Kliniki w Czechach
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBea77_2 wrote:Kurczę, straszne że to jest taka loteria. Co lekarze na to mówili? Myślisz, że to immunologia?
Miałam tam też drugie AZ, tym razem z tym lekiem ale nic nie ruszyło.... ale tu były inne przyczyny (źle przeprowadzony transfer w którym upatruję porażki)
Jednym słowem będę próbować dalej....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
edloteh wrote:1140 euro zarodek
Plus 450 euro jeśli zarodek ma być po PGS
Czas oczekiwania 1-2 tygodnie
Mi się tam jeszcze nie udało (był mały sukces ale nastąpiła strata na etapie 4tc 5). Walcze jednak dalej.’
Znam kilka osób, które dzięki tej klinice mają dzieci... ja jestem niestety tym trudnym przypadkiem, wiec i walka jest dłuższa....Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marzenaem wrote:Dziewczyny, podchodziłam do IVF w Brnie (Unica) z KD. Niestety nie udało mi się i mam zapas leków które kupiłam tam do stosowania po pozytywnym teście (progesteron). Z wiadomych wzgledow nie beda mi potrzebne. Chętnie odsprzedam w korzystnej cenie. Mam: DUPHASTON 10mg - 5 opakowan po 20 tabletek (ważny do 06.2021) i UROGESTAN 100mg - 8 opakowan po 30 tabletek. (ważny do 08.2019). Wysyłka lub odbior w Wawie.
Hej, przykro mi że Wam się nie udało
Czy te leki aktualne? Jestem zainteresowana duphastonem i utrogestanem
-
Witam, szukam dziewczyn ktore mialy IVF w Ostravie. Zasatanawiam sie nad wyborem kliniki (IVF z KD) a do Czech - Ostravy mam dosc blisko. DziekiAMH: 0.1
Endometrioza IV stopnia / Laparoskopia / Torbiele Enfometrilane
Invimed Wroclaw
02/2019: Przygotowania do IVF z KD -
nick nieaktualnyKliniki w czechach nie maja limitu na numer zapłodnionych komorek. Mozna mieć wiecej niż 6. Nie sa tańsze. Dla mnie klinika w Czechach miała sto razy lepsza obsługę klienta i każda prawie oferuje badania genetyczne. Ja dojeżdżam z zagranicy, dla mnie to zdecydowało.
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Jestem po pierwszej AID w Czechach, ktoś jeszcze? zaczyna sie okres wyczekiwaniaChoroba M-nowotwór
2019-Azospermia
starania IUI AID 3x😔
Nowa klinika Eurofertil
eraz IVF. 16.04.2019 2dc i START zaczynamy stymulację IVF-idziemy po swoje
1.05 punkcja
6.05 transfer 2❤️❤️-niech zostaną 😢
Został 1❄️ Zabrany do domku 17.06 rośnij kropku
3dpt beta -, testy 7-10 dpt białe, czekamy❤️❤️
39lat
Co nas nie zabije, to nas wzmocni. Żyj tak, byś niczego nie żałował-nie bój się, zawsze walcz do końca. -
Cześć
Czy ktoś moze coś napisać o gincentrum i in vitro ktoś tam już to przechodził bo nie wiem gdzie mam się zdecydować jestem już zapisana na pierwsza wizytę do Katowic (angelius) ale jeszcze myśle o Ostrawie choć już tam byłam tok temu ma inseminacji niestety nie powiodła się i mam dziwne odczucia co do tej kliniki bardzo luźno do wszystkiego podchodzą aż za -
AgnieszkaH wrote:Ja ale jeszcze przed procedurą ale po wizycie kwalifikacyjnej w Eurofertil.
Witam, czy mogłabyś mi powiedzieć jak ci poszło ? Mam nadzieje ze wszystko się udało:)
Jakie wraZeni na temat kliniki i procedury.
Na jakim cyklu podchodziłas?
Ja mieszkam w UK i dzisiaj mój Polski lekarz zaproponował wizytę w tej klinice dlatego jestem ciekawa
Z góry dziękujeLaparotomia rak jajnika 2014
chemioterapia 2014
AMH 2015 0,05
AMH 2018 0,3
IVF 02.2019 dwa pęcherzyki, brak transferu
MTHFR układ homoz. 677C-T
IVF 11.2019 8 pęcherzyków , 2 jajeczka, 1 zapłodnione , transfer 3-dnio., 10 -komór.