LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola a mam do Ciebie prośbę, czy mogłabyś u siebie w szpitalu zapytać o histeroskopię ? Chodzi mi o to czy przygotowania do zabiegu są takie same jak np. do laparo ? konkretnie mi chodzi o to czy robią lewatywę ? :D:D. Bardzo bym była wdzięczna. Nie chcę dzwonić już do tego szpitala gdzie będę miała najprawdopodobniej zabieg ( mam nadzieję że @ przyjdzie o czasie bo jak nie to termin przepadnie) bo wczoraj już 6 razy dzwoniłamEdyta
-
Plimka_bum polecam szare mydło. Naprawde działa. Tylko nie w żelu tylko takie stare tradycyjne mydło. Ja też szybko łapie takie rzeczy a to najlepsze lekarstwo na całe zło
Ja przed laparo nie miałam lewatywy. Zabieg miałam w środę około 14-15. Tydzień przed jadłam wyłącznie lekkostrawne posiłki. We wtorek zjadłam lekkie śniadanie, na obiad zupa warzywna i później już do środy do zabiegu nic.
Wszystko było uzgodnione z lekarzem. -
nick nieaktualny
-
plimka_bum wrote:No, podczas serduszkowania to mówiłam do mojego męża że czuję jakby mnie przypalał od środka czymś. A może byłam tak napalona ? he . Masakrycznie boli.
-
tak ja stosowałam też pimafucin i faktycznie jest dobry.
Ola nie idę do tego samego szpitala, tam się popsuło narzędzie do histeroskopii i nie mają zamiaru naprawiać he . W Katowicach znalazłam szpital gdzie mi to zrobią na NFZ. W gyncentrum zażyczyli sobie 1400 zł za ten zabieg więc szkoda tyle kasy dawac za coś co można miec za darmo. Nie wierzyłam czy uda mi się znaleźć szpital który mi to zrobi i to tak szybko. A tu proszę pierwsze telefon i jest.Edyta
-
plimka_bum wrote:tak ja stosowałam też pimafucin i faktycznie jest dobry.
Ola nie idę do tego samego szpitala, tam się popsuło narzędzie do histeroskopii i nie mają zamiaru naprawiać he . W Katowicach znalazłam szpital gdzie mi to zrobią na NFZ. W gyncentrum zażyczyli sobie 1400 zł za ten zabieg więc szkoda tyle kasy dawac za coś co można miec za darmo. Nie wierzyłam czy uda mi się znaleźć szpital który mi to zrobi i to tak szybko. A tu proszę pierwsze telefon i jest. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz co zepsuł mi się komputer. Tzn w srodku nie dziala tak jak powinien i się ciągle zacina. I chciałam formata zrobić ale nie wiem jak. Czy mógłby mi Twój M jakieś wskazówki dać czy lepiej iść niech mi gdzieś zrobią takiego formata Mam komputer stacjonarny NTT windows 7 home premium. Aa mam kod aktywacyjny na nalepce od komputera ale on nie działa. Wyskakuje błąd..