Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
pati1980 wrote:Ja czytalam o takich kroplach fructus femina.
Chodz dostepne tylko w Danii, zamowilam i zobaczymy czy dojdzie. Czy dziala to niestety nie wiem -
K. wrote:
Generalnie czytam troche o tym jak pomoc w zagniezdzeniu sie zarodka , i wszedzie trafism na ananasa, co sadziecie o tym ? ...
Nie można jeść za dużo ananasa bo powoduje skurcze macicy co utrudnia zagnieżdzenie. Jeść ale z umiarem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 12:44
-
mar2śka wrote:Dziewczyny!! Czy Wy testujecie jakoś niebawem??
To było moje ostatnie jajeczko . Więcej nie podchodzę do ivf w Norwegi. Zrobie badania w Polsce moze znajdą przyczynę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 16:39
Alutka -
nick nieaktualnyPobrali trzy jajca we wtorek ,wszystko w najlepszym porządku bez bolu na znieczuleniu
W środę rano zadzwonili ze trzy idealne i transfer czwartek
Na miejscu dzis okazało sie ze dadzą mi jedno To Idealne jedno zamrozili a trzeciego jednak nie udało sie zachować
Czuje sie Ok ale narazie musze sie wycofać ze zdawania relacji na forum ,obserwuje wątki ale
Musze przestać zaczynam bardzo przezywać każdy indywidualny “przypadek“ za duzo myśle ,zastanawiam sie i denerwuje gdyby którejś nie pójdzie
Niestety ja nie moge jechać do Polski i podjąć leczenia tam ,nie bede tłumaczyć dlaczego bo z tego wyszłaby historia
Nie robię sobie nadzieji ze za pierwszym razem pójdzie Ok
Chociaż sama znam dwie kobiety którym sie udało i to tu w Norwegii
Alutka bardzo mocno współczuje i mam nadzieje ze znajdziecie powód dla którego sie nie udało