LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Natalia czy ty w ciąży chorowalas na tarczyca ? Bralas euthyrox? Na jakim poziomie mialas tsh ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Tylko szkoda mi trochę kaski :p ale najwyżej sie potem jako zwykly kocyk przyda
i bedzie na dluzej
-
nick nieaktualnyailatan wrote:Ja dostałam otulacz w prezencie. Niestety moje dzuecko nie nawidzi być krepowane. Jeżeli mogę doradzić to zakupu tak drogiego dokonała bym po narodzinach. Można ma początku otulac zwykłym kocykiem. Ja nakupilam kocyk ów w lumpeksie ,) naprawdę idzie kupę kasy ma pieluchy o tetaz mleko ze lepiej oszczedzajcie sobie. Powiem Wam co dla mnie jest niezbędne. Przewijak na łóżeczko twardy. Duże waciki. Oilatum. Sudocrem. Chusta do noszenia. Pieluchy tetrowe. Rogal do karmienia był fajny. Rożki twarde. Organizer do łóżeczka. I aktualnie Szumis. A i Inhalator no i tetaz mata edukacyjna. Ostatnio zamówiłam Inhalator, mate i szum misia i wydałam kolo 600 zł..
Tyle, że to co napisałaś to ja to wszystko mam po siostrze i szwagierce. Jedynie czego nie mam to pieluch tetrowychbi kosmetyków ale to przed porodem kupię
tzn. nawet nie bedzie tego dużo bo aż olej kokosowy i mydełko z allerco
Szumisia też ew. po porodzie kupie
Dlatego chciałabym coś w końcu sama od siebie kupić hehe bo i łóżeczko mam wsumie to dla dziecka wszystko tylko takie pierdoly zostały no i dla mnie jeszcze
ale 120 zl na otulacz to duzomoze faktycznie poczekam do porodu
mam jeden kocyk taki wiekszy cienki wiec moze wyprobuje go jako"otulacz" i jak sie spodoba to kupie :p
Najważniejsze co musze odwiedzić to apteke gemini :p a tam pewnie wydam majątek
Laktatora z medeli nie bede kupywac poki co bo mi szwagierka da z baby ono ktory użyła tylko 2 razy bo mleka nie miała. Więc go wyprobuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Natalia ty masz nianie z detektorem oddechu razem?
z jakiej firmy ?
-
nick nieaktualny
-
Sikam w środę
jak coś wyjdzie to idę na betę, jak nie to czekam zgodnie z planem do piatku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 20:05
Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUIhistero z resekcją
01.2016 I ICSI1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płoduczekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET5bb
16.09.2024 FET3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
11.2024 AMH 0,36 -
No to porozmawiajcie z nim . Bo przecież tobie rosły pęcherzyki po cło więc może lepiej połączyć te gonandtropiny z jakąś inną metodą. Nie wiem też jak ty się zapatrujesz na inseminacje bo to taka odległa kuzynkan invitro ale warto poznać różne możliwości.Edyta