X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

LAPAROSKOPIA

Oceń ten wątek:
  • pudelekpl Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. dziękuje za kciuki. zobaczymy co to będzie po kolejnej becie i wizycie u dr :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plimka_bum wrote:
    no dzisiaj to 31dc
    A masz co 28 dni?? Czy nieregularne? :) chodzi mi o cykl na tabletkach ;))

Pudelek jestem z Tobą duchem i wierzę, że napewno się udało:) jutro robisz bete?:)

• pudelekpl Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a właśnie sama nie wiem ;/ czy zrobi jutro czy może w środę ? może to naprawdę jest za wcześnie, a cykl mam mega pomerdany przez laparo ? gubię się już i wariuje. a w krzyżu mnie tak łamie jak siedzę ze szok.

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    A masz co 28 dni?? Czy nieregularne? :) chodzi mi o cykl na tabletkach ;))

Pudelek jestem z Tobą duchem i wierzę, że napewno się udało:) jutro robisz bete?:)
    tak mam co 28 -29 dni po tabletkach, dotąd miałam tylko jeden przypadek kiedy nie dostałam @ po duphastonie. Mam nadzieję że to "powikłania" pooperacyjne a nie nic poważnego.

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pudelekpl wrote:
    a właśnie sama nie wiem ;/ czy zrobi jutro czy może w środę ? może to naprawdę jest za wcześnie, a cykl mam mega pomerdany przez laparo ? gubię się już i wariuje. a w krzyżu mnie tak łamie jak siedzę ze szok.
    pudelek a może zrób jutro a potem w środę przynajmniej zobaczysz czy rośnie. Kiedy idziesz do lekarza?

Edyta
  • pudelekpl Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do lekarza w środę :)
    no sama nie wiem, jak przyrost znowu bedzie marny to padne

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plimka ciekawe co Ci lekarz powie;) ale mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze:)

Pudelek u Ciebie napewno też jest ok. Musisz być dobrej myśli:) i się nie stresować:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam 2 nocke w pracy pod rząd, po wczorajszej nocce spalam 4 h i jestem nie wyspana a teraz jak od 19 zaczęłam prace tak dopiero teraz na chwilkę usiadłam, mamy przyjęcie za przyjęciem a do rana jeszcze dużo czasu:(.. i jak tu człowiek ma żyć i się nie stresować jak jeszcze dyżur mam z ordynatorem- gburem takim, ze malo takich osłów i chamów...
    Sorki musiałam si trochę wygadac bo już dawno taka zła nie byłam :( :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 22:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i przyszła na mnie kolej .... dziś pakuję torbę i jutro szpitalne łóżko już nie mogę się doczekać:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi-Bstok wrote:
    no i przyszła na mnie kolej .... dziś pakuję torbę i jutro szpitalne łóżko już nie mogę się doczekać:-)
    No to powodzenia i wszystkiego dobrego :))

• pudelekpl Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra oby szybko minelo w pracy :) :) chociaz o tej godz to pewnie juz odsypiasz nocke.
    Domi bedzue dobrze :)

• plimka_bum Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi trzymam kciuki :)
    Ja już jestem coraz bardziej nerwowa, wkurza mnie to że nie mam jeszcze @.

Edyta
  • mrth666 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana a masz jakieś "symptomy" poprzedzające @? jeśli u mnie się dziś nie zjawi to wskakuje na męża i "wywołujemy" :D w moim przypadku <3 zawsze przyśpieszały @ może Ty też spróbuj?
    Albo spróbuj dzisiaj wypić troszkę więcej płynów niż zwykle, też zazwyczaj działało u mnie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 09:40

w57vkrntb2ql331t.png[/link]1usa15nmbx89ymoj.png
    20120421560114.png
  • Gwiasdeczkaa Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczynki, laparo miałam w listopadzie, teraz pierwszy cykl z megastymulacją i w końcu jest pęcherzyk ponad 15 mm, w końcu po tylu latach jest! Śluzówka 8,5 mm, w czwartek kolejna wizyta i prawdopodobnie zastrzyk na pękniecie :) W końcu światełko w tunelu! Dosłownie i w przenośni :D

9ltfu6bdbqd0wjy3.png

Lepiej żałować w życiu czegoś co się zrobiło niż czegoś co można było zrobić...
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mrth666 wrote:
    Kochana a masz jakieś "symptomy" poprzedzające @? jeśli u mnie się dziś nie zjawi to wskakuje na męża i "wywołujemy" :D w moim przypadku <3 zawsze przyśpieszały @ może Ty też spróbuj?
    Albo spróbuj dzisiaj wypić troszkę więcej płynów niż zwykle, też zazwyczaj działało u mnie...
    u mnie też zawsze działało "wywoływanie" ale właśnie tym razem nie działa , już próbujemy od kilku dni :D.Nawet dzisiaj rano próbowaliśmy może coś podziała.
    W sumie nie mam żadnych symptomów poprzedzających @.
    Jedno co mnie niepokoi to to że bardzo dużo jem, miałam tak raz, właśnie wtedy gdy okres przesunął mi się o 3 tygodnie czy raczej w ogóle nie przyszedł w jednym cyklu. Wtedy też jadłam wszystko co mi podłożyli nawet przysłowiowe ogórki z czekoladą :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:27

Edyta
  • plimka_bum Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiasdeczkaa wrote:
    No dziewczynki, laparo miałam w listopadzie, teraz pierwszy cykl z megastymulacją i w końcu jest pęcherzyk ponad 15 mm, w końcu po tylu latach jest! Śluzówka 8,5 mm, w czwartek kolejna wizyta i prawdopodobnie zastrzyk na pękniecie :) W końcu światełko w tunelu! Dosłownie i w przenośni :D
    Gratuluję i powodzenia życzę :)

Edyta
  • Gwiasdeczkaa Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plimka, w takim razie po laparo widzę dziejeeee się u Ciebie :) może tym wywoływaniem @ coś innego wywołacie :D Oby :)

9ltfu6bdbqd0wjy3.png

• india Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Ja też już po laparo, miałam tydzień temu. Teraz wyczekuję na @ i do boju! :)

ug378ribe4qdpu6z.png
  • Gwiasdeczkaa Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    India, powodzenia :D Teraz to już z górki będzie :)

9ltfu6bdbqd0wjy3.png

• anucha Przyjaciółka

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plimka ja mam to samo...czekam na @. Też z mężem serduszkowaliśmy, żeby przyspieszyć co nieuniknione i trochę mnie brzuch po tym pobolał więc myślałam, że już, ale fałszywy alarm i teraz chodzę non stop do toalety i sprawdzam...Nie wiem co się dzieje, ale zawsze mialam regularnie co 28-29 dni, a teraz już 32, a test zrobiłam i negatyw...

‹‹ 87 88 89 90 91 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ