X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj chyba lepiej nie bo aktualnie jestem wykończona. . Naprawdę przydałby się dzuen bez dziecka .

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Oj chyba lepiej nie bo aktualnie jestem wykończona. . Naprawdę przydałby się dzuen bez dziecka .
    To dziecko sprzedaj teściom albo rodzicom i zróbcie sobie wspólny wieczór hehe :p

Ty rodziłaś sama czy był z tobą mąż od początku do końca? :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    To dziecko sprzedaj teściom albo rodzicom i zróbcie sobie wspólny wieczór hehe :p

Ty rodziłaś sama czy był z tobą mąż od początku do końca? :p
    Teściowa była z nim w sylwestra i juz się go teraz boi bo dal czadu ;) a moi rodzice niestety się nie nadają.. wiec dupa ; ( rodziłam z mężem od początku do końca chociaż nie miał zostać do końca tylko ze u mnie wszystko się szybko działo i w zasadzie miałam gdzieś na końcu czy on jest czy nie bo na końcu to już o niczym innym niż o bólu i pozbyciu się go się nie myśli.. fajnie ze był.. zobaczył ile to mnie kosztowało ;)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z pracy jestem wykończona. A mąż powiem że jest super od jakiegoś czasu wspiera mnie. A co do starań to czekam na pęcherzyk po CLO. Ale jak jestem zakażona to chyba nic z tego :( niewiem jak interpretować te wyniki musze iść do lekarza nie pisze czy ujemne czy nie. Ale dzis juz ide spać trzymajcie się ciepło

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Teściowa była z nim w sylwestra i juz się go teraz boi bo dal czadu ;) a moi rodzice niestety się nie nadają.. wiec dupa ; ( rodziłam z mężem od początku do końca chociaż nie miał zostać do końca tylko ze u mnie wszystko się szybko działo i w zasadzie miałam gdzieś na końcu czy on jest czy nie bo na końcu to już o niczym innym niż o bólu i pozbyciu się go się nie myśli.. fajnie ze był.. zobaczył ile to mnie kosztowało ;)
    No i dobrze, że był :)
    Mój mąż powiedział, że w życiu nie odpuści takiej chwili! :p hehe Ja chcę, żeby był ale jak nie da rady na końcu to se wyjdzie :p zobaczymy :) Wiem, że on mnie psychicznie będzie wspierał. Zawsze to robi w trudnych chwilach i myśli za mnie :) i na ziemie mnie sprowadza ;p jak już nie będę dawała rady to wiem że mi pomoże się ogarnąc (nawet jakby miał na mnie wrzasnąc) :p

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezel chodzi o poród to mi jest obojętne czy będzie czy nie. Zaakceptuje kazda decyzję która podejmie ☺ . Ważne dla mnie jest to żeby zaraz po porodzie był z dzieckiem przy mierzenia, wrażeniu itp. Oczywiście wszystko wyjdzie w praniu i ciężko jest wszystko zaplanować ☺ niekiedy to co nieplanowanr lepiej wychodzi od tego zaplanowanego ☺.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaplanować sobie można ale co wyjdzie to zobaczymy hehe :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiecie szczerze lepiej nie planować bo u mnie wszystko wyszło i tak inaczej ;) ja juz nic nie planuje hihi ale przynajmniej ja miałam głęboko gdzieś czy on tam jest czy nie przez ostatnie 2 h .Leżałam do niego tyłem i chciałam sama być w tym bólu ;)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja nie planuje bo życie mnie nauczyło że nie wszystko są się zaplanować. Zwłaszcza takie sytuację ☺

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Męczy mnie nadal katar ale wg zabobonow po 7 dniach powinien minąć więc jeszcze 3 dni

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu mi nie dodało wiadomości szlag mnie trafi. Jak spedzacie weekend ? Sylwia kiedy masz podgląd pęcherzyków i wizytę w sprawie wyników ? Czytałaś z mężem i tej naprotechnologii ? Dobrze byłoby załapać się na początku żeby kasy nie zabrakło. Podobno pomału już wchodzi ten program w życie I bedzie można zrobić dużo darmowych badań i owulacji też będziesz mogła mieć monitorowana za darmo.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Znowu mi nie dodało wiadomości szlag mnie trafi. Jak spedzacie weekend ? Sylwia kiedy masz podgląd pęcherzyków i wizytę w sprawie wyników ? Czytałaś z mężem i tej naprotechnologii ? Dobrze byłoby załapać się na początku żeby kasy nie zabrakło. Podobno pomału już wchodzi ten program w życie I bedzie można zrobić dużo darmowych badań i owulacji też będziesz mogła mieć monitorowana za darmo.
    My mamy weekend odiwedzi. Dzis starszy kolega o 9 miesieczy Janek, jutro starszy o rok kolega Antos :) Krzys bardzo lubi ludzi i jest mega grzeczny wtedy i nie chce ciagle jesc:P ja dzis zrobilam test ciazowy, co prawda popodudniu a okres powinien byc za tydzien ale tak mi caly dzien niedobrze i slabo ze sie przerazilam wiecie , ale wyszedl negatywny wiec ze spokojnym sumieniem pije wlasnie wino - czerwone :) aa bo juz nie karmie.. i moge :D hihi
    p.s jak slysze o tej calej naprotechnlogii to mnie trzesie.. tak samo jak o 20 mln na uczelnie rydzyka ;P i ogolnie jestem zalamana sytuacja w naszym Panstwie.. dobrze byloby stad ucziec bo zaczyna sie robic tok raj dla moherow i katolów ( nie mylić z katollikami ) ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś na uczelni cały dzień i właśnie do wanny wchodzę się wygrzać i spać zaraz a jutro na 14 jadę na zaliczenie :)
    Mały tak szaleje, tak mnie dziś na uczelni skopał, że dosłownie mnie prawy bok boli i rzebra.. :) chyba za dużo słodkiego zjadłam :p

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety jestem tego samego zdania. Naprotechnologia to nic innego jak to co my robiliśmy ale niestety osobom z większymi problemami to nie pomoże. Jedynie usłyszą musisz wierzyć to się uda. A jak ma się udać jak np jajowody niegroźne ? Ehhh szkoda gadać. Dodatkowo 500 zł na dziecko sprawi ze nie dosc se gospodarka ipadnie to dodatkowo będzie mnóstwo ludzi żyjących z tego dodatku którym nie będzie się ccialo scgylic po pracę. Bo po co ? Szkoda gadać. Uważam że dodatek na dziecko jak już chcą to ok niech będzie ale wyłącznie gdy ktoś pracuje i może odprowadzić sobie ten dodatek od podatku. Ale to temat N osobną rozmowę. Denerwuje mnie tylko ze pisiory chcą doprowadzić do totalnego nierobstwa osób które i tak już nie pracują albo pracują nielegalnie. Bo to zazwycZaj tak jest ze mają po 5 dzieci ojciec pracuje na czarno na budowie i niby kasy nie mają. Ehhhhhhhh

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Od którego tygodnia należy liczyć ruchy płodu ? Ja jeszcze nie czuje bobasa na tyle żeby liczyć. Ola ty już liczysz ?

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Hej dziewczyny. Od którego tygodnia należy liczyć ruchy płodu ? Ja jeszcze nie czuje bobasa na tyle żeby liczyć. Ola ty już liczysz ?
    Edyta należy liczyć od 30 tyg wiec jeszcze dużo czasu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Ja zaczęłam od tamtego tygodnia liczyć bo czytałam w jakiejś książce że od 28 tc :) ale już nie liczę bo regularnie małego czuje :) no chyba, że ma spokojniejszy dzień i coś mnie niepokoi to wtedy liczę tak jak Natalia wytłumaczyła :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola a ten twój otulacz który masz zamiar kupić to z jakiego materiału jest ? Jest zapinany na rzepy czy wygląda jak kocyk / pielucha. Ja znalazłam nawet fajny bambusowy bez rzepie albo muslinowy tez bez rzepow.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.kolorowodosnu.pl/poduszki-3/100-bamboo/product/view/19/1859.html
    Bambusowy :) trochę drogi ale mam już rzeczy od makaszki więc dla mnie jest sprawdzona i dlatego go kupie ;) w sumie to nie szukalam na innych stronach :)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 31 stycznia 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Powiem tak o naprotechnologi niewiem nic czytala tylko ze jest cos takiego ale niewiem nawet gdzie się rozglądnąć żeby bylo refundowane. Podgląd pęcherzyków mam jutro zobaczmy. Ale straszna ochotę mam na seks co chwile by mógł być hehe niewiem czemu sie tak dzieje czy tylko ja tak mam? W okresie okoloowulacyjnym tak mam dzis mam 12,dzień cyklu w poprzednim cyklu tak nie miałam.

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
‹‹ 307 308 309 310 311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ