X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    Właśnie dlatego ja kupię 62 . Najwyżej jak będzie mały to dokupie 56
    Ee wiesz co podwiniesz.. lepiej luzniejsze.. mój nosi juz ciuchy 4-6 miesięcy..

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/e89c8fdd772e0.jpg.html
    http://zapodaj.net/fbfce779408dc.jpg.html
    http://zapodaj.net/0b6208cfeaef4.jpg.html
    http://zapodaj.net/b4387e8251a11.jpg.html
    http://zapodaj.net/682571e56d9af.jpg.html

uf w koncu moge sie pochwalic ;) ja 2 tyg przed narodzeniem, Krzys w szpitalu i potem jak sie zmienial :) ostatnie zdjecie z dzis :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta gratulacje wizyty udanej :) To mały już jest spory :) Ciekawe ile mój miś waży Już bym chciała czwartek :)
    Ja mam sporo ubranek na 56 ale nie ja kupowałam tylko po siostrze i szwagierce :) napewno ich wszystkich nie użyje :) Ja dokupiłam 62 :) no i chyba 56 kupiłam 2 paczki 3 paków bo chciałam kieć coś nowego :)

Natalia w życiu bym nie powiedziała, że masz 29 lat :) bardzo młodo wyglądasz :) Krzysiu jest uroczy i podobny do mamusi :) chociaż taty nie widziałam :) ale podobny do ciebie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Ola. No bez makijażu tak jakoś wyglądam hehe
    Wombi czekamy na wieści ;)

• wombi Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic nie wysikała, muszę zrobić betę w piątek, ale myślę, że raczej się nic nie zmieni

Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
    Starania od 2013
    HSG, laparoskopia, histero, IUI :( histero z resekcją
    01.2016 I ICSI :( 1 zarodek, 0 mrożaków
    05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
    11.2019 IUI :(
    12.2019 IUI :(
    02.2020 IUI :(
    06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu :(
    09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
    06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
    8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt <3
    12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu :( czekamy na amnio
    16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
    14.02.2022 FET 3aa
    6dpt ⏸
    7dpt beta 72,70
    9dpt beta 178
    14dpt 1709
    25dpt jest <3 6t2d
    12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
    22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
    30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
    39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
    ---
    22.07.2024 FET :( 5bb
    16.09.2024 FET :( 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
    11.2024 AMH 0,36
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wombi wrote:
    nic nie wysikała, muszę zrobić betę w piątek, ale myślę, że raczej się nic nie zmieni
    Nadzieja umiera ostatnia. Przykro mi ze dzus się nie udało ; (

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/5586128835617.jpg.html

http://zapodaj.net/10248c66bd7c1.jpg.html

mysle ze jednak maz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi wombi za dzisiaj :( ale jeszcze nie wszystko stracone :) do piątku się zmieni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia fo obu podobny :) ale oczy Twoje :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak moje dziecko będzie wyglądać hehe :p pewnie będzie do taty podobny bo u niego w rodzinie wszyscy faceci idą po sobie z wyglądem.. strasznie charakterystyczne cechy mają :p

• Serducho Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Czy ktoras miala laparoskopie u profesora Marka Klimka (KRAKÓW) ??

endometrioza, 2 operacje
    29 dpt mamy ❤

mhsvupjyytz3xgxj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Ciekawe jak moje dziecko będzie wyglądać hehe :p pewnie będzie do taty podobny bo u niego w rodzinie wszyscy faceci idą po sobie z wyglądem.. strasznie charakterystyczne cechy mają :p
    no ja tez jestem bardzo ciekawa Waszych dzieciatek :)

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia krzys jest uroczy. Jak podrośnie będzie wiadomo do kogo bardziej podobny

ailatan lubi tę wiadomość

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Wam idzie jedzenie pączków? :p Ja byłam rano u siebie w pracy, żeby badania mi koleżanki pobrały i poczęstowały mnie pączkiem z bitą śmietaną :p pycha hehe ale już więcej dziś chyba nie zjeb bo czasu nie będę miała.. Teraz sie wygrzewam w wannie bo jakaś zmarznięta jestem a za godzinkę jadę na jogę a potem na wizytę zobaczyć się z misiem a potem na kolejną wizytę do kardiologa.. i wrócę do domu ok. 19.00 0_o

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na wieści Ola

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj skusiłam się na 1 pączka, cukier po nim w normie więc bardzo nie zgrzeszyłam ;). Byłam dzisiaj na zakupach, ojjj troszkę mnie poniosło i nakupowałam ubranek, smoczków, kocyków i różnych pierdół ;) .
    teraz to bym najchętniej poszła już spać ale muszę czekać do 22:00 na insulinę.
    Ola daj znać co u lekarzy.

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) no u mnie średnio... Tzn. z małym wszystko okey :) waży 1330g :) przeplywy wszystko okey i serducho też :)
    Leży dupką do dołu.. lekarz powiedział, że jak się do miesiąca czasu nie obróci to cesarka ale teraz to i tak nie ma znaczenia bo i tak bede miala cesarke.. Wizyta u kardiologa do domu.. Holter wyszedł beznadziejnie... Za duzo czestoskurczy nadkomorowych... dostałam leki i wizyta za miesiąc..

Do tego cukier na czczo mi skoczył i mam 129.. także dietka konieczna i kontrola cukru na glukometrze...

Chce mi się beczeć po dzisiejszym dniu.. Boje się, że to moje serce źle wpływa na dziecko :(

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jej to faktycznie mega wysoki ten cukier. Może zjjadlas coś przed pomiarem albo dzień wcześniej jadlas jakieś słodkie albo dużo mącznych rzeczy

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    O jej to faktycznie mega wysoki ten cukier. Może zjjadlas coś przed pomiarem albo dzień wcześniej jadlas jakieś słodkie albo dużo mącznych rzeczy
    Przed pomiarem nic nie jadłam bo naczczo ale wczesniej faktycznie opychałam się jak wariatka.. Trzeba się opamiętać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Hej :) no u mnie średnio... Tzn. z małym wszystko okey :) waży 1330g :) przeplywy wszystko okey i serducho też :)
    Leży dupką do dołu.. lekarz powiedział, że jak się do miesiąca czasu nie obróci to cesarka ale teraz to i tak nie ma znaczenia bo i tak bede miala cesarke.. Wizyta u kardiologa do domu.. Holter wyszedł beznadziejnie... Za duzo czestoskurczy nadkomorowych... dostałam leki i wizyta za miesiąc..

Do tego cukier na czczo mi skoczył i mam 129.. także dietka konieczna i kontrola cukru na glukometrze...

Chce mi się beczeć po dzisiejszym dniu.. Boje się, że to moje serce źle wpływa na dziecko :(
    Ech współczuję cesarki ale to będzie lepsze dla Ciebie napewno.
    Co do cukru to nie za późno na takie pomiary? Zjadłas ostatni posiłek najpóźniej o 18? Co jadlas dzień wcześniej?

‹‹ 310 311 312 313 314 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ