X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • Lucy Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    po namowach narzeczonego pojechałam na bete.. wyniki po 15 wiec juz niebawem :D niech sie dzieje wola nieba :)

No i jak ta beta? :)

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pisłam:)

• Lucy Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    beta 16:) wiec wszystko wskazuje na bardzo wczesna ciaze:) jupi:)
    Aha, no faktycznie. Mam coś dzisiaj z głową najwyraźniej, może juz nawet nie z oczami :D :D

No to świetne wieści, to kciuki za dobry rozwój spraw teraz ;)

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy wrote:
    Aha, no faktycznie. Mam coś dzisiaj z głową najwyraźniej, może juz nawet nie z oczami :D :D

No to świetne wieści, to kciuki za dobry rozwój spraw teraz ;)
    ej ale tego mojego tekstu z głowa nie bierz do siebie :) chodzilo mi tylko o wyluowanie i nie myslenie o tym.. :)

no zobaczymy jak sprawy sie potocza.. w poniedzialek powtorze i bede juz wiedziec :) czy cos sie dzieje czy nie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fablous wrote:
    Natalia super! Trzymam kciuki za piękny przyrost bety! :*
    dzieki dzieki a jak Twoje sprawy sie maja? mialas byc na monitoringu czy cos?

• Lucy Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    ej ale tego mojego tekstu z głowa nie bierz do siebie :) chodzilo mi tylko o wyluowanie i nie myslenie o tym.. :)

no zobaczymy jak sprawy sie potocza.. w poniedzialek powtorze i bede juz wiedziec :) czy cos sie dzieje czy nie...
    Oj nawet o tym nie pomyslałam :D Chodziło mi o to, że jestem jakaś rozkojarzona dziś, w ogóle nie zauważam postów :D

No to czekamy na poniedziałek :)

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myslalam ze jak odbiore te bete to sie wyluzuje.. ale teraz znowu mysle czy urosnie :) i czy bedzie ok.. naczytalam sie tez na forach ze nie nalezy wspolyzc na pocztaku ciazy szczegolnie jak moze byc zagorozona ( a u mnie PCO) bo orgazm powoduje jakies skurcze macicy.. i teraz nie wiem bo mnie taka ochota nosi.. :D

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ty już lepiej nic nie czytaj bo to same problemy są potem :/

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiem wiem.. ale wiesz sama bys pewnie chiala zeby nic nie spieprzyc :P hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/0b95f263a006a.jpg.html a to moj dzisiejszy tescik :)

Lucy lubi tę wiadomość

• fablous Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    dzieki dzieki a jak Twoje sprawy sie maja? mialas byc na monitoringu czy cos?

Byłam na monitoringu dwa dni temu 12dc, niestety tylko drobne pęcherzyki :(
    Jednak jajniki nie wzięły się do roboty po laparo. Także w tym cyklu raczej nic z tego, chyba, że owu przyjdzie późno ale już nie idę na kolejny monitoring więc nie wiadomo.
    Od następnego cyklu mam brać Clarzole 2-7dc 1x1, ostatnio urósł mi po nim piękny pęcherzyk, mam nadzieję, że i tym razem tak będzie :)
    Także nie myślę o tym cyklu tylko skupiam się już na następnym, musi się przecież w końcu udać.

Ogólnie lekarz dał nam 2-3 miesiące na zajście w ciążę a jak się nie uda to chce nas skierować na inseminację. Sama nie wiem... Mam nadzieję, że okaże się niepotrzebna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 21:31

3i49p07w0kmpd0v3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm no szkoda fablous :) ale badz dobrej mysli.. byc moze po tym Clarzole Ci ruszy :) to Ty Clo nie bierzesz?

• fablous Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia CLO brałam trzy cykle i nie działało na mnie. Za to po Clarzole była bardzo dobra reakcja :)

Dziewczyny czy któraś z Was pije Inofolic bądź Inofem?

3i49p07w0kmpd0v3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biore Inofem 2 saszetki dziennie :) z tego co wiem chyba ma wiecej mio-inozylu niz infolic :)

• Mikusia02 Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do Was pytanko małe , dziś mi zdjęto szwy nadal mnie ciągnie brzuch w środku :( i tak się zastanawiam jak długo powinnam unikać wysiłku fizycznego i dźwigania ? Moja przełożona poleciła mi , abym wróciła dopiero jak będę w pełni sprawna z uwagi na fakt ,iż pracuję fizycznie po 12 h .

Czarna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Ja biore Inofem 2 saszetki dziennie :) z tego co wiem chyba ma wiecej mio-inozylu niz infolic :)
    Ja też piję ale inofolic i myślałam nad tym aby się na inofem przerzucić bo jest tańszy :) Od kiedy pijesz??
    Gratulacje !! :*

• Lucy Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikusia02 wrote:
    Mam do Was pytanko małe , dziś mi zdjęto szwy nadal mnie ciągnie brzuch w środku :( i tak się zastanawiam jak długo powinnam unikać wysiłku fizycznego i dźwigania ? Moja przełożona poleciła mi , abym wróciła dopiero jak będę w pełni sprawna z uwagi na fakt ,iż pracuję fizycznie po 12 h .
    Nie wiem, na wytycznych jakie dostałam wydrukowane przy wypisie miałam napisane: Prowadzic oszczędny tryb życia do ok miesiąca.
    Ale to zapewne wszystko kwestie induwidualne, kiedy dojdziesz do siebie.

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie dzis czuje jakbym miala okres dostac.. mam nadzieje ze jednak nie nadejdzie... ;/

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    a ja sie dzis czuje jakbym miala okres dostac.. mam nadzieje ze jednak nie nadejdzie... ;/
    a może to po prostu efekt ciąży :) nie przejmuj się :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby oby.. czekamy do poniedzialku :) trzymajcie mocno kciukasy :D

‹‹ 122 123 124 125 126 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ