LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bocianivf wrote:Dziewczyny pocieszę was trochę. Ja po laparoskopi zaszłam w 8 cyklu i uwierzcie, że przed myślałam, że nic z tego. 6 cykl bardzo bolesny, miedzy 6 a 7 aż 45 dni. Ogólnie wszystko się posypało. W 8 cyklu po 46 dniach od mc zrobiłam test na którym po ok 10 latach starań dwie bordowe kreski. Nie wierzyłam ! Pewność dała mi beta Hcg i USG. Mam nadzieje, że i wam się uda!Edyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:widzisz Ola a tak się denerwowałaś że spadł ci poprzedni. Teraz masz przynajmniej nowy .
U mnie samopoczucie powiedzmy w normie, zaczęłam ostatnio codziennie ćwiczyć ale dzisiaj przeczytałam że przy staraniach lepiej dużo nie ćwiczyć, max 3-4 dni w tygodniu . Te moje ćwiczenia nie są jakieś strasznie obciążające bo głównie "chodzę" no ale zawsze. Jutro dzień przerwy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej, jestem po wizycie:) pecherzyki pekly.. endometrium 11.5 mm wiec podobno tragedii nie ma, ale no szansa jest takze najwczesniej 20 marca mam testowac, do niedzieli jeszcze ceglaste tablteki femostonu a od poniedzialku te zolte z progesteronem..
fablous lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki u mnie po staremu:( dziś właśnie dostałam okres jestem juz całkiem załamana... i w koło Macieju okres monitoring okres monitoring... ja sie już chyba poddaje ostatni cykl monitoringu i odpuszczam:( Pozdrawiam życzę powodzenia Wam dziewczynki żeby chociaż wam się udało;)
-
nick nieaktualnysylka0102 wrote:hej dziewczynki u mnie po staremu:( dziś właśnie dostałam okres jestem juz całkiem załamana... i w koło Macieju okres monitoring okres monitoring... ja sie już chyba poddaje ostatni cykl monitoringu i odpuszczam:( Pozdrawiam życzę powodzenia Wam dziewczynki żeby chociaż wam się udało;)
-
nick nieaktualnyNatalia no to super informacja:) to trzymam kciuki oby się udało!!
A u mnie dalej lipa... już myślałam, że się wczoraj @ rozkręci bo na papierze było a tu nic... ;/ tylko jednorazowo na papierze.. Chyba zadzwonię do mojej gin w poniedziałek, bo już sama nie wiem co mam robić. -
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Natalia no to super informacja:) to trzymam kciuki oby się udało!!
A u mnie dalej lipa... już myślałam, że się wczoraj @ rozkręci bo na papierze było a tu nic... ;/ tylko jednorazowo na papierze.. Chyba zadzwonię do mojej gin w poniedziałek, bo już sama nie wiem co mam robić. -
nick nieaktualnyBrałam luteine od 20-25 dc dawke 100 2x1... feraz nie mam jak iść na bete bo zaraz mam zjazd na studia i sobote i niedziele tez, a w poniedzialek do pracy... watpie, ze to ciąża. W 16dpo mysle ze na sikanym by juz pokazalo 2 kreski a ja mialam jedna
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Brałam luteine od 20-25 dc dawke 100 2x1... feraz nie mam jak iść na bete bo zaraz mam zjazd na studia i sobote i niedziele tez, a w poniedzialek do pracy... watpie, ze to ciąża. W 16dpo mysle ze na sikanym by juz pokazalo 2 kreski a ja mialam jedna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny