LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam super panią gin. Ale w pewnym momencie powiedziała ze juz nie jest mi w stanie pomoc i żebym wybrała sobie klinikę. Z doświadczenia wiem ze ci lekarze różnią sie. Wiec na pewno bedzie wszystko lepiej, będziesz pod okiem specjalistów. Szkoda ze tak niepotrzebnie jak sie okazało denerwowałas sie
No to babeczki teraz moja kolej
-
Powiem Ci madlenka ze strach jest ale jak już jesteś na łożu wszystko mija. Dziewczyny które ze mną leżały jutro mają robione i nawet im zazdroscilam ze będą już po.a ja znów w kropce. No i nie ma tego strachu jak się jest w szpitalu. Ja tez dziś nie spałam ale nie było warto zawalac nocki
-
Ja też miałam dużo różnych lekarzy, którzy na moje bóle mówili: zajdzie Pani w ciążę to przestanie boleć. Tylko nie mogłam zajść..Aż w końcu trafiłam na tego, który powiedział, że to jest nienormalne i zlecił laparo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 19:46
-
Minionek wrote:A zna któraś z was ta klinike w poznaniu na polnej? Bo słyszałam różne opinie
-
Hej dziewczyny, mam już wypis i jakoś jestem zdołowana. Okazało się , że wszystko jest ok, nawet nie było co naprawiać. Jajowody drożne, wszystko ok. Niby powinnam się cieszyć, nie? Ale skoro wszystko jest ok to dlaczego ja jeszcze w ciąży nie jestem??? Wiązałam z tą laparo duże nadzieje, że mi tam coś naprawią i szybciutko zajdę.... W sumie to okazuje się że była niepotrzebna Czyli jest jakaś inna przyczyna, tylko ciekawe jaka. Daliśmy sobie z M 2 cykle po laparo, potem idę do gina zobaczyć co mi powie.
Kurde nawet mi nie napisali po ilu dniach mam zdjąć szwy. No ale po tygodniu chyba będzie ok. Już postanowiłam, wszystko sobie zdezynfekuję i sama zdejmę.