X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przesłalam mu, zobaczymy co odpisze :D

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jaka lipa. Ja to mam pecha z tymi komputerami... :(

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam odpowiedź :D
    Jakbyś Ola miała problem to mogę ci prv podac do mojego M numer , jak zadzwonisz to może uda mu się pomóc

Wiec tak na początek musisz dokładnie zobaczyć czy system który instaluje jest to taka sama wersja jak na nalepce . Czy błąd który wyskakuje to jest napisane ze klucz jest nieprawidłowy ?? . Musisz zobaczyć, jest opcja pomiń przy wpisywaniu klucza jeśli jest to daj na pomiń i po zainstalowaniu systemu powinien sam się upomnieć o klucz .

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 3 lipca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie z dnia na dzień gorzej zalamka totalna:( właśnie M przyszedł z pracy i mówi mi że koleżanka jest w ciąży ze się jej udało po tylu latach starań :(takze juz wszyscy u niego z pracy będą mieć dzieci tylko jeden nie... Jezu jak mi się ryczeć chce z tego wszystkiego :(niewiem jak dalej pociagne

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Ci Edyta :) jutro z moim M przysiadziemy do tego a jak nie da rady to fajnieby bylo jakby przez telefon poinstruowal ;) to jutro dam znac :)

Sylka nie smuć się naszym najlepszym znajomym teraz też się udało. Jest w 6 tyg. I cieszę się z tego bardzo ale zarazem jest mi przykro, że nam dalej nie wychodzi ;(

• honey028 Ekspertka

Wysłany: 5 lipca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik mojego testowania..:)
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/610794fa4d6fc745.html

zem3anliv0nwa2qo.png
    16 m-cy 15 cs 6 cykli z clo 1 IUI 04.01.2015 :( 2 IUI 04.02.2015 :(
    16.06.2015 laparo 06.07.2015 beta hcg 57,4
    29.03.2016 Kacperek 👶
    26.06.2019 nowy początek starań 👶
    11cs
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluję ;)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honey gratulacje :))

Edyta z tym moim komputerem nakombinowalam taknjak mi twoj m mowil ale okazalo sie ze musze nowy plik instalacykny windowsa miec :) wiec sobie to zalatwie w tym tyg. ;p

A tak w ogole to dostalam dzis plamienia a jest 24 dc.. I nie wiem czy mam dalej duphaston brac do jutra czy odstawic :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola a może to plamienie implantacyjne ?? bierz ten duphastan , jeden dzień chyba nie zaszkodzi a może to tylko plamienie. Zrób test !!!!!! Ja w tym tygodniu cały czas myślę o tym czy dostanę terminowo w sobotę @ , bo jak nie to przepadnie mi termin histeroskopii :(

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mysle ze to miesiaczka sie zbiera bo tak czuje :p wezme jeszcze jutro ten duphaston :) no chyba ze sie rozkreci ;)) a bo w ogole wczoraj zamnialam jednej tabletki rano wziac ;p

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to muszę znaleźć jakieś sposoby na ewentualne przyspieszenie @ . Gorąca kąpiel w takie upały to niezbyt dobry pomysł :):)

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my dziś taki ogromny basen sobie kupilismy ;p jutro bede plywac hehe ;p plamienia juz nie mam. Wydaje mi sie ze to przez duphaston ze pominelam jedna tabletke ;) Edyta najlepszy na okres jest seks hihi ;)
    Powiem wam ze przyszlam do domu a moj M mi niespodzianke zrobil i wzial wolne. Kolacja wielka jest przygotowana, kwiaty swiece.. Zakochałam się w nim na nowo ;) naprawde nigdy bym sie nie spodziewala po nim. Tym bardziej ze decyzje taka podjelismy ze bez prezentow na rocznice slubu ;))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 23:57

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola to na pewno miło ci się zrobiło :):) poza tym gratuluję rocznego stażu ;);)
    Wiem że seksik dobry na wywoływanie ale... w piątek mój M idzie na badanie nasienia co się wiąże z 5 dniową abstynencją więc ta metoda odpada. No chyba że w piątek @ nie przyjdzie to wtedy będziemy wywoływać już po badaniach :P:P. Strasznie, ale to strasznie mi się dłuży ten tydzień. Po pierwsze przez badania mojego M w piątek, po drugie przez oczekiwanie i nerwy czy @ przyjdzie o czasie, po trzecie chciałabym już być po tej histeroskopii żeby iść do lekarza i zobaczyć co powie. Co robimy dalej. Wciąż mam wątpliwości czy nie za wcześnie na to invitro ale .... w sumie po co odkładac coś co najprawdopodobniej jest nieuniknione. Dodatkowo naczytałam się że podobno histeroskopia też trochę ożywia wszystko wewnątrz i podobnie do laparo pomaga niektórym zajść i się zastanawiam czy by nie spróbować jednego miesiąca po histero naturalnie.

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z drugiej strony to jakbym chciała w tym cyklu próbować to musiałabym brać clo od 5dc a w 8dc mam mieć histero a podobno po histero nie można serduszkować

Edyta
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 7 lipca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tez w tym cyklu bez clo próbuje. Ja w sobotę idę wesele kuzynki potem znowu za trzy tygodnie i potem znowu za dwa. Takze nawet nie myślę o ciąży ani nie mam parcia

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam dziewczyny słychać?? :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wlasnie tez mialam pytan :0 no mi wlasnie polowa ciazy strzelila :) bylam na polowkowych badaniach, napewno chlopak i zdrowy :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa no ja się stresuję że @ nie mam i że histero mi przepadnie :/ Ola dostałaś już @ ?? Jutro mój M jedzie na badania nasienia a ja dalej czekam na @

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia to super wiadomość :)
    Edyta nie stresuj się bo Ci się spóźni.. Napewno przyjdzie, ja nie dostałam jeszcze @ :) dopiero 27 dc ;) także jeszcze z 5-6 dni mam nadzieję :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ku mojemu zdziwieniu :) ale bardzo się cieszę - przyszła dziś rano @ :)) Także zaczynam nowy cykl, po południu dzwonie do mojej gin jaki ma plan działania :)) i czy mam brać jeszcze clo :)

‹‹ 202 203 204 205 206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ