LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:a jak to jest z testami owulacyjnymi ? po pregnylu też się je robi czy nie ? ciekawa jestem czy pęcherzyk pękł czy nie. Wiem że test owu tego nie pokaże ale pokaże chociaż przypuszczalną owulację
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:hmmm, to co idąc tropem belli, robiąc laparoskopię, jajowody mogą być drożne ale w wyniku samego zabiegu mogą się zrobić zrosty i z drożnych jajowodów zrobić niedrożne? Świetnie ...
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Może i masz rację, czasemktoś musi mną potrząsnąć tak to jest, jak czyta się milion postów na foraach a potem głowa jak arbuz od rozmyślań
ale wiesz ja teraz w ciazy sobie czytalm to i owo i tez o poronieniach i zylam w ciaglym stresie ze cos nie tak.. ze moze juz serce nie bije.. a czy bedzie zdrowe.. a to a tamto.. ale juz tez nie czytam takich for.. czytam te radosne, gdzie dziewczyny szykuja siie do porodu i takie tam Nie ma sesnu sie nakrecac, na pewne rzeczy i tak nie mamy wplywusylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:a do którego tygodnia masz brać dupka ?
12 maja mam usg genetyczne, a 19 maja wizyte u mojej ginekolog, musze znowu zrobic badania z krwi, tsh, morfologie, wapn, magnez i zelazo plus te d-dimery..
a czy chlopiec czy dziewczynka.. mysle ze chlopiec to bedzie.. po pierwsze my wokresie okolowoulacyjnym przez tydzien wsplozylismy dzien i wieczor- wiec raczej trafilo jajeczko na te slabsze ale bardziej ruchliwe plemniki Y:) natomiast pomiary bety tez byly nie jakies wybuchowe wielkie wiec to wskazuje tez na chlopaka.. ale jak to bedzie, ktoz to wie najwazniejsze zeby zdrowe imiona juz wybrane : Stas lub Ania ( co do Ani jeszcze musze to przemyslec:P ) -
nick nieaktualnyCzas tak wolno leci.. teraz.. chcialabym juz jakis 20 tydzien.. wczoraj wieczorem mialam znowu kryzys i plakalam.. mam dosc ciaglych mdlosci i glodu w parze.. osttanio czuje strasznie rozrost macicy tez.. ciezko sie siada i wstaje a kichanie jest wrecz bolesne..
no odliczam teraz dni do zakonczenia 1 trymestru..
ale ostatnie usg bylo slodkie:) widac raczki i glowke ..