LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No tak wygląda leczenie sie u gina prywatnie. Wybierasz takiego, który pracuje w szpitalu (albo wepchnie Cię do znajomego pracującego na oddziale), idziesz prywatnie i kosisz skierowanie do szpitala na NFZ
Trza odbierać swoje wieloletnie składki,niech robia laparo i tym podobne a co
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny u mnie już 4 dc i @ się już skończył. Dość szybko Umówiłam się na monitoring ale niestety jest w 10 dc bo mojej gin potem do nastepnego tyg. Nie ma...będę musiała sie umówić jeszcze do jakiegoś innego gin na monitoring w poźniejszych dniach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 17:14
-
nick nieaktualnyheja a ja dzis na koniec dnia mam zły humor, ciagle nie idzie mi z tym znalezieniem pracy ciagle wysyalm cv i cisza.. moj partner podejrzewa ze ja sciemniam z tym szuakniem co mnie irytuje jeszcze bardziej...
a co do zdrowia oprocz doła to mam nabrzmiałe piersi, jajniki kłuja i dzis mnie cos w macicy zaczely skurcze dziwne łapac.. dzis prawdopoodnie 8 dzien od owulacji.. no nie wiem, nie chcialabym sobie wmawiaac , ale mam nadzieje ze to dobre oznaki..
a piersi a szczegolnie sutki mnie pieka juz od kilu dni.. wiec nie wiem czy to dzialanie hormonow.. tez tak mialyscie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-