izoflawony sojowe!!! naturalny chlomid!
-
WIADOMOŚĆ
-
karola współczuję, ale mam przeczucie, że w tym cyklu powielę Twój wykres. Nie brałam suplementów żadnych, a nie ufam mojemu PCO 27 listopada jadę na badania. Już się nie mogę doczekać trochę. Po pierwsze bo może pany doktory coś poradzą, a po drugie, że potrzebuję wolnego od pracy. Przemęczona jestem ostatnio.
-
jajnik nie bolam mnie na owulacje, mam na nim 2 torbiele dlatego boli, na drugi dzien bylo lepiej a pozniej znow zaczal bolec, teraz na razie spokuj. nie licze na owulacje wogole a juz najmniej na ciaze ale staramy sie co bysmy nie pluli sobie w brode ze sie poddalismy.Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolek [*] 20/06/2012 6tc
aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
aniolki [*] 23/10/2014 8tc -
Witam,
Jestem nowa na tym portalu i mam taką sprawę.
Mam zdiagnozowane PCO, leczę się już ponad 2 lata. Obecnie zmieniłam lekarza i teraz mam brać izoflowany, tylko, że mi lekarz karze je brać cały czas przez 2 miesiące bez przerwy, a z tego co czytam tutaj to bierze je się przez parę dni podobnie jak CLO. A na CLO ja niestety nie reaguję i żeby przyszła @ zawsze brałam luteinę, bo bez niej miałam bardzo długie cykle. A teraz mam brać cały czas izoflawan i za 2 miesiące iść do kontroli czy reaguje na te tabletki.
Pomóżcie, bo już zwątpiłam -
Dziewczyny bierzcie jak najmniejsza dawke soi! nie przekraczajcie w pierwszym cyklu 80 mg dziennie. Mowie z doswiadczenia. Od czasu zalozenia postu mam jednak wiecej doswiadczenia z dawkami. Za duze dawki zablokuja wszystko. W tym cyklu wzielam bardzo malo i to o jeden dzien krocej i owulka w 14dc!!!!!!!!!!!wow.
-
Angie1212 wrote:Witam,
Jestem nowa na tym portalu i mam taką sprawę.
Mam zdiagnozowane PCO, leczę się już ponad 2 lata. Obecnie zmieniłam lekarza i teraz mam brać izoflowany, tylko, że mi lekarz karze je brać cały czas przez 2 miesiące bez przerwy, a z tego co czytam tutaj to bierze je się przez parę dni podobnie jak CLO. A na CLO ja niestety nie reaguję i żeby przyszła @ zawsze brałam luteinę, bo bez niej miałam bardzo długie cykle. A teraz mam brać cały czas izoflawan i za 2 miesiące iść do kontroli czy reaguje na te tabletki.
Pomóżcie, bo już zwątpiłam -
Witam,
Zastanawiam sie nad dolaczeniem do sojowego klubu
W tym cyklu chyba mialam owulacje(linia przerywana) ale dwa poprzednie byly bezowulacyjne i trwaly po 42 i 45 dni. Statystycznie mam okres co 33-35 dni. To moj trzeci cykl w ktorym mierze tempke. Jak myslicie czy powinnam sprobowac? Czy mozna ja laczyc z ziolami ojca Sroki(pije drugi cykl)?
No i w jakich dawkach brac ta soje, jak czytam posty to wymieniane sa rozne dawki wiec juz sie pogubilam. DziekiGloria13 -
malinka1984 wrote:A ja mam pytanie czy można brać soję przy sztucznej menopauzie?Ja biorę teraz zastrzyki na wyciszenie endo na 4mieś i zastanawiam się nad soją,proszę o rady.Dzięki
-
gloria13 wrote:Witam,
W tym cyklu chyba mialam owulacje(linia przerywana) ale dwa poprzednie byly bezowulacyjne i trwaly po 42 i 45 dni. Statystycznie mam okres co 33-35 dni. To moj trzeci cykl w ktorym mierze tempke. Jak myslicie czy powinnam sprobowac? Czy mozna ja laczyc z ziolami ojca Sroki(pije drugi cykl)?
No i w jakich dawkach brac ta soje, jak czytam posty to wymieniane sa rozne dawki wiec juz sie pogubilam. Dzieki -
gloria13 wrote:Witam,
No i w jakich dawkach brac ta soje, jak czytam posty to wymieniane sa rozne dawki wiec juz sie pogubilam. Dzieki -
nick nieaktualnyJa też dołączam do klubu Zaczęłam brać w tym cyklu. Weronika poradziła mi brać 4-7 dc małe dawki 1 kapsułka MenoPrim 43 mg i dopiero 7dc 2 kapsułki. Zobaczymy co się będzie działo,mam PCO, poprzedni cykl był bezowulacyjny, wcześniej nawet nie wiem bo nie mierzyłam tempki. Staramy się już prawie 3 lata.
-
nick nieaktualny
-
bea wrote:Biorę małe dawki na noc ale budzę się z bólem głowy. Też tak macie dziewczyny?
Ja pod koniec brania soi mialam bole glowy pare dni a potem kilku dniowe ataki po pare dni az do 37 dnia cyklu. Jako nastolatka ;)cierpialam na migreny ale od paru lat byl spokoj wiec teraz to najprawdopodobnie efekt soi. Piersi dziwnie tez bolaly jak przy karmieniu i brzuch jak balon. ale to jest do przezycia! wszystko dla fasolki