LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyailatan wrote:Oj chyba lepiej nie bo aktualnie jestem wykończona. . Naprawdę przydałby się dzuen bez dziecka .
Ty rodziłaś sama czy był z tobą mąż od początku do końca? :p -
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:To dziecko sprzedaj teściom albo rodzicom i zróbcie sobie wspólny wieczór hehe :p
Ty rodziłaś sama czy był z tobą mąż od początku do końca? :p -
Wróciłam z pracy jestem wykończona. A mąż powiem że jest super od jakiegoś czasu wspiera mnie. A co do starań to czekam na pęcherzyk po CLO. Ale jak jestem zakażona to chyba nic z tego niewiem jak interpretować te wyniki musze iść do lekarza nie pisze czy ujemne czy nie. Ale dzis juz ide spać trzymajcie się ciepło
-
nick nieaktualnyailatan wrote:Teściowa była z nim w sylwestra i juz się go teraz boi bo dal czadu a moi rodzice niestety się nie nadają.. wiec dupa ; ( rodziłam z mężem od początku do końca chociaż nie miał zostać do końca tylko ze u mnie wszystko się szybko działo i w zasadzie miałam gdzieś na końcu czy on jest czy nie bo na końcu to już o niczym innym niż o bólu i pozbyciu się go się nie myśli.. fajnie ze był.. zobaczył ile to mnie kosztowało
Mój mąż powiedział, że w życiu nie odpuści takiej chwili! :p hehe Ja chcę, żeby był ale jak nie da rady na końcu to se wyjdzie :p zobaczymy Wiem, że on mnie psychicznie będzie wspierał. Zawsze to robi w trudnych chwilach i myśli za mnie i na ziemie mnie sprowadza ;p jak już nie będę dawała rady to wiem że mi pomoże się ogarnąc (nawet jakby miał na mnie wrzasnąc) :p -
Jezel chodzi o poród to mi jest obojętne czy będzie czy nie. Zaakceptuje kazda decyzję która podejmie ☺ . Ważne dla mnie jest to żeby zaraz po porodzie był z dzieckiem przy mierzenia, wrażeniu itp. Oczywiście wszystko wyjdzie w praniu i ciężko jest wszystko zaplanować ☺ niekiedy to co nieplanowanr lepiej wychodzi od tego zaplanowanego ☺.Edyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wiecie szczerze lepiej nie planować bo u mnie wszystko wyszło i tak inaczej ja juz nic nie planuje hihi ale przynajmniej ja miałam głęboko gdzieś czy on tam jest czy nie przez ostatnie 2 h .Leżałam do niego tyłem i chciałam sama być w tym bólu
-
Znowu mi nie dodało wiadomości szlag mnie trafi. Jak spedzacie weekend ? Sylwia kiedy masz podgląd pęcherzyków i wizytę w sprawie wyników ? Czytałaś z mężem i tej naprotechnologii ? Dobrze byłoby załapać się na początku żeby kasy nie zabrakło. Podobno pomału już wchodzi ten program w życie I bedzie można zrobić dużo darmowych badań i owulacji też będziesz mogła mieć monitorowana za darmo.Edyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Znowu mi nie dodało wiadomości szlag mnie trafi. Jak spedzacie weekend ? Sylwia kiedy masz podgląd pęcherzyków i wizytę w sprawie wyników ? Czytałaś z mężem i tej naprotechnologii ? Dobrze byłoby załapać się na początku żeby kasy nie zabrakło. Podobno pomału już wchodzi ten program w życie I bedzie można zrobić dużo darmowych badań i owulacji też będziesz mogła mieć monitorowana za darmo.
p.s jak slysze o tej calej naprotechnlogii to mnie trzesie.. tak samo jak o 20 mln na uczelnie rydzyka ;P i ogolnie jestem zalamana sytuacja w naszym Panstwie.. dobrze byloby stad ucziec bo zaczyna sie robic tok raj dla moherow i katolów ( nie mylić z katollikami ) .. -
nick nieaktualny
-
Ja niestety jestem tego samego zdania. Naprotechnologia to nic innego jak to co my robiliśmy ale niestety osobom z większymi problemami to nie pomoże. Jedynie usłyszą musisz wierzyć to się uda. A jak ma się udać jak np jajowody niegroźne ? Ehhh szkoda gadać. Dodatkowo 500 zł na dziecko sprawi ze nie dosc se gospodarka ipadnie to dodatkowo będzie mnóstwo ludzi żyjących z tego dodatku którym nie będzie się ccialo scgylic po pracę. Bo po co ? Szkoda gadać. Uważam że dodatek na dziecko jak już chcą to ok niech będzie ale wyłącznie gdy ktoś pracuje i może odprowadzić sobie ten dodatek od podatku. Ale to temat N osobną rozmowę. Denerwuje mnie tylko ze pisiory chcą doprowadzić do totalnego nierobstwa osób które i tak już nie pracują albo pracują nielegalnie. Bo to zazwycZaj tak jest ze mają po 5 dzieci ojciec pracuje na czarno na budowie i niby kasy nie mają. Ehhhhhhhh
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
Edyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Hej dziewczyny. Od którego tygodnia należy liczyć ruchy płodu ? Ja jeszcze nie czuje bobasa na tyle żeby liczyć. Ola ty już liczysz ?
-
nick nieaktualny
-
plimka_bum wrote:Znowu mi nie dodało wiadomości szlag mnie trafi. Jak spedzacie weekend ? Sylwia kiedy masz podgląd pęcherzyków i wizytę w sprawie wyników ? Czytałaś z mężem i tej naprotechnologii ? Dobrze byłoby załapać się na początku żeby kasy nie zabrakło. Podobno pomału już wchodzi ten program w życie I bedzie można zrobić dużo darmowych badań i owulacji też będziesz mogła mieć monitorowana za darmo.