X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mialam na NFZ to dosc droga operacja..

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w prywatnej klinice to od 3-4 tysięcy

Edyta
  • Lucy Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak wygląda leczenie sie u gina prywatnie. Wybierasz takiego, który pracuje w szpitalu (albo wepchnie Cię do znajomego pracującego na oddziale), idziesz prywatnie i kosisz skierowanie do szpitala na NFZ :)
    Trza odbierać swoje wieloletnie składki,niech robia laparo i tym podobne a co :)

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    w prywatnej klinice to od 3-4 tysięcy
    Ja robiłam prywatnie i tyle nie kosztowało :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm jak ja się tym interesowałam to takie były ceny w Katowicach a niektórych klinikach :)

Edyta
  • urocza Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też miałam na nfz, nie czekałam długo, warunki super.
    mały szpital prywatny, ale ma umowę z nfz - najlepiej poszukać takiego miejsca.

3jvzi09kqvn0mrn0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny u mnie już 4 dc i @ się już skończył. Dość szybko :) Umówiłam się na monitoring ale niestety jest w 10 dc bo mojej gin potem do nastepnego tyg. Nie ma...będę musiała sie umówić jeszcze do jakiegoś innego gin na monitoring w poźniejszych dniach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 17:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heja a ja dzis na koniec dnia mam zły humor, ciagle nie idzie mi z tym znalezieniem pracy :( ciagle wysyalm cv i cisza.. moj partner podejrzewa ze ja sciemniam z tym szuakniem co mnie irytuje jeszcze bardziej...
    a co do zdrowia oprocz doła to mam nabrzmiałe piersi, jajniki kłuja i dzis mnie cos w macicy zaczely skurcze dziwne łapac.. dzis prawdopoodnie 8 dzien od owulacji.. no nie wiem, nie chcialabym sobie wmawiaac , ale mam nadzieje ze to dobre oznaki..
    a piersi a szczegolnie sutki mnie pieka juz od kilu dni.. wiec nie wiem czy to dzialanie hormonow.. tez tak mialyscie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tak miałam w poprzednim miesiącu.. Dosłownie jakby mi ktoś tarką przejechał.. Bardzo bolały, piekły, szczypały a piersi bolą do dzisiaj od poprzedniej owulacji. Może to działanie hormonów :) Ale oby to była fasolka

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas pokaże.. w każdym razie hormony szaleją..

• fablous Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2015, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę o kciuki, dziś 12d pierwszego cyklu po laparo i idę na monitoring. Wczoraj czułam cały wieczór lewy jajnik więc może coś tam rośnie, o ile sobie nie wmawiam ;)

3i49p07w0kmpd0v3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymamy kciuki :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za to u mnie wciąż brak @

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    za to u mnie wciąż brak @
    Moze Ty jednak w ciazy jestes :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie bo zrobiłam test i wyszedł negatywy. Coś po tej laparoskopii mi się poprzestawiało

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm ;/ a bralas duphaston?

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brałam normalnie od 15 do 25 dc , w ostatnim miesiącu @ pojawiła się w 32 dc więc poczekam do jutra a wieczorem postaram się ja z mężem wywołać :D:D

Edyta
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe :) tez często tak wywołuje :) a po wszystkim bardzo ciepła kąpiel :) i jak na zawołanie na drugi dzień przylatuje @ ( a raczej przypływa :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce sie nakrecac, ale tak mnie dzis klulu jajniki i cos skurcze w okolicy macicy miewam.. ech chcialabym zeby to bylo TO:) poza tym jakas nerwowa sie zrobilam.. ale czekam.. wiem ze najwczesniej to poniedzialek/ wtorek ma sens testowac..

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fablous wrote:
    Dziewczyny proszę o kciuki, dziś 12d pierwszego cyklu po laparo i idę na monitoring. Wczoraj czułam cały wieczór lewy jajnik więc może coś tam rośnie, o ile sobie nie wmawiam ;)
    i jak i jak?

‹‹ 119 120 121 122 123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ