X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • Lucy Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    po namowach narzeczonego pojechałam na bete.. wyniki po 15 wiec juz niebawem :D niech sie dzieje wola nieba :)

No i jak ta beta? :)

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pisłam:)

• Lucy Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    beta 16:) wiec wszystko wskazuje na bardzo wczesna ciaze:) jupi:)
    Aha, no faktycznie. Mam coś dzisiaj z głową najwyraźniej, może juz nawet nie z oczami :D :D

No to świetne wieści, to kciuki za dobry rozwój spraw teraz ;)

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy wrote:
    Aha, no faktycznie. Mam coś dzisiaj z głową najwyraźniej, może juz nawet nie z oczami :D :D

No to świetne wieści, to kciuki za dobry rozwój spraw teraz ;)
    ej ale tego mojego tekstu z głowa nie bierz do siebie :) chodzilo mi tylko o wyluowanie i nie myslenie o tym.. :)

no zobaczymy jak sprawy sie potocza.. w poniedzialek powtorze i bede juz wiedziec :) czy cos sie dzieje czy nie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fablous wrote:
    Natalia super! Trzymam kciuki za piękny przyrost bety! :*
    dzieki dzieki a jak Twoje sprawy sie maja? mialas byc na monitoringu czy cos?

• Lucy Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    ej ale tego mojego tekstu z głowa nie bierz do siebie :) chodzilo mi tylko o wyluowanie i nie myslenie o tym.. :)

no zobaczymy jak sprawy sie potocza.. w poniedzialek powtorze i bede juz wiedziec :) czy cos sie dzieje czy nie...
    Oj nawet o tym nie pomyslałam :D Chodziło mi o to, że jestem jakaś rozkojarzona dziś, w ogóle nie zauważam postów :D

No to czekamy na poniedziałek :)

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myslalam ze jak odbiore te bete to sie wyluzuje.. ale teraz znowu mysle czy urosnie :) i czy bedzie ok.. naczytalam sie tez na forach ze nie nalezy wspolyzc na pocztaku ciazy szczegolnie jak moze byc zagorozona ( a u mnie PCO) bo orgazm powoduje jakies skurcze macicy.. i teraz nie wiem bo mnie taka ochota nosi.. :D

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ty już lepiej nic nie czytaj bo to same problemy są potem :/

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiem wiem.. ale wiesz sama bys pewnie chiala zeby nic nie spieprzyc :P hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/0b95f263a006a.jpg.html a to moj dzisiejszy tescik :)

Lucy lubi tę wiadomość

• fablous Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    dzieki dzieki a jak Twoje sprawy sie maja? mialas byc na monitoringu czy cos?

Byłam na monitoringu dwa dni temu 12dc, niestety tylko drobne pęcherzyki :(
    Jednak jajniki nie wzięły się do roboty po laparo. Także w tym cyklu raczej nic z tego, chyba, że owu przyjdzie późno ale już nie idę na kolejny monitoring więc nie wiadomo.
    Od następnego cyklu mam brać Clarzole 2-7dc 1x1, ostatnio urósł mi po nim piękny pęcherzyk, mam nadzieję, że i tym razem tak będzie :)
    Także nie myślę o tym cyklu tylko skupiam się już na następnym, musi się przecież w końcu udać.

Ogólnie lekarz dał nam 2-3 miesiące na zajście w ciążę a jak się nie uda to chce nas skierować na inseminację. Sama nie wiem... Mam nadzieję, że okaże się niepotrzebna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 21:31

3i49p07w0kmpd0v3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm no szkoda fablous :) ale badz dobrej mysli.. byc moze po tym Clarzole Ci ruszy :) to Ty Clo nie bierzesz?

• fablous Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia CLO brałam trzy cykle i nie działało na mnie. Za to po Clarzole była bardzo dobra reakcja :)

Dziewczyny czy któraś z Was pije Inofolic bądź Inofem?

3i49p07w0kmpd0v3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biore Inofem 2 saszetki dziennie :) z tego co wiem chyba ma wiecej mio-inozylu niz infolic :)

• Mikusia02 Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do Was pytanko małe , dziś mi zdjęto szwy nadal mnie ciągnie brzuch w środku :( i tak się zastanawiam jak długo powinnam unikać wysiłku fizycznego i dźwigania ? Moja przełożona poleciła mi , abym wróciła dopiero jak będę w pełni sprawna z uwagi na fakt ,iż pracuję fizycznie po 12 h .

Czarna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Ja biore Inofem 2 saszetki dziennie :) z tego co wiem chyba ma wiecej mio-inozylu niz infolic :)
    Ja też piję ale inofolic i myślałam nad tym aby się na inofem przerzucić bo jest tańszy :) Od kiedy pijesz??
    Gratulacje !! :*

• Lucy Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikusia02 wrote:
    Mam do Was pytanko małe , dziś mi zdjęto szwy nadal mnie ciągnie brzuch w środku :( i tak się zastanawiam jak długo powinnam unikać wysiłku fizycznego i dźwigania ? Moja przełożona poleciła mi , abym wróciła dopiero jak będę w pełni sprawna z uwagi na fakt ,iż pracuję fizycznie po 12 h .
    Nie wiem, na wytycznych jakie dostałam wydrukowane przy wypisie miałam napisane: Prowadzic oszczędny tryb życia do ok miesiąca.
    Ale to zapewne wszystko kwestie induwidualne, kiedy dojdziesz do siebie.

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie dzis czuje jakbym miala okres dostac.. mam nadzieje ze jednak nie nadejdzie... ;/

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    a ja sie dzis czuje jakbym miala okres dostac.. mam nadzieje ze jednak nie nadejdzie... ;/
    a może to po prostu efekt ciąży :) nie przejmuj się :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby oby.. czekamy do poniedzialku :) trzymajcie mocno kciukasy :D

‹‹ 122 123 124 125 126 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ