LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mam odpowiedź
Jakbyś Ola miała problem to mogę ci prv podac do mojego M numer , jak zadzwonisz to może uda mu się pomóc
Wiec tak na początek musisz dokładnie zobaczyć czy system który instaluje jest to taka sama wersja jak na nalepce . Czy błąd który wyskakuje to jest napisane ze klucz jest nieprawidłowy ?? . Musisz zobaczyć, jest opcja pomiń przy wpisywaniu klucza jeśli jest to daj na pomiń i po zainstalowaniu systemu powinien sam się upomnieć o klucz .Edyta
-
Hej u mnie z dnia na dzień gorzej zalamka totalna:( właśnie M przyszedł z pracy i mówi mi że koleżanka jest w ciąży ze się jej udało po tylu latach starań :(takze juz wszyscy u niego z pracy będą mieć dzieci tylko jeden nie... Jezu jak mi się ryczeć chce z tego wszystkiego :(niewiem jak dalej pociagne
-
nick nieaktualnyDziękuje Ci Edyta jutro z moim M przysiadziemy do tego a jak nie da rady to fajnieby bylo jakby przez telefon poinstruowal to jutro dam znac
Sylka nie smuć się naszym najlepszym znajomym teraz też się udało. Jest w 6 tyg. I cieszę się z tego bardzo ale zarazem jest mi przykro, że nam dalej nie wychodzi ;( -
Wynik mojego testowania..
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/610794fa4d6fc745.html
16 m-cy 15 cs 6 cykli z clo 1 IUI 04.01.2015 2 IUI 04.02.2015
16.06.2015 laparo 06.07.2015 beta hcg 57,4
29.03.2016 Kacperek 👶
26.06.2019 nowy początek starań 👶
11cs -
nick nieaktualnyHoney gratulacje )
Edyta z tym moim komputerem nakombinowalam taknjak mi twoj m mowil ale okazalo sie ze musze nowy plik instalacykny windowsa miec wiec sobie to zalatwie w tym tyg. ;p
A tak w ogole to dostalam dzis plamienia a jest 24 dc.. I nie wiem czy mam dalej duphaston brac do jutra czy odstawic -
Ola a może to plamienie implantacyjne ?? bierz ten duphastan , jeden dzień chyba nie zaszkodzi a może to tylko plamienie. Zrób test !!!!!! Ja w tym tygodniu cały czas myślę o tym czy dostanę terminowo w sobotę @ , bo jak nie to przepadnie mi termin histeroskopiiEdyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo my dziś taki ogromny basen sobie kupilismy ;p jutro bede plywac hehe ;p plamienia juz nie mam. Wydaje mi sie ze to przez duphaston ze pominelam jedna tabletke Edyta najlepszy na okres jest seks hihi
Powiem wam ze przyszlam do domu a moj M mi niespodzianke zrobil i wzial wolne. Kolacja wielka jest przygotowana, kwiaty swiece.. Zakochałam się w nim na nowo naprawde nigdy bym sie nie spodziewala po nim. Tym bardziej ze decyzje taka podjelismy ze bez prezentow na rocznice slubu )Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 23:57
-
Ola to na pewno miło ci się zrobiło poza tym gratuluję rocznego stażu
Wiem że seksik dobry na wywoływanie ale... w piątek mój M idzie na badanie nasienia co się wiąże z 5 dniową abstynencją więc ta metoda odpada. No chyba że w piątek @ nie przyjdzie to wtedy będziemy wywoływać już po badaniach :P. Strasznie, ale to strasznie mi się dłuży ten tydzień. Po pierwsze przez badania mojego M w piątek, po drugie przez oczekiwanie i nerwy czy @ przyjdzie o czasie, po trzecie chciałabym już być po tej histeroskopii żeby iść do lekarza i zobaczyć co powie. Co robimy dalej. Wciąż mam wątpliwości czy nie za wcześnie na to invitro ale .... w sumie po co odkładac coś co najprawdopodobniej jest nieuniknione. Dodatkowo naczytałam się że podobno histeroskopia też trochę ożywia wszystko wewnątrz i podobnie do laparo pomaga niektórym zajść i się zastanawiam czy by nie spróbować jednego miesiąca po histero naturalnie.Edyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny