X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od jutra zaczynam :P

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pij przede wszystkim dużo wody :) żebyś wypłukała te kryształki moczanowe z nerek i organizmu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wreszcie przyszedł głupi @ :) To zaczynam od nowa ;) w poniedziałek umawiam się na monitoring :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    No wreszcie przyszedł głupi @ :) To zaczynam od nowa ;) w poniedziałek umawiam się na monitoring :)[/Q
    łeeee no ale nowy cykl nowe nadzieje :))
    ja wczoraj po tym estradiolu czulam sie fatalnie.. jakbym wazyla z 100kg , taka ciezka i w ogole.. chyba mi sie troche woda w organizmie zatrzymala ;/ ale jeszcze 2 tabsy i przechodze na progesteron :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łeeee no ale nowy cykl nowe nadzieje :))
    ja wczoraj po tym estradiolu czulam sie fatalnie.. jakbym wazyla z 100kg , taka ciezka i w ogole.. chyba mi sie troche woda w organizmie zatrzymala ;/ ale jeszcze 2 tabsy i przechodze na progesteron :) cos mi sie wczesniej dziwnie wkleilo..

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bralam estradiol ale sie dobrze czulam po nim albo nie zauważyłam hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Ja bralam estradiol ale sie dobrze czulam po nim albo nie zauważyłam hehe
    a jakie tabsy? ja femoston... ale wzielam cala serie wiec wiesz moze dlatego.. dzis juz w sumie 21 dzien cyklu.. ale owulacja byla pomiedzy 17-19 dniem wiec jeszcze do konca wezme i progesteron..

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też Ola za niedługo do Ciebie dołączę ( przynajmniej tak mi się wydaje:)) dzisiaj 26dc więc za 2 dni @ chciałabym żeby się nie spóźniła. W środę wracam do pracy o chciałabym chociaż te 2 dni mieć za sobą :).

Będziemy Ola szły prawie łeb w łeb

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wody piję ok. 2-3 litrów dziennie :/ wypłuczę to świństwo :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Ja też Ola za niedługo do Ciebie dołączę ( przynajmniej tak mi się wydaje:)) dzisiaj 26dc więc za 2 dni @ chciałabym żeby się nie spóźniła. W środę wracam do pracy o chciałabym chociaż te 2 dni mieć za sobą :).

ano idziecie podobnie :) fajnie :)

a Tobie te wyniki z moczu takie wyszly?

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak to moje wyniki. Zobaczymy czy po 3 miesiącach się poprawią :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    tak to moje wyniki. Zobaczymy czy po 3 miesiącach się poprawią :)
    No ale staranka nie musicie przerwywac?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    a jakie tabsy? ja femoston... ale wzielam cala serie wiec wiesz moze dlatego.. dzis juz w sumie 21 dzien cyklu.. ale owulacja byla pomiedzy 17-19 dniem wiec jeszcze do konca wezme i progesteron..
    Ja brałam estrofem mite :) ale tylko pare dni a nie cala serie :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:

No miejmy nadzieje ze ci sie nie spozni tak jak mi :/
    Dobrze pij duzo ale przy tym nie uzywaj soli bo ona zatrzymuje wode w organizmie i bys wtedy obrzeki miala :))

• Mikusia02 Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ja 5 miałam laparoskopię trochę mnie wymęczyli ponieważ dwie doby nie jadłam:-)a teraz nadal trochę obolała jestem ,ale przede wszystkim jestem strasznie osłabiona.U mnie robili drożność ,ocenę narządów ,stwierdzili brak endomendy i zrobili scraching błony śluzowej macicy w okolicy DNA.Jednym słowem jest wszystko ok. Mam do Was pytanie ,a mianowicie 24 lutego miałam miesiączkę po odstawieniu tabletek anty (musiałam je brać żeby przesunąć miesiączkę ze względu na laparoskopię) a po laparo miałam plamie nie i do dziś je mam nawet spore co budzi moje wątpliwości,że to normalne ,a wy miałyście plamienie?

Czarna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plamienia po laparoskopii sa normalne ja mialam ok 5 dni plamienia :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    No ale staranka nie musicie przerwywac?
    nie , nie wydaje mi się żeby to było aż tak inwazyjne :)

Edyta
  • Mikusia02 Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili dzięki za odpowiedź

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

Czarna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak sobie siedze i mysle czy cos tam we mnie rosnie czy nie :) ech szkoda ze tego nie mozna wiedziec od razu tylko tyle czekania..

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faktycznie nie zazdroszczę ci . Sama tak mam co miesiąc, jedynie w tym miesiącu nic nie urosło więc czekam na @ i jestem spokojna :)

Edyta
‹‹ 117 118 119 120 121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ