LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny widzę, że od rana to się u Was dzieje dużo:D a ja dopiero po nocce wstałam.. taki leń, ze mnie.. Plimka absolutnie już nie korzystaj z wanny i tak jak mówiły dziewczyny niczym nie mocz nie smaruj kremami ani innymi specyfikami prócz oceniseptu ) mi się po laparoskopii rana na pępku rozeszła ale po paru dniach się zasklepiła
Słuchajcie ta laparoskopia to faktycznie dziwne rzeczy robi;) Wy nie macie okresu a ja miałam a i nie wiadomo czy znów nie dostanę bo moje piersi się szykują do okresu. Zrobiły się ciężkie obrzmiałe i takie pełne. Zawsze tak na okres miałam.. Dziwne rzeczy ta laparoskopia robi heh Albo to jakiś spóźniony objaw okresu albo się kolejny znów zbliża -
sylka0102 wrote:PO laparoskopi strsznie źle goi sie ten pępek takie jakby twarde grudki sie wokół niego porobiły przemywam juz 3 tygdonie tym oceniseptem i nic:( aż strach iśc sciagać te szwy ból pewnie nie samowity będzieEdyta
-
Mi po laparoskopii też się "zbabrał" pępek zrobił się taki czerwony i wypukły no i w górnej jego części zrobiła się dziurka której cały czas się coś sączy...byłam z tym w szpitalu gdzie mi to robili to dali mi skierowanie do chirurga. Jutro mam wizytę mam nadzieje że nie będą mi szyć na nowo...a szwy mam rozpuszczalne...
-
plimka_bum wrote:Strach się bać jakie będą kolejne nastepstwa laparoskopii. Wszystkim wam życzę aby jednym z tych następstw była fasolka nawet jeżeli ma być otoczona dziwnymi objawami i zdarzeniami .
Ja np miałam ból pęcherza tylko tak w środku przez jakiś tydzień lub dłużej podczas oddawania moczy, ale nie ujścia, tylko wewnątrz. Lekarz mówi, że to nie możliwe, że po laparo, ale ja uważam, że i owszem - możliwe -
nick nieaktualny
-
Gwiasdeczkaa wrote:Ja np miałam ból pęcherza tylko tak w środku przez jakiś tydzień lub dłużej podczas oddawania moczy, ale nie ujścia, tylko wewnątrz. Lekarz mówi, że to nie możliwe, że po laparo, ale ja uważam, że i owszem - możliwe
No dziewczynki też wam tu wszystkim życzę, żeby laparo przyniosła fasolinki. W końcu nie po darmo przecierpiałyśmy to wszystko! -
mrth666 wrote:Mi po laparoskopii też się "zbabrał" pępek zrobił się taki czerwony i wypukły no i w górnej jego części zrobiła się dziurka której cały czas się coś sączy...byłam z tym w szpitalu gdzie mi to robili to dali mi skierowanie do chirurga. Jutro mam wizytę mam nadzieje że nie będą mi szyć na nowo...a szwy mam rozpuszczalne...
a mi pan doktor pięknie naciął i pozszywał ze nie ma prawie śladu"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
sylwiunia wrote:a mi pan doktor pięknie naciął i pozszywał ze nie ma prawie śladu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 18:31
Edyta
-
nick nieaktualnyMoja pępkowa blizna ma może z 1,5 cm, po 6 miesiącach nadal jest leciutko czerwonawa/zaróżowiona, ale tamtych dwóch nie widać nawet! Pięknie miałam zeszyte wszystko, ciasno troche, na ściągnięciu bolało jak cholera, bo nie mogła nawet nożyczek włożyć. Nie wiem jak można 3 tyg szwy trzymać, tak jak któraś z Was wyżej napisała ! to jest jakaś masakra ! ja miałam po tygodniu i pięknie zrośnięte wszystko, nawet niczym nie przemywałam,bo po co?
No i jak widać, u mnie 6 miesięcy po laparo i dalej nic. -
respodeca ja widzę że ty masz taką samą diagnozę jak ja tzn. pco po laparotomii okazało się że brak złogów w macicy, oba jajowody drożne, kauteryzacja obu jajników. Teraz też zaczęłam brac metformax. Czekam wciąż na @ po laparoskopii żeby zacząć kurację z cloEdyta
-
nick nieaktualny