IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalia wrote:Duza nie pociesze Cię. Ciężarówki z in vitro są bardziej przeczulone na wszystkie objawy. Zawsze będzie etap, że może coś być nie tak... Beta, przyrost bety, czy jest pecherzyk, czy jest serduszko, badanie genetyczne, badanie polowkowe, granica przezywalnosci plodu... Ale podobno jestesmy idealnymi pacjentkami, bo bardzo przestrzegamy wszystkich zaleceń.
Trzymam kciuki za wszystkie testujace!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 14:42
-
nick nieaktualnyasiamar, justa1234 oby Wam oczekiwanie na testowanie szybko zleciało a wynik pozytywnie zaskoczył
Marta1986 gratuluje tak dzielnego wielkiego KropeczkaNie muszę chyba dodawać, że zazdroszczę Ci tego Kropeczka
[b[roletka[/b] przykro mi.
Ja dziś też pojechałam na betę, czekam na wyniki i podejrzewam, że będzie taki jak u Ciebie. Będziemy razem ryczeć wieczorem co?????
-
nick nieaktualnyduza wrote:Ostatnio dziewczyny toczyła się dyskusja na temat seksu po transferze, no i oczywiście jest dla mnie jasne, że to nie wskazane. Zresztą w klinice i lekarz i położna przypominali, że to zabronione i co? Budzę się dziś nad ranem i czuję, że mam orgazm
- coś mi się musiało śnić i nie byłam w stanie tego kontrolować
Cały dzień chodzę rozbita bojąc się, czy te kilka skurczy niczego złego nie zrobiły
Oczywiście jak tylko się zorientowalam co się dzieje, to szybko zjadłam nospę, ale samopoczucie przez cały dzień do niczego
dziś mam 5dpt - myślicie, że coś mogło się stać?
W trakcie ciąży miałam często i ściskałam nogi żeby powstrzymać,, a potem nospa
Lenuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyduza wrote:Konwalia - właśnie o te etapy mi chodziło. A dokładniej mówiąc zastanawiam się co dalej, dlatego że najprawdopodobniej w poniedziałek za tydzień będę betować i poniedziałek jest ostatnim moim dniem urlopu. Zastanawiam się więc ile jest czasu od pozytywnej bety do kolejnego etapu - czyli pęcherzyka, czy i ile wolnego będę potrzebowała jeśli wzięłabym L4
Aż tak dokładnie to tego nie zaplanujesz, ale po pozytywnej becie lekarz powinien Ci podać termin USGKonwalia lubi tę wiadomość
-
Amelcia wrote:asiamar, justa1234 oby Wam oczekiwanie na testowanie szybko zleciało a wynik pozytywnie zaskoczył
Marta1986 gratuluje tak dzielnego wielkiego KropeczkaNie muszę chyba dodawać, że zazdroszczę Ci tego Kropeczka
[b[roletka[/b] przykro mi.
Ja dziś też pojechałam na betę, czekam na wyniki i podejrzewam, że będzie taki jak u Ciebie. Będziemy razem ryczeć wieczorem co????? -
Marta cudne wiadomości
Amelcia ja to jednak trzymam kciuki żeby u ciebie beta wyszła ciążowa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, moja beta z dziś 12dpt to 384,70!!!!!!
Jezus Maria mało tu zawału nie dostane za chwilę!!!!
Dziękuję Wam kochane za kciuki i dobre słowa - podziałało
Asienka1184, Anatolka, niecierpliwa, justa1234, Danae, duza, Ginger84, stars2345, iga 79, Sky, Konwalia, kuciak, Tosia 1981, asiamar, Marta1986, Sysiaaaaa, Beata.D, urocza, zai2014, PaulinaK, Sansivieria, agniesia2569, takasobieja, Lenuś, sisi, Moniaa, kkisia, Griszanka, czarownica_tea, roletka lubią tę wiadomość
-
Amelcia wrote:Hej, moja beta z dziś 12dpt to 384,70!!!!!!
Jezus Maria mało tu zawału nie dostane za chwilę!!!!
Dziękuję Wam kochane za kciuki i dobre słowa - podziałałoAmelcia lubi tę wiadomość
-
Sky wrote:Myślę, że 2 tygodnie od pozytywnej bety to max, a do kiedy masz L4?