LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:A masz co 28 dni?? Czy nieregularne? chodzi mi o cykl na tabletkach )
Pudelek jestem z Tobą duchem i wierzę, że napewno się udało:) jutro robisz bete?Edyta
-
pudelekpl wrote:a właśnie sama nie wiem ;/ czy zrobi jutro czy może w środę ? może to naprawdę jest za wcześnie, a cykl mam mega pomerdany przez laparo ? gubię się już i wariuje. a w krzyżu mnie tak łamie jak siedzę ze szok.Edyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mam 2 nocke w pracy pod rząd, po wczorajszej nocce spalam 4 h i jestem nie wyspana a teraz jak od 19 zaczęłam prace tak dopiero teraz na chwilkę usiadłam, mamy przyjęcie za przyjęciem a do rana jeszcze dużo czasu:(.. i jak tu człowiek ma żyć i się nie stresować jak jeszcze dyżur mam z ordynatorem- gburem takim, ze malo takich osłów i chamów...
Sorki musiałam si trochę wygadac bo już dawno taka zła nie byłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 22:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochana a masz jakieś "symptomy" poprzedzające @? jeśli u mnie się dziś nie zjawi to wskakuje na męża i "wywołujemy" w moim przypadku zawsze przyśpieszały @ może Ty też spróbuj?
Albo spróbuj dzisiaj wypić troszkę więcej płynów niż zwykle, też zazwyczaj działało u mnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 09:40
-
No dziewczynki, laparo miałam w listopadzie, teraz pierwszy cykl z megastymulacją i w końcu jest pęcherzyk ponad 15 mm, w końcu po tylu latach jest! Śluzówka 8,5 mm, w czwartek kolejna wizyta i prawdopodobnie zastrzyk na pękniecie W końcu światełko w tunelu! Dosłownie i w przenośni
-
mrth666 wrote:Kochana a masz jakieś "symptomy" poprzedzające @? jeśli u mnie się dziś nie zjawi to wskakuje na męża i "wywołujemy" w moim przypadku zawsze przyśpieszały @ może Ty też spróbuj?
Albo spróbuj dzisiaj wypić troszkę więcej płynów niż zwykle, też zazwyczaj działało u mnie...
W sumie nie mam żadnych symptomów poprzedzających @.
Jedno co mnie niepokoi to to że bardzo dużo jem, miałam tak raz, właśnie wtedy gdy okres przesunął mi się o 3 tygodnie czy raczej w ogóle nie przyszedł w jednym cyklu. Wtedy też jadłam wszystko co mi podłożyli nawet przysłowiowe ogórki z czekoladąWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:27
Edyta
-
Gwiasdeczkaa wrote:No dziewczynki, laparo miałam w listopadzie, teraz pierwszy cykl z megastymulacją i w końcu jest pęcherzyk ponad 15 mm, w końcu po tylu latach jest! Śluzówka 8,5 mm, w czwartek kolejna wizyta i prawdopodobnie zastrzyk na pękniecie W końcu światełko w tunelu! Dosłownie i w przenośniEdyta
-
Plimka ja mam to samo...czekam na @. Też z mężem serduszkowaliśmy, żeby przyspieszyć co nieuniknione i trochę mnie brzuch po tym pobolał więc myślałam, że już, ale fałszywy alarm i teraz chodzę non stop do toalety i sprawdzam...Nie wiem co się dzieje, ale zawsze mialam regularnie co 28-29 dni, a teraz już 32, a test zrobiłam i negatyw...