LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Imari wrote:Mysiulka dziękuję za odp. Czy po dwóch miesiącach się coś jeszcze czuje? Czy została tylko blizna? Ja pewnie zdecyduję się na żel...Jeśli operator się zgodzi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 16:42
-
hipisiątko wrote:Ja mam nacięć 5 sztuk. Miałam dwa razy laparo. Te po bokach są niewidoczne choć nie posmarowałam ich maściami od blizn. Ta w pepku widoczna i trudno się goiła bo dwa razy w tym samym miejscu w ciągu 1 roku.
Po pierwszej laparo z wielkimi przygodami tydzień po zabiegu szalałam na weselu i przez 10 dni schudłam 8 kg. Po drugiej dobre pół roku czułam się źle, cykle się rozjechały. Zaczęły się plamienia przed i po @. Masakra jednym słowem. -
Mysiulka2706 wrote:Oj chcialabym wyłączyć głowę ale się nie da nie myśleć o tym.. Jak u Ciebie??
Mysiulka2706 ja czekam na miesiaczke musze w jej trakcie jechac na usg zobaczyc co z torbiela mam nadzieję że zniknie i bede mogła wziąść clo. Staram się o tym nie myśleć ale to tam się nie daMighotka -
Mighotka wrote:Mysiulka2706 ja czekam na miesiaczke musze w jej trakcie jechac na usg zobaczyc co z torbiela mam nadzieję że zniknie i bede mogła wziąść clo. Staram się o tym nie myśleć ale to tam się nie da
-
Hipisiątko powiem Ci ze moja siostra miała torbiel i ma 3 dzieci:)a my z mężem zdrowi i ani jednego... więc się nie martw że nie będziecie miec:*napewno Wam się uda:*kto jest waszym lekarzem prowadzącym?? Ja też się tam leczylam ale już stamtąd ucieklam
hipisiątko lubi tę wiadomość
-
hipisiątko wrote:Dr Grygoruk. Czemu uciekłaś z bociana ?
-
hipisiątko wrote:Mysiula ale my tam poszlismy tylko nastawieni na ivf. Nie chcemy żadnych naturalnych starań, stymulacji clo i innych badziewi. Tylko ivf.
Póki co jesteśmy zadowoleni. Na pierwszej wizycie dostałam leki, które ładnie wyczyściły mi jajniki z torbieli malutkich. -
Mysiulka2706 ja cały czas biorę inofem 2x dziennie moja koleżanka leczyła się 2 lata lekarz powiedział jej ze nic z tego i kilka dni później koleżanka poleciła jej inofem na tracik i po 3 miesiącach była już w ciąży. Do tego lekarz teraz kazał mi brac jeszcze witaminę D3 i femibion.Mighotka
-
hipisiątko wrote:Czasem życie potrafi nas zaskoczyć.
Dziś właśnie rozmawiałam z sąsiadka i mówiła, że starali się o dziecko 5 lat potem ivf. Udało się a potem jeszcze naturalnie miała dwójkę bez żadnego leczenia.
hipisiątko lubi tę wiadomość
-
Mighotka wrote:Mysiulka2706 ja cały czas biorę inofem 2x dziennie moja koleżanka leczyła się 2 lata lekarz powiedział jej ze nic z tego i kilka dni później koleżanka poleciła jej inofem na tracik i po 3 miesiącach była już w ciąży. Do tego lekarz teraz kazał mi brac jeszcze witaminę D3 i femibion.
-
Mysiulka2706 wrote:No spróbuję tego inofemu:) Badalam Wit d3 to mam dobry wynik bo wcześniej sumplementowalam a Teraz lato to korzystam jak najwięcej że slonca:) a femibion bierzesz że względu na kw foliowy? Bo czytałam że inofem ma i nie ma po co łkać innych suplementów..
Tak mój gin kazał mi włączyć do inofemu i wit d3 femibion. Wit D3 szybko spada ja też brałam wit później okazało się że już mam jej wystarczająco przestałam brać a za kilka miesięcy znów spadła w dół więc biore teraz cały czasMighotka -
Mighotka masz rację że Wit D3 jest bardzo ważna. Mi lekarz zlecił jej badanie więc ma wpływ na to.. Ale ja narazie nie chce się już kłuć..Ostatnio zrobiłam progesteron i wyszedł dobry. Jak mi się nie uda to od września zrobię znów badania:*teraz chce odpocząć:*jak u Ciebie ta torbiel??