LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam swój pierwszy pełny cykl po laparo. Właśnie owuluję i jest hardkor na maxa Rano obudziła mnie morka piżama, mokre prześcieradło, taka fala płodna nadeszła. A w jajnikach i miednicy, w pachwinach totalny sajgon, miewałam tak po Clo, jak trochę przestymulowana byłam
Oby tam wszyskto dobrze było. Do gina za tydzień.urocza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:no ja od 5dc mam brac ponownie clo i zastanawiam się czy znacie jakiś sposób / tabletki na powstrzymanie infekcji która pewnie razem z clo się przyplącze ?
-
mój ginekolog znowu twierdzi że bardzo prawdopodobne że to po clo. Infekcje mam jedynie w miesiącach z clo !!!!! zobaczę jak będzie w tym miesiącu. Jak znowu się przypląta to nie wytrzymam chyba :)W zeszłym miesiącu brałam dopochwowo nystat i mam nadzieję że pomógł i nie powróci. Nieprzyjemna sprawa bo potem ciężko aż serduszkować.Edyta
-
nick nieaktualny
-
chyba w tym miesiącu całkiem muszę wyluzować i zobaczyć co się wydarzy. W zeszłym miesiącu strasznie się nakręciłam, ze względu na to że to pierwszy miesiąc po laparo, w tym miesiącu postaram się podejść do tego spokojniej. Kładę nacisk na słowo "postaram"Edyta
-
nick nieaktualnyech zycze wykluzowania.. ja czekam na przyszly tydzien..ale powiem Wam ze coraz silniej odczuwam rozne dziwne symptony.. piersi starsznie nabrzmiale i duzo zylek sie pojawilo.. chodze glodna i dzis caly dzien prawie przespalam.. szybko sie tez mecze.. oby to nie byla ciza urojona