LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Natalia nie nakręcaj się tak postaraj się nie myśleć bo to Ci tylko szkodzi jak myślisz ciągle, ja wiem, że ciężko i się tak nie da ale staraj się jak możesz:) Ja trzymam mocno kciuki aby były te bliźniaki
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj wzięło mnie na takie rozmyślania. I tak się zastanawiam może tak ma po prostu być ? może to wszystko jest jakoś zaplanowane ? . Może nie jest nam dane dziecko ? może to że nie ma fasolki jest lepsze od nie wiem poronienia, choroby dziecka ?
Edyta
-
nick nieaktualnyEdyta spokojnie nie znamy przyszlosci.. nie wiemy co nas czeka mysle ze nic nie moze byc z gory przesadzone.. trzeba probowac.. wyjscia nie ma..
a ja sobie dzis nie wieadomo po co i dlaczego zrobilam test plytkowy.. jest 7 dzien po owulacji i wyszedl bladzioch ale wiem wiem to pewnie pregnyl jeszcze ale tak milo mi sie zrobilo jak widzialam ten tescik oby juz tylko stwal sie coraz ciemniejszy hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja laparo bede miec 27 kwietnia, tyle jeszcze czekac.... oszalejeEndometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków , brak mrozaków
-
nick nieaktualnyplimka, nie strasz...
a z ciekawości laparoskopię zaproponował wam gin na fundusz czy prywatny, ale sama laparoskopia na fundusz? Bo ja chodzę teraz prywatnie bo na fundusz to by tylko luteiną leczyli... a nowy gin na pierwszej wizycie juz zaproponowal laparoskopie zeby wiedział czy i na co ma mnie leczyć