LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie jajowody jak się okazały drożne, ale na clo w najwyższej dawce nie reaguję, tzn teraz się okaże jak po laparo, bo lekarz mówi, że skoro bez leków endo urosło, to może w końcu zadziała.
Co do pracy, mam podobnie, ale już troszkę nauczyłam się odpuszczać i wyluzować, czego dowodem jest to,że w końcu poszłam na laparo. W jakim jesteś wieku? Ja mam skończone 30 lat w tym roku. -
ja mam 29 lat , ja przez pracę laparo odkładam od sierpnia ale teraz stwierdziłam że wariuję z tą pracą i podobnie jak ty powiedziałam że idę i koniec kropka. Niestety czuję stres przed dłuższą nieobecnością w pracy ( lekarz powiedział że mam być miesiąc na zwolnieniu a najlepiej to trzy miesiące żebym wyluzowała). Może to jest dobry pomysł, może wtedy bym wyluzowała. Niestety mam obawy co to będzie, co to będzie jak mnie nie będzie . A jak wiemy ludzie nie są nie zastąpieni tylko czasami nam się tak wydaje. W końcu radzili sobie beze mnie zanim się pojawiłamEdyta
-
Ja miałam z pracą podobnie, tyle, że ja mam własna działalność to wiesz...niby możesz zostawić to pracownikom, ale jednak nie do końca.
Ja jestem Agnieszka - miło mi w szpitalu byłam króciutko, na 8.30 - 19 listopada się stawiłam, a o 10.30 - 20 listopada mąż już wiózł mnie do domu -
Ja również miałam na NFZ wykonywany zabieg, ale w prywatnej klinice. Wcześniej oczywiście wiele prywatnych wizyt u lekarza prowadzącego, który dał mi skierowanie do tej kliniki.
-
Dziewczyny w styczniu mam laparo-wyłuszczenie torbieli na jajniku. Tak myślę żeby zagadac do lekarza czy by mi nie zrobil przy okazji drożności,mysle ze sie zgodzi bo zna moja historie i dal mi termin na zabieg chyba jako jedynej w tak szybkim tempie. Pytanie-będzie to mój 8 dzien cyklu. Uda sie czy nie?3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
No to fajnie ze dzien cyklu nie ma znaczenia. Musze jeszcze zaczarowac lekarza bo jeszcze mu o tym nie mówiłam. Najwyzej zrobię odpłatnie hsg ale jakby sie udalo 2 w 1 to by bylo super3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Ogólnie dzień cyklu ma znaczenie, tak mi mówił wcześniej, ale w moim przypadku nie ma. Uważam,że bez problemu zrobi Ci drożność, nie będzie miał dokładniejszej możliwości sprawdzenia jajowodów niż przy laparoskopii.