X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przesłalam mu, zobaczymy co odpisze :D

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jaka lipa. Ja to mam pecha z tymi komputerami... :(

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam odpowiedź :D
    Jakbyś Ola miała problem to mogę ci prv podac do mojego M numer , jak zadzwonisz to może uda mu się pomóc

Wiec tak na początek musisz dokładnie zobaczyć czy system który instaluje jest to taka sama wersja jak na nalepce . Czy błąd który wyskakuje to jest napisane ze klucz jest nieprawidłowy ?? . Musisz zobaczyć, jest opcja pomiń przy wpisywaniu klucza jeśli jest to daj na pomiń i po zainstalowaniu systemu powinien sam się upomnieć o klucz .

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 3 lipca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie z dnia na dzień gorzej zalamka totalna:( właśnie M przyszedł z pracy i mówi mi że koleżanka jest w ciąży ze się jej udało po tylu latach starań :(takze juz wszyscy u niego z pracy będą mieć dzieci tylko jeden nie... Jezu jak mi się ryczeć chce z tego wszystkiego :(niewiem jak dalej pociagne

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Ci Edyta :) jutro z moim M przysiadziemy do tego a jak nie da rady to fajnieby bylo jakby przez telefon poinstruowal ;) to jutro dam znac :)

Sylka nie smuć się naszym najlepszym znajomym teraz też się udało. Jest w 6 tyg. I cieszę się z tego bardzo ale zarazem jest mi przykro, że nam dalej nie wychodzi ;(

• honey028 Ekspertka

Wysłany: 5 lipca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik mojego testowania..:)
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/610794fa4d6fc745.html

zem3anliv0nwa2qo.png
    16 m-cy 15 cs 6 cykli z clo 1 IUI 04.01.2015 :( 2 IUI 04.02.2015 :(
    16.06.2015 laparo 06.07.2015 beta hcg 57,4
    29.03.2016 Kacperek 👶
    26.06.2019 nowy początek starań 👶
    11cs
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluję ;)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honey gratulacje :))

Edyta z tym moim komputerem nakombinowalam taknjak mi twoj m mowil ale okazalo sie ze musze nowy plik instalacykny windowsa miec :) wiec sobie to zalatwie w tym tyg. ;p

A tak w ogole to dostalam dzis plamienia a jest 24 dc.. I nie wiem czy mam dalej duphaston brac do jutra czy odstawic :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola a może to plamienie implantacyjne ?? bierz ten duphastan , jeden dzień chyba nie zaszkodzi a może to tylko plamienie. Zrób test !!!!!! Ja w tym tygodniu cały czas myślę o tym czy dostanę terminowo w sobotę @ , bo jak nie to przepadnie mi termin histeroskopii :(

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mysle ze to miesiaczka sie zbiera bo tak czuje :p wezme jeszcze jutro ten duphaston :) no chyba ze sie rozkreci ;)) a bo w ogole wczoraj zamnialam jednej tabletki rano wziac ;p

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to muszę znaleźć jakieś sposoby na ewentualne przyspieszenie @ . Gorąca kąpiel w takie upały to niezbyt dobry pomysł :):)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my dziś taki ogromny basen sobie kupilismy ;p jutro bede plywac hehe ;p plamienia juz nie mam. Wydaje mi sie ze to przez duphaston ze pominelam jedna tabletke ;) Edyta najlepszy na okres jest seks hihi ;)
    Powiem wam ze przyszlam do domu a moj M mi niespodzianke zrobil i wzial wolne. Kolacja wielka jest przygotowana, kwiaty swiece.. Zakochałam się w nim na nowo ;) naprawde nigdy bym sie nie spodziewala po nim. Tym bardziej ze decyzje taka podjelismy ze bez prezentow na rocznice slubu ;))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 23:57

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola to na pewno miło ci się zrobiło :):) poza tym gratuluję rocznego stażu ;);)
    Wiem że seksik dobry na wywoływanie ale... w piątek mój M idzie na badanie nasienia co się wiąże z 5 dniową abstynencją więc ta metoda odpada. No chyba że w piątek @ nie przyjdzie to wtedy będziemy wywoływać już po badaniach :P:P. Strasznie, ale to strasznie mi się dłuży ten tydzień. Po pierwsze przez badania mojego M w piątek, po drugie przez oczekiwanie i nerwy czy @ przyjdzie o czasie, po trzecie chciałabym już być po tej histeroskopii żeby iść do lekarza i zobaczyć co powie. Co robimy dalej. Wciąż mam wątpliwości czy nie za wcześnie na to invitro ale .... w sumie po co odkładac coś co najprawdopodobniej jest nieuniknione. Dodatkowo naczytałam się że podobno histeroskopia też trochę ożywia wszystko wewnątrz i podobnie do laparo pomaga niektórym zajść i się zastanawiam czy by nie spróbować jednego miesiąca po histero naturalnie.

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z drugiej strony to jakbym chciała w tym cyklu próbować to musiałabym brać clo od 5dc a w 8dc mam mieć histero a podobno po histero nie można serduszkować

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 7 lipca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tez w tym cyklu bez clo próbuje. Ja w sobotę idę wesele kuzynki potem znowu za trzy tygodnie i potem znowu za dwa. Takze nawet nie myślę o ciąży ani nie mam parcia

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam dziewczyny słychać?? :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wlasnie tez mialam pytan :0 no mi wlasnie polowa ciazy strzelila :) bylam na polowkowych badaniach, napewno chlopak i zdrowy :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa no ja się stresuję że @ nie mam i że histero mi przepadnie :/ Ola dostałaś już @ ?? Jutro mój M jedzie na badania nasienia a ja dalej czekam na @

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia to super wiadomość :)
    Edyta nie stresuj się bo Ci się spóźni.. Napewno przyjdzie, ja nie dostałam jeszcze @ :) dopiero 27 dc ;) także jeszcze z 5-6 dni mam nadzieję :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ku mojemu zdziwieniu :) ale bardzo się cieszę - przyszła dziś rano @ :)) Także zaczynam nowy cykl, po południu dzwonie do mojej gin jaki ma plan działania :)) i czy mam brać jeszcze clo :)

‹‹ 202 203 204 205 206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ