LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:No wreszcie przyszedł głupi @ To zaczynam od nowa w poniedziałek umawiam się na monitoring [/Q
łeeee no ale nowy cykl nowe nadzieje )
ja wczoraj po tym estradiolu czulam sie fatalnie.. jakbym wazyla z 100kg , taka ciezka i w ogole.. chyba mi sie troche woda w organizmie zatrzymala ;/ ale jeszcze 2 tabsy i przechodze na progesteron -
nick nieaktualnyłeeee no ale nowy cykl nowe nadzieje )
ja wczoraj po tym estradiolu czulam sie fatalnie.. jakbym wazyla z 100kg , taka ciezka i w ogole.. chyba mi sie troche woda w organizmie zatrzymala ;/ ale jeszcze 2 tabsy i przechodze na progesteron cos mi sie wczesniej dziwnie wkleilo.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Ja bralam estradiol ale sie dobrze czulam po nim albo nie zauważyłam hehe
-
Ja też Ola za niedługo do Ciebie dołączę ( przynajmniej tak mi się wydaje:)) dzisiaj 26dc więc za 2 dni @ chciałabym żeby się nie spóźniła. W środę wracam do pracy o chciałabym chociaż te 2 dni mieć za sobą .
Będziemy Ola szły prawie łeb w łebEdyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Ja też Ola za niedługo do Ciebie dołączę ( przynajmniej tak mi się wydaje:)) dzisiaj 26dc więc za 2 dni @ chciałabym żeby się nie spóźniła. W środę wracam do pracy o chciałabym chociaż te 2 dni mieć za sobą .
Będziemy Ola szły prawie łeb w łeb
a Tobie te wyniki z moczu takie wyszly? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyailatan wrote:a jakie tabsy? ja femoston... ale wzielam cala serie wiec wiesz moze dlatego.. dzis juz w sumie 21 dzien cyklu.. ale owulacja byla pomiedzy 17-19 dniem wiec jeszcze do konca wezme i progesteron..
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Ja też Ola za niedługo do Ciebie dołączę ( przynajmniej tak mi się wydaje:)) dzisiaj 26dc więc za 2 dni @ chciałabym żeby się nie spóźniła. W środę wracam do pracy o chciałabym chociaż te 2 dni mieć za sobą .
Będziemy Ola szły prawie łeb w łeb
Dobrze pij duzo ale przy tym nie uzywaj soli bo ona zatrzymuje wode w organizmie i bys wtedy obrzeki miala ) -
Cześć ja 5 miałam laparoskopię trochę mnie wymęczyli ponieważ dwie doby nie jadłam:-)a teraz nadal trochę obolała jestem ,ale przede wszystkim jestem strasznie osłabiona.U mnie robili drożność ,ocenę narządów ,stwierdzili brak endomendy i zrobili scraching błony śluzowej macicy w okolicy DNA.Jednym słowem jest wszystko ok. Mam do Was pytanie ,a mianowicie 24 lutego miałam miesiączkę po odstawieniu tabletek anty (musiałam je brać żeby przesunąć miesiączkę ze względu na laparoskopię) a po laparo miałam plamie nie i do dziś je mam nawet spore co budzi moje wątpliwości,że to normalne ,a wy miałyście plamienie?Czarna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny