Kliniki w Czechach
-
WIADOMOŚĆ
-
Katix wrote:W reprogenesis jezeli 2 cykle nie wyjdzie to 3 masz z duza znizka, na stronie tak maja. Z tego co czytałam na zagranicznych forach to dziewczyny pisały o innych tez ze ktores podejscie jest gratis lub ze znizka, trzeba zapytac o to osobno.
Wybrałas reprofit? Ja własnie sie zastanawiam, wszystkie maja pozytywne opinie ale najbardziej podoba mi sie Zlin, ta klinika była najczesciej wybierana i wszystkie dziewczyny były zadowolone.Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
innamorata88 wrote:Na pewno odradzam Ostravskie Gyncentrum. Polecam z czystym sumieniem Prague Fertility Centre. Znajoma zaciążyła z nimi, kiedy polscy lekarza postawili na nich krzyżyk.Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb
-
nick nieaktualnyPolecam IVF Cube w Pradze. Ja robię ivf w Czechach, bo dojeżdżam z zagranicy i bardziej mi sie podoba podejście do pacjenta. Rownież wiecej klinik ma testowanie genetyczne. Dodatkowo jak masz wiecej niż 6 komorek to zapładniają wszystkie a nie tylko 6. Dla mnie to duży plus. Jestem bardzo zadowolono z obsługi, jakości etc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny ,która podchodziła do AZ w Reprofit jaki jest koszt ?jak długo czekałyście? no i czy Wam się udało? bardzo proszę o info
Mimila lubi tę wiadomość
6 inseminacji, 6 in vitro i tylko 4 transfery. Decyzja AZ. Maj 2022r 1AZ😔 Październik 2022 2AZ 😔 Marzec 2023r 3AZ
5dpt beta 2,30 prog 54,32
7dpt beta 13,80
8dpt beta 36,30 prog 19,55
9dpt beta 74,20 prog 66,83
11dpt beta 222,80
prog 31,10
14dpt beta 802,70
prog 30,09
18dpt beta 3573,50
prog 28,50
22dpt beta 14227,70
prog 36,70
26 dpt ❤️
25.04. 18,1 mm szkraba
22.05 I prenatalne 6,3 cm
24.07 II prenatalne 403 gram dziewczynka
25.09.III prenatalne 1,5 kg
21.11.2023 urodziła się córeczka🥰 -
nick nieaktualnyCześć wszystkim. Mam pytanie do dzieczyn które podchodzą do in vitro w klinice Eurofertil w Ostravie. Jak peacuje klinika w okresie Świąt Bożego Narodzenia? Coś czuję że transfer wypadnie mi w tym okresie i trochę się boję co wtedy. Jak to jest w ogóle z klinikami w Czechach któraś moała taką sytuację?
-
Dziewczyny, podchodziłam do IVF w Brnie (Unica) z KD. Niestety nie udało mi się i mam zapas leków które kupiłam tam do stosowania po pozytywnym teście (progesteron). Z wiadomych wzgledow nie beda mi potrzebne. Chętnie odsprzedam w korzystnej cenie. Mam: DUPHASTON 10mg - 5 opakowan po 20 tabletek (ważny do 06.2021) i UROGESTAN 100mg - 8 opakowan po 30 tabletek. (ważny do 08.2019). Wysyłka lub odbior w Wawie.
-
nick nieaktualnyNiezapominajka5 wrote:Podbijać pytanie. Czy któraś z Was podchodziła do AZ w Raprofit lub Gyncentrum w ostravie?
-
nick nieaktualnymaxbar wrote:cześć dziewczyny ,która podchodziła do AZ w Reprofit jaki jest koszt ?jak długo czekałyście? no i czy Wam się udało? bardzo proszę o info
Plus 450 euro jeśli zarodek ma być po PGS
Czas oczekiwania 1-2 tygodnie
Mi się tam jeszcze nie udało (był mały sukces ale nastąpiła strata na etapie 4tc 5). Walcze jednak dalej.’
Znam kilka osób, które dzięki tej klinice mają dzieci... ja jestem niestety tym trudnym przypadkiem, wiec i walka jest dłuższa....
Mimila lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny