IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelcia wrote:Hej, moja beta z dziś 12dpt to 384,70!!!!!!
Jezus Maria mało tu zawału nie dostane za chwilę!!!!
Dziękuję Wam kochane za kciuki i dobre słowa - podziałało
Super gratulacje!!! To dalej trzymamy kciuki za ładny przyrost ale przy takiej becie będzie na pewnoAmelcia lubi tę wiadomość
-
Marta1986 wrote:Dzisiejsza beta 1848
progesteron 74 i kropeczek widoczny ma 3 mm malusi mój
Marta a ty kiedy miałaś transfer przypomnij mi?
Ja też dzisiaj miałam usg.. na razie wszystko jest ok i mam ogromną nadzieje że tak pozostanie:)
Pęcherzyk urosł od środy z 8 mm na 2 cmkolejna wizyta za 10 dni i wtedy już chyba bedzie serduszko co myślicie dziewczyny to będzie wtedy 6t2d?
Poza tym zmienił mi tego Lutinusa na Luteine refundowana więc jak tylko będę w stanie normalnie funkcjonować to pojadę w końcu na zakupy:)))
Niestety dalej leże bo bóle są nadal powiedział że to normalne ale jakoś tak do końca w tą normalnośc tego nie wierze. Ale dam radę mam nadzieję że to tylko początek taki ciężki..
Zrobiłam też TSH wynik 0,7 chyba w normie?
Dziś taki piękny dzień szkoda aż chciałoby się iść na spacer z synkiem ehh.. -
Niech to szlag. Okresu nadal nie mam a jutro wizyta która miałam zaczynać przygotowanie do transferu. Mam jakiEgo pecha. fuck2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
nick nieaktualny
-
Marta1986 wrote:Ginger84 22 luty a dlaczego pytasz
?
Czasem lepiej później się umówić na wizytę serduszkową aby się nie stresować jak się pójdzie za wcześnie..
Tak pytam bo wiedziałam że między nami jest tylko kilka dni różnicy
Mam jeszcze pytanie do którego tygodnia trzeba być pod opieką kliniki a kiedy można całkowicie przejść do swojego gina?
Juz o to pytałam kiedyś ale nie pamiętamMarta1986 lubi tę wiadomość
-
moja beta w 14 dpt 1700! <jupi> kropeczka ma 4mm
za dwa tygodnie usg sprawdzające tętnoo matko, jak ja się stresuję!....
Gratuluję wszystkim dziewczynom którym beta wyszła pozytywnie i trzymam kciuki za te, przed którymi ten jakże trudny testSansivieria, Konwalia, Tosia 1981, agniesia2569, kuciak, asiamar, justa1234, Anna255, iga 79, Mimbla, Lenuś, Moniaa, Anko:-), czarownica_tea, roletka, Sky lubią tę wiadomość
10.2013 ciąża pozamaciczna i usunięcie jajowodu
07.2014 prawdopodobne poronienie
12.2014 protokół krótki i nieudane IVF
21.02.2015 transfer zarodka 4BB
07.03.2015 beta 1700, kropeczka ma 4mm -
Amelciu to niesamowite, próbuję sobie wyobrazić Twoją radość, ale.. nie potrafię
Gratuluję Ci serdecznie!!!
Dziewczyny piszą do Ciebie, że "wreszcie się udało" - za którym razem zaskoczyło?? Pytam o to, bo już mam 3 nieudane transfery za sobą, a jutro będzie czwarty - może ten udany?? -
PaulinaK wrote:moja beta w 14 dpt 1700! <jupi> kropeczka ma 4mm
za dwa tygodnie usg sprawdzające tętnoo matko, jak ja się stresuję!....
Gratuluję wszystkim dziewczynom którym beta wyszła pozytywnie i trzymam kciuki za te, przed którymi ten jakże trudny test
Wow, super - gratulacje!
-
Ginger84 wrote:Tak pytam bo wiedziałam że między nami jest tylko kilka dni różnicy
Mam jeszcze pytanie do którego tygodnia trzeba być pod opieką kliniki a kiedy można całkowicie przejść do swojego gina?
Juz o to pytałam kiedyś ale nie pamiętam
RacjaU mnie to 15 dpt dzisiaj..
A co do opieki kliniki to nie pomogę bo ja nie jestem z rządowego.. -
nick nieaktualnySansivieria wrote:Amelciu to niesamowite, próbuję sobie wyobrazić Twoją radość, ale.. nie potrafię
Gratuluję Ci serdecznie!!!
Dziewczyny piszą do Ciebie, że "wreszcie się udało" - za którym razem zaskoczyło?? Pytam o to, bo już mam 3 nieudane transfery za sobą, a jutro będzie czwarty - może ten udany??
Ja miałam trzy nieudane in vitro, to było czwarte. Ilości transferów już nawet nie zliczę, to chyba był 10-ty.
Trzymam kciuki, żeby ten właśnie był dla Was szczęśliwym
asiamar, Beata.D, Konwalia, kuciak, Sansivieria, Mimbla, Lenuś, sisi, agniesia2569, kkisia, Tosia 1981, Anko:-) lubią tę wiadomość