LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
Mighotka wrote:Mysiulka2706 jak samopoczucie jak się czujesz?
-
Mysiulka2706 wrote:Ja powinnam. Mieć na dniach ale nic nie czuje:/a zazwyczaj bolał mnie jajnik i był śluz.. Obawiam się że mogę nie mieć w tym cyklu (
Bolały mnie jajniki ale ja często odczuwałam ból a na usg okazywało się że pęcherzyk nie rósłMighotka -
Mighotka wrote:Jeśli w tym cyklu bez leków się nie uda to mam nadzieję że jak dostane leki to w końcu coś ruszy.
-
Mysiulka2706 wrote:Dobrze ze jest ten monitoring:) Dzięki niemu można się dowiedzieć jak to przebiega i podjąć odpowiednie kroki:) ja nigdy nie miałam monitoringu tzn byłam raz czy dwa.. Teraz żałuję ale czasu nie cofnie.. Oby do poniedziałku
Hej właśnie wracamy od lekarza i okazuje się że pęcherzyk urósł ale nie pękł i zrobiła się torbielMighotka -
Mighotka wrote:Hej właśnie wracamy od lekarza i okazuje się że pęcherzyk urósł ale nie pękł i zrobiła się torbiel
-
To była moja głupota:(ale nie wiedziałam nic o tym monitoringu a moja lekarka też nic.. Tylko mi powiedz ala żeby jechać do kliniki.. A tam też nic:(tylko chyba na kasę mnie naciagneli.. Czasu nie cofne ale nigdy więcej nie posłucham się 1 lekarza..
-
U mnie na zastrzyk jest za późno bo pecherzyk jest za duży i podszedł krwią czyli zrobiła się torbiel gdybym poszła szybciej to pewnie by mi dał zastrzyk na pęknięcie a teraz nici..... Musze znów czekać. Powiem Ci że jeśli chodzi o leczenie bezpłodność to to jest czyst biznes patrzą na kasę chodz nie chce zapraszać ja myślę że wiarę dobrze trafiłam mam monitoringi i nawet badań nie każe mi robić u nich bo jest drogoMighotka
-
Mighotka wrote:U mnie na zastrzyk jest za późno bo pecherzyk jest za duży i podszedł krwią czyli zrobiła się torbiel gdybym poszła szybciej to pewnie by mi dał zastrzyk na pęknięcie a teraz nici..... Musze znów czekać. Powiem Ci że jeśli chodzi o leczenie bezpłodność to to jest czyst biznes patrzą na kasę chodz nie chce zapraszać ja myślę że wiarę dobrze trafiłam mam monitoringi i nawet badań nie każe mi robić u nich bo jest drogo
No ja juz się przekonałam że oni tam nieźle zarabiają na pacjentach:( -
Mysiulka2706 teraz mój lekarz działał po omacu 1 cykl bez leków pi zabiegu teraz jak da mi leki to bede jezdzic do niego czesciej on zawsze każe mi przyjeżdżać bo musi kontrolować co się dzieje. A jak u ciebie w pon jedziesz do lekarza mam nadzieję że teraz bedziesz miała lepszego lekarza że bardziej się Tobą zajmie szkoda że tak daleko mieszkasz poleciłabym Ci mojego lekarza.Mighotka
-
Mighotka wrote:Mysiulka2706 teraz mój lekarz działał po omacu 1 cykl bez leków pi zabiegu teraz jak da mi leki to bede jezdzic do niego czesciej on zawsze każe mi przyjeżdżać bo musi kontrolować co się dzieje. A jak u ciebie w pon jedziesz do lekarza mam nadzieję że teraz bedziesz miała lepszego lekarza że bardziej się Tobą zajmie szkoda że tak daleko mieszkasz poleciłabym Ci mojego lekarza.
-
Wizyta u lekarza dała mi nadzieję! Wszystko się oczyścilo, owulacja była 2dni temu więc teraz kazał czekać..Zalecil mi odpoczynek do końca wakacji:) tzn starać się ale nie stresować tym.. Od września jak coś mam wrócić i będzie miał plan na mnie:) Ale dał mi do zrozumienia żebym opuściła bo jest wszystko wzorowo.. No niby tak ale lew je i tak będę rozmyślać jak nie wyjdzie nic.. Ogólnie jestem zadowolona. Był bardzo miły i wszystko mi wytłumaczył.. Nawet nie miałam o co pytać na koniec bo on wyprzedził moje pytania i o tym opowiedzial:)
Beatrix_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Imari wrote:Cześć dziewczyny. Za dwa tygodnie mam mieć laparo z resekcją klinową jajnika. Czy któraś z Was miała podobny zabieg? Czy przy laparo miałyście aplikowany żel na zrosty?