X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola a mam do Ciebie prośbę, czy mogłabyś u siebie w szpitalu zapytać o histeroskopię ? Chodzi mi o to czy przygotowania do zabiegu są takie same jak np. do laparo ? konkretnie mi chodzi o to czy robią lewatywę ? :D:D:D. Bardzo bym była wdzięczna. Nie chcę dzwonić już do tego szpitala gdzie będę miała najprawdopodobniej zabieg ( mam nadzieję że @ przyjdzie o czasie bo jak nie to termin przepadnie) bo wczoraj już 6 razy dzwoniłam :/

Edyta
  • agulas Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plimka_bum polecam szare mydło. Naprawde działa. Tylko nie w żelu tylko takie stare tradycyjne mydło. Ja też szybko łapie takie rzeczy a to najlepsze lekarstwo na całe zło :)
    Ja przed laparo nie miałam lewatywy. Zabieg miałam w środę około 14-15. Tydzień przed jadłam wyłącznie lekkostrawne posiłki. We wtorek zjadłam lekkie śniadanie, na obiad zupa warzywna i później już do środy do zabiegu nic.
    Wszystko było uzgodnione z lekarzem.

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuu to ja miałam 2 przed operacją i jedną po :D

Edyta
  • agulas Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedactwo. Jeżeli znasz termin zabiegu, to może poproś lekarza o receptę na środki przeczyszczające. Chociaż jedna nieprzyjemność Cię ominie :P

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie umiem się tam dodzwonić ale bede probowac i sie dowiem ale mysle ze przed histeroskopia nie trzeba :);) tylko ze co szpital to inne zasady a ty idziesz do twgo samego szpitala co laparoskopie mialas!:)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    No, podczas serduszkowania to mówiłam do mojego męża że czuję jakby mnie przypalał od środka czymś. A może byłam tak napalona ? he :):):). Masakrycznie boli.
    Ja tez tak milam swego czasu ale kupiłam sobie candivac clitromazolum i przeszlo jak reka odjal noi do tego jeszcze miałam pimafucin mój m tym sie tez smarowal i mu przeszlo. Moja mama miała raz takiego kaszaka ze myślała ze będzie musiała iść kolejny raz na zabieg i dalam jej ten pimafucin i wiecie ze jej pękł po jednej nocy jest niesamowitym tylko ze na receptę

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak ja stosowałam też pimafucin i faktycznie jest dobry.

Ola nie idę do tego samego szpitala, tam się popsuło narzędzie do histeroskopii i nie mają zamiaru naprawiać :D he :):):). W Katowicach znalazłam szpital gdzie mi to zrobią na NFZ. W gyncentrum zażyczyli sobie 1400 zł za ten zabieg więc szkoda tyle kasy dawac za coś co można miec za darmo. Nie wierzyłam czy uda mi się znaleźć szpital który mi to zrobi i to tak szybko. A tu proszę pierwsze telefon i jest.

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    tak ja stosowałam też pimafucin i faktycznie jest dobry.

Ola nie idę do tego samego szpitala, tam się popsuło narzędzie do histeroskopii i nie mają zamiaru naprawiać :D he :):):). W Katowicach znalazłam szpital gdzie mi to zrobią na NFZ. W gyncentrum zażyczyli sobie 1400 zł za ten zabieg więc szkoda tyle kasy dawac za coś co można miec za darmo. Nie wierzyłam czy uda mi się znaleźć szpital który mi to zrobi i to tak szybko. A tu proszę pierwsze telefon i jest.
    to kiedy masz zabieg??

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaplanowany jest na 15 lipca , to jest niby 7dc cyklu więc wystarczy że franca spóźni się jeden dzień i dupa blada.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta dodzwonilam sie i babka powiedziala ze to zalezy od zalecen lekarza. Niektorzy maja lewatywe a niektorzy nie :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to zobaczymy co się będzie działo :D dziękuję Ola że się dowiedziałaś :)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma sprawy ;)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczcie dziewczyny jaki dziwny test dzisiaj miałam, zrobiłam z ciekawości i takie wgniecenie mi powstało
    http://zapodaj.net/8913eac625659.jpg.html

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra wyjaśniło się, jakąś wadliwa seria bo na innym też jest taka krzywa krecha:)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe faktycznie dzine wgniecenie hehe :p ktory masz dc?:) bedziesz jeszcze testowac?:) bralas pregnyl?:)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ja w tym cyklu bez pregnylu bo i pęcherzyków nie było :) nie będę testować

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh no właśnie :) a clo masz dalej brać czy narazie nic?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta twoj M sie zna na komputerach prawda?:p

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zna się a co się stało ? Cło chyba nie będę brała ale zobaczę co powie lekarz jak wróci z urlopu

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co zepsuł mi się komputer. Tzn w srodku nie dziala tak jak powinien i się ciągle zacina. I chciałam formata zrobić ale nie wiem jak. Czy mógłby mi Twój M jakieś wskazówki dać czy lepiej iść niech mi gdzieś zrobią takiego formata :) Mam komputer stacjonarny NTT windows 7 home premium. Aa mam kod aktywacyjny na nalepce od komputera ale on nie działa. Wyskakuje błąd..

‹‹ 201 202 203 204 205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ