dziś jakoś się dziwnie czuję..Tak jakby kropek chciał dać znać że jest...martusia1986 lubi tę wiadomość
-
A ja chciałabym zeby był już przyszły piątek zebym mogła zrobić bete, chyba ze wcześniej coś sie wydarzy ...transfer 10.11.2014 jednego malucha - 10 dpt beta 35 (*)
transfer 16.03.2015 dwóch maluchów -beta ujemna
transfer 02.10.2015 dwóch maluchów - 8dpt -92,7; 10dpt - 296,70; 12dpt - 506,80 [*][*]
Transfer 24.03.2017, 17.07.2017, 11.09.2017, 06.09.2018, 06.10.2018, 23.02.2019, 12.09.2019 jednego malucha - beta ujemna
Transfer 12.09.2019 - 10 dpt - 3,9; 12dpt - 0,8
Transfer 10.12.2019 - 10 dpt - 63,5; 12 dpt - 143,3; 17 dpt - 1077,0; 25 dpt - 8308,0 i jest ❤️ - 10tc [*]
Transfer 22.02.2021 - 10 dpt - 13,4; 12dpt - 4,2
Transfer 20.05.2021 -9 dpt - 91,4; 11 dpt- 219,0; 15dpt - 879,0; 19dpt-3787,0; 26dpt - 29510,0 i są ❤️❤️
[/url]
-
nick nieaktualny
-
martusia1986 wrote:Ojj jestem od tego czasu jak dowiedziałam się że przyrost bety nie był za dobry..
W dodatku dziś jakoś się dziwnie czuję..Tak jakby kropek chciał dać znać że jest...Nie stresuj malucha to jest jego czas i jeszcze zrobi Ci psikusa
Ja byłam na USG w poniedziałek i lekarz nic nie widział - tylko pęcherzyk, beta też już mi nie przyrasta "książkowo". Więc kochana - luzujemy rajty, bo MUSI być dobrze i musimy w Nasze kropki wierzyć.Tosia 1981, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
ania14 wrote:na Polnej w Poznaniu faktycznie nie ma już miejsc ;/
jestesmy zapisani w szczecinie wizyta 4 grudnia
mamy miec moje AMH i męża wyniki nasienia nie starsze niż 3 mc
cała się trzese...
kochane prosze o rady co i jak????
Termin masz ExpressNie trzęsaj się, bo będzie wszystko ok
ania14 lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Wiecie co, zastanawia mnie to, ze wzielam juz 4 razy gonal 187,5j i menopur po 75j i mam co prawda lekko powiekszony brzuch. Do swobodnego zapiecia jeansow brakuje mi jakies 1.5cm, ale w zasadzie nie czuje jakos specjalnie pracy jajnikow... Cos czasem ciut ciut zakluje, ale bardzo niewiele. To normalne? Spodziewalam sie, ze te prace bede czula jakos bardziej, a moze to po prostu jeszcze za wczesnie na jakies spektakularne odczucia? W pt popoludniu podgladam.
Justine, 3mam kciukibedzie dobrze
mialas kiedys narkoze jakas?
Anatolka, widze, ze masz to samo co ja. Naczytalam sie tu jak dziewczyny sie czuja przy stymulacji, a ja o dziwo czuje sie swietnie. Wiele moich "dolegliwosci" moznaby przypisac np do PMS. Wczoraj zaaplikowalam sobie ovitrelle i spodziewalam sie nie wiedziec czego - jakichs wscieklych boli brzucha, wzdec i innych blizej nieokreslonych dolegliwosc- a tu NIC! Jutro punkcja, a ja nie wierze, ze to koniec stymulacji. Jedyne co dzis zauwazylam, to spadek apetytu (a w zasadzie brak), no i jakies szalone ilosci sluzu. A tak to nawet brzuchol nie boliChyba, ze jestem niezwykle wyjatkowa