IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
duza wrote:Hmm, aż tak? Ja nic nie zauważyłam, ale z drugiej strony jakoś mocno nie skupiałam się na nie około ciążowych objawach
z drugiej strony zauważyłam, że na szczęście mnie raczej skutki uboczne nie chwytają i to nie tylko teraz przy stymulacjach, ale ogólnie, nawet wcześniej.
Niestety aż o 0,5 dioptrii mi się pogorszył wzrok więc moja wada to obecnie -6dioptriiProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sky wrote:Sysia - kto Cię prowadził w Invicta?Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnyProponują mi Pałaszewskiego z naciskiem na Pałaszewskiego. Być może w ogóle nie podejdę, bo raczej nie ma nawet cienia szansy w tej chwili aby dostać się do rządówki, ze względu na mocno pogorszone wyniki moich badań.
Podchodzisz 3 x w Invicta? Czy zmieniasz klinikę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:09
-
Palaszewskiego tez znam. Prowadził mnie przez pół roku podczas 4 IUI. Fajny dr, choć bardzo gadatliwy i często wizyta miała na plotach
raczej zostaje w Inviccie chyba, ze za tydzień w Novum dowiem sie czegoś cennego i postanowię poczekać do lipca i się przenieść.
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
asiamar tez sie balam narkozy.. kazdy mi mowil ze to najprzyjemniejsza rzecz w calej procedurze to ja nie wierzylam. a rzeczywiscie tak bylo
dostaniesz srodek usypiajacy w wenflon i zaraz zaloza Ci maske i kazali mi liczyc wdechy do 5
przy 3 film mi sie juz urwal i obudzilam sie wypoczeta jak nigdy na lozeczku przykryta polarkiem
asiamar wrote:Jutro mam punkcję. Jestem szczęśliwa, że już bliżej końca , ale obawiam się narkozy. Nie wiem jakich odczuć mam się spodziewać. Dziś pierwszy dzień bez jakiegokolwiek zastrzyku(już się przyzwyczaiłam) Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:34
Tosia 1981, asiamar lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
aaa nie wiem czy inne dziewczyny to mialy po punkcji, ale mialam 1,5m gazy w srodku... to bylo nie przyjemne jak pielegniarka wyciagala
ale jakos specjalnie nie bolalo.
ginger piekna beta!! sadze ze o usg zapytaj po prostu gina swojego... on chyba bedzie lepiej wiedzial czy to zaszkodzi czy nieGameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
duza wrote:Mamma mia, to mocno na Ciebie zadziałał
Justine, wysłałam Ci zaproszenie bo chciałam o coś zapytać
ZaakceptowaneProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Ja mam 20.....
wczoraj o tym pisałam. Juz sama nie wiem co dalej badać. Mam pcos....jest to z tym powiązane. Teraz jestem na antykoncepcji wiec może dlatego z 12 do 20 mi skończyło.
nie wiem....mrth666 wrote:Kochane czy DHEA - 9.77 (1.30-9.80) jest dobre? Czy blisko górnej granicy nie pogarsza stanu jajeczek podobnie jakby było obniżone? Nie jest konieczne zażywanie sumplementów? -
No to my już odpoczywamy w dwupaku
jednak ostatecznie zabraliśmy ze sobą jednego Okruszka - 4AA (bardzo ładna blastocysta, dostaliśmy pierwsze zdjęcie Okruszka do albumu
) Oprócz niego, mamy jeszcze blastusia, który jedzie na zimowisko. A dodatkowo czekamy jeszcze na rozwój wydarzeń, bo jeden z zarodków rozwija się z opóźnieniem - dziś w 5 dobie jest na etapie 3 doby (ma 6 komórek) i lab w przeciwieństwie do mnie nie za bardzo w niego wierzy. No i nasz Okruszek śpioch się obudził i zaczął się dzielić i dziś wygląda lepiej niż ten 6-komórkowy, więc lab jeszcze podejrzewa, że on ten ma duże szanse na zimowisko.
Dziewczyny, siedzę i oglądam zdjęcie i łzy mi płyną z oczu - pierwszy raz udało nam się dotrwać do 5 doby, do tego Okruszek pięknie wygląda i jeszcze co najmniej jeden (a może nawet 3) będzie na nas czekałDzięki za kciuki
i proszę o więcej
Amelcia, Piggy, zai2014, Tosia 1981, iga 79, stars2345, Justine, Konwalia, kuciak, Lenuś, Sansivieria, Beata.D, sisi, agniesia2569, takasobieja, justa1234, kotkapc, Marta1986, czarownica_tea, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Duza gratulacje!!! Wiem, to wspaniałe uczucie wiedzieć, że wreszcie jesteście w komplecie:) Teraz sobie odpoczywaj i się nie przemęczaj kochana. Co najważniejsze dużo cierpliwości i pozytywnego myślenia przez conajmniej 10 najbliżych dni
duza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny