X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam się do dziewczyn. Okropne nerwy ale starałam się ciągle drzemać, żeby nie myśleć o tym. chociaż jak mąż rano do mnie zadzwonił to się oczywiście popłakałam hehe :D

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ze mną było tak: rano wstałam bo o 8:00 miał być zabieg, przygotowałam się i zaczęły się nerwy no ale mówię zaraz zabieg to zleci ;). Jak się dowiedziałam leżąc już z cewnikiem na łóżku przygotowana do operacji że operacja przełożona na 12:00 to tak zaczęłam płakać że nie mogłam przestać :D. W końcu mówię do męża żeby on już szedł do pracy:D a ja sobie poradzę;). Włożyłam do uszu słuchawki, włączyłam radio i zaczęłam czytać książkę. Pierwszy raz przeczytałam w 3,5 h 350 stron książki:D:D:D. I wtedy się odstresowałam :):)
    ot taka moja historia ;)

Foto_Anna lubi tę wiadomość

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet nie kazałam mężowi przyjeżdżać bo po pierwsze to kawał drogi a po drugie to pewnie bym tez beczała. hehe :D

• Lucy Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wstałam o 6, zaczęly sie przygotowania. Nie będę wam może pisać co sie działo, bo był dramat, to po co mam stresować kogoś hehehe
    no ale przeszlismy to i na 8:30 operacja. Ledwo zdążyłam i blok na nas czekał bom ja nie gotowa była :D generalnie było spoczko

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dziewczyny słuchajcie , pojawiło się plamienie :D:D:D:D:D mam nadzieję że się rozkręci :D:D:D:D ihaaaaaaaaaaaaaa;);)

Lucy, anucha, mrth666 lubią tę wiadomość

Edyta
  • anucha Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    no dziewczyny słuchajcie , pojawiło się plamienie :D:D:D:D:D mam nadzieję że się rozkręci :D:D:D:D ihaaaaaaaaaaaaaa;);)
    U mnie dalej nic:/Czekam dalej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a z mego zabiegu moga być nici bo mam bardzo wysokie ciśnienie :-( jutro pewnie do domu ....

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi-Bstok wrote:
    No a z mego zabiegu moga być nici bo mam bardzo wysokie ciśnienie :-( jutro pewnie do domu ....
    to jakie ty masz to ciśnienie?

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co przełoża Ci go czy w ogole nie bedziesz miala?? Bezsensu ludzie z nadcisnieniem maja robione zabiegi..

• Lucy Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wadliwą zastawkę, serce mi grało coco jambo, a doskonale sobie z nim poradzono. Była konsultacja kardiologiczna, pewne ustalenia i wio, do przodu ;)

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wczoraj przez cały dzień miałam ok. 180/124 dlatego i po podaniu leków spadło do 160/100 to i tak wysokie , anestezjolog może nie zgodzić się na zabieg i każe najpierw unormowac ciśnienie

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i idę do domu ;-( ;-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Anetko !!!! :(

• Lucy Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straszna szkoda.

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale trochę dziwne, czemu ci nie zbili tego ciśnienia?? bez sensu moim zdaniem. Ja mam ciśnienie 105/60 :D więc niziutkie ;) , po zabiegu miałam 90/55.

Edyta
  • Lucy Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozbyli się problemu :/
    U mnie wezwali kardiologa, był obecny przy operacji i miałam przez dwie doby potem monitorowanie pod tymi tam ekranikami.

Ale oni tak robią w szpitalach niestety, wypychają.

Ja osobiście bym się nie dała, ale ja to taka cholera jestem heheh

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi-Bstok wrote:
    No i idę do domu ;-( ;-(
    a co na to twój lekarz? będziecie robić ponowne podejście?

Edyta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też byłam po zabiegu ablacji na serce i jakoś mni zabieg zrobili a anestezjolog też miała wątpliwości ale powiedziałam, że nic mi się nie dzieje i że po to tu jestem :)) poza tym miałam okropny kaszel a kaszel jest dyskwalifikacją ale się nie przyznałam chociaż anestezjolog pytała o to :D powiedziałam, że pokasłuje trochę :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic się nie dało zrobić bo widzieli że nie reaguję na leki od nadciśnienia ( a tak ogólnie to mam nadciśnienie i jestem stale nalekach ) za bardzo się denerwowałam :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plimka przyszła już @ do Ciebie ??? :))

‹‹ 91 92 93 94 95 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ