IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
iga 79 wrote:mam do was pytanie odnośnie histeroskopi,czy robią na nfz ?nie wiem co teraz mam zbadać przed drugim podejściem...
Ja robiłam w grudniu histero na NFZ. Zabrał mnie do swojego szpitala mój gin z przychodni i osobiście mi robił. On również wypisywał skierowanie. W klinice nie mieli z tym żadnego problemu, że nie robiłam u nich.
Na miniony piątek załatwiłam też histero koleżance na NFZ w tym "moim" szpitalu i u Niej w klinice też nie było problemu, że nie robiła w klinice. Ponad tysiak w kieszenimrth666, iga 79 lubią tę wiadomość
-
Ostatnio dziewczyny toczyła się dyskusja na temat seksu po transferze, no i oczywiście jest dla mnie jasne, że to nie wskazane. Zresztą w klinice i lekarz i położna przypominali, że to zabronione i co? Budzę się dziś nad ranem i czuję, że mam orgazm
- coś mi się musiało śnić i nie byłam w stanie tego kontrolować
Cały dzień chodzę rozbita bojąc się, czy te kilka skurczy niczego złego nie zrobiły
Oczywiście jak tylko się zorientowalam co się dzieje, to szybko zjadłam nospę, ale samopoczucie przez cały dzień do niczego
dziś mam 5dpt - myślicie, że coś mogło się stać?
-
duza ja miałam tak samo po transferze... łykaj magnez i no-spę forte przed snem... aby ewentualnie zapobiegać niekontrolowanym skurczom... Ja wierzę ze za parę dni zrobisz test i ujrzysz dwie krechy
A zamartwianie się nie służy maluchowi
duza lubi tę wiadomość
-
justa1234 wrote:kobiety mam do was pytanie czy wy po punkcji też miałyście problemy z wypróżnieniem ??bo ja od środy(czyli od punkcji) się nie załatwiałam i mnie to martwi
tym bardziej że ciągle jestem wzdęta
-
Justa powodzenia
Ja tez proszę o kciuki, jadę na betęJustine, renieczka, Kava, justa1234, Mimbla, Konwalia, Tosia 1981, czarownica_tea, Danae, kuciak, iga 79, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Moniaa, Minuśka, Stars - dziękuję Wam bardzo :*
Im bliżej do testowania, tym gorzej znoszę to czekanie. Staram się myśleć pozytywnie, ale przychodzą też chwile kiedy łapią mnie te gorsze myśli i wtedy się martwię. A jak jeszcze zdarzają się takie niespodzianki to już zupełnie.Kava, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Kciuki zaciśnięte!
Dziewczyny czy was tez bolała głowa podczas stymulacji?
Normalnie cały czas jestem na tabletkach przeciwbólowych.
Ja juz po pierwszym USG i troche sie martwie
Mam 9 pecherzyków w6dc w miare równych bo po 6 mm
Czy nie są czasem za małe?
Od dzisiaj biorę menopur, może coś ruszy...
W którym dniu cyklu miałyście punkcję?3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Kaczorek - tym razem też miałam bóle głowy, czasami tak silne, że kładłam się spać już między 18 a 19, żeby podczas snu aż tak nie czuć bólu. Ale głowa bolała mnie tylko na początku długiego protokołu, potem jak zaczęła się ta właściwa stymulacja to minęło.
A co do pęcherzyków, to na pewno ruszą z Menopurem. Poza tym jakby zbyt wolno rosły, to lekarz na pewno zaserwuje Ci większą dawkę leku i wszystko będzie dobrze. Zaufaj lekarzowi - on będzie wiedział co zrobić.
edit: aha, punkcję miałam w 22dc, chociaż u mnie jakoś długo trwało plamienie miesiączkowe, więc wszystko się przesunęło, dodatkowo lekarz celowo wydłużał cykl żeby pęcherzyki dobrze dojrzałyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 09:58
-
Wynik za 2-3 h
Stars to kciuki za środęjusta1234 lubi tę wiadomość